Babypraat, Kids, Moeder zijn

Droge babybilletjes tijdens de nacht met de Pampers Baby-Dry luiers

pampersbabydryluierLuiers… De meeste baby’s/dreumesen zitten toch wel tot hun tweede verjaardag “in de luiers” (uitzonderingen daargelaten). En “in de luiers zitten” kunnen we haast wel letterlijk nemen. Dag en nacht hebben de kleintjes een luier om! Het is dus wel een must dat die luier comfortabel aan de babybilletjes voelt! Het is belangrijk dat de billen van je kindje droog blijven, ook gedurende de nacht. Je kunt je wel voorstellen wat er gebeurt met vochtige billen, een warme luier en dat 11 tot 12 uur gedurende de nacht. Kindjes kunnen last krijgen van jeuk, uitslag en rode/pijnlijke billetjes en hierdoor minder goed slapen. En dat is iets wat wij moeders niet willen toch?

Deze blogpost wordt gesponsord door Pampers – Ook kregen wij ieder een pak Pampers Baby-Dry luiers ter review.

pampers4Eigen ervaring met Pampers
Nilo draagt al vanaf zijn geboorte ’s nachts Pampers Baby-Dry luiers. Ik kan je vertellen dat deze luier ’s morgens vaak bommetje vol zit maar hij lekt zelden door, heel fijn! Wel merkten wij dat de luier vaak na zo’n lange nacht heel vol en zwaar is. Iets wat misschien niet heel comfortabel en praktisch is voor een dreumes die ’s morgens springend in zijn bedje staat.

pampersoudnieuwDe vernieuwde Pampers Baby-Dry luiers
Pampers heeft de Baby-Dry luier verbeterd en in hun nieuwste campagne draait alles om “waar is alle plas gebleven?”. In de nieuwe luier zitten drie absorberende banen. Hierdoor wordt alle plas gelijkmatig verdeeld en dit voorkomt die hangende luier! Door de flexibele randen sluit de luier mooi aan bij ieder kindje en dit beschermt ook tegen lekkende luiers. In de luier zit ook een vernieuwde binnenlaag, deze bestaat uit absorberende Micro Parels™. Deze micro parels kunnen wel tot 30 keer hun eigen gewicht absorberen!
We willen natuurlijk dat onze kindjes droge billetjes houden en ook daar heeft Pampers aan gedacht. Door het extra protectie laagje wordt de plas extra snel opgenomen en blijven de billen tot wel 12 uur lang droog. Perfect voor lange, stille nachten!
Tot slot voelt het materiaal waar de luier van gemaakt is zo zacht als katoen en dit zit natuurlijk hartstikke lekker én het materiaal is ook nog ademend waardoor er voldoende lucht bij de tere huid van je kindje komt.

pampers6De proef op de som!
Wij namen de proef op de som en keken of de vernieuwde Pampers Baby-Dry luier daadwerkelijk de plas gelijkmatiger verdeelt dan zijn voorloper én of de huid droog blijft. Kijken jullie mee naar onze doe-het-zelf-test in onderstaande video?

Conclusie
Wij zijn zeker te spreken over de vernieuwde Pampers Baby-Dry luier. Geen hangluiers meer en extra draagcomfort voor onze kleintjes. Hier vouwen we ze gewoon weer keer op keer, dag in dag uit om de kontjes van onze kinderen. Wie houdt er nou niet van zo’n lekker Pamperkontje?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 6 september 2016 om 06:05

  Ik ben al heel lang uit de luiers maar vond die hangende luier in de ochtend ook altijd een ramp.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Maak je huishouden makkelijk met een Home Management BinderMy Profile

 • Reageer Nora 6 september 2016 om 06:07

  Ik zweer ook echt bij pampers, vooral snachts, nog nooit een lekkende luier gehad.

  De laatste tijd als ik de site bezoek wordt ik direct doorgelinkt naar reclame als u heeft een iphone of 10.000euro gewonnen etc. Deze site is lastig af te sluiten.
  Ik vroeg me af of meer bezoekers hier ‘last’ van hebben aangezien het nu bijna dagelijks gebeurd.

  • Reageer Lineke 6 september 2016 om 08:57

   Ja heb ik ook ‘last’ van!

 • Reageer Josan 6 september 2016 om 06:11

  Wij gebruiken altijd Pampers Baby dry. Vroeger hing hij inderdaad meer dan tegenwoordig. Als ik mijn dreumes niet uit bed haal maar mijn man bijvoorbeeld moet hij echt wel even vertellen of hij de luier nu al wel of niet verschoont heeft.
  Josan onlangs geplaatst…VLOG #1 Van Amsterdam naar KusadasiMy Profile

 • Reageer Dita 6 september 2016 om 06:36

  Ik gebruik altijd Kruidvat eigen merk. Werkt prima, ook voor de nacht. Maar toch ben ik stiekem wel benieuwd naar deze Pampers.
  Dita onlangs geplaatst…Baby winterkleding inspiratie 2016My Profile

 • Reageer Channa 6 september 2016 om 06:44

  Wij gebruiken de luiers van de Etos of de Jumbo. Hebben pampers gebruikt, maar roken ieder plasje door die luier heen. Sindsdien nooit meer gebruikt.
  Channa onlangs geplaatst…Persoonlijk: What’s going on?My Profile

 • Reageer Nicole 6 september 2016 om 07:33

  Ligt het aan mij of zie ik geen filmpje? Wij gebruiken alleen met slapen luiers maar meestal zijn deze ook droog of zit er maar een klein plasje in..
  Nicole onlangs geplaatst…DIY: Giant cupcake (zeer makkelijk!)My Profile

 • Reageer Malou 6 september 2016 om 08:10

  Die hangluiers lijken me ook niet fijn voor een kindje nee. Nomi had dat met sommige merken ook, die heb ik daarna niet meer gehaald.
  Malou onlangs geplaatst…Outfits van Lenn #1My Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 6 september 2016 om 08:33

  oow ja die luierkontjes, heerlijk. Alhoewel ik hangluiers ook verschrikkelijk vind. Ik ben nu wel benieuwd naar deze luiers.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Roadtrip Amerika met dreumes #2: Las Vegas, Yosemite, de grootste boom en AlcatrazMy Profile

 • Reageer Leonie 6 september 2016 om 08:42

  Ik ben gek op t pamperkontje van mn dochtertje! Wij gebruiken ook Pampers.. Verder eigenlijk nog niet iets anders geprobeerd, behalve een aantal gratis vd Kruidvat.. Die vond ik in vergelijking met Pampers niet zo.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Back in shape! #1My Profile

 • Reageer Simone 6 september 2016 om 20:16

  Een hele goede verbetering lijkt me. Ik gebruik overdag de active fit luiers en ’s nachts baby dry, omdat ze daar langer in droog blijft, maar ik vind het altijd zo naar staan inderdaad, zo’n hangluier. Daarom vind ik de active fit voor overdag ook fijner. Ik hoop dat het net zo goed droog blijft als de huidige baby dry.

 • Reageer Yoanne 7 september 2016 om 12:52

  Och Manon, wat heb je toch een heerlijk kind 😍!!
  Ik heb tot nu toe pampers en Kruidvat luiers ingeslagen.. Pampers voor de eerste maanden en daarna eens kijken hoe de Kruidvat luiers bevallen…

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge