Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #19: Veel uitjes en een bruiloft

Goedemorgen! Het is gewoon al weer september… Augustus is echt voorbij gevlogen, mede dankzij onze vakantie natuurlijk! Afgelopen week ging ik naar de bioscoop, liet ik mijn nagels doen, zag ik Bibian eindelijk weer en had ik een bruiloft! Kijken jullie mee naar mijn kiekje?

kiekjeaugustus1
Maandag begon met het draaien van heel veel was. Vorige week was het zulk warm weer dat ik geen zin had om op zolder de was te gaan doen, de droger aan te zetten (nog warmer) en te gaan vouwen. Ik had dus best veel was maar ach, als je eenmaal bezig bent. Ik bracht Nilo naar oma toe, deed de weekboodschappen en ging daarna weer naar huis. Mijn vriend was een ochtendje thuis aan het werk en aan het eind van de ochtend besloten we om van de vrije middag te genieten. Nilo was bij oma dus we konden gaan en staan waar we wilden. We gingen naar de bioscoop, naar de film “Criminal”. Leuke film, geen hoogstandje maar prima vermaak! Daarna lunchten we bij Happy Italy met een mega pizza, die ik maar voor de helft op kreeg haha. We maakten een rondje door de stad en gingen daarna naar IKEA. We kochten een nieuw TV meubel (de originele BESTÅ) omdat ons oude meubel uit elkaar valt van ellende. Thuis aten we leftover pizza en haalden we Nilo weer op bij oma en opa.

kiekjeaugustus2
Dinsdag
vouwde ik alle was op van de maandag, verschoonde ik de bedden, you know the drill. Het was ontzettend lekker weer dus ik sprong met Nilo de fiets op en fietste met een omweg naar het centrum. Eendjes en de fontein bekijken, een banaan en een cracker eten op de fiets, heerlijk! Na Nilo’s middagdut ging ik naar m’n zusje. Bij haar in de buurt staat een waterpomp (om mee te spelen) dus dat was voor Nilo echt het einde haha. Ja hij draagt enorm lelijke crocs, ik walg ervan en schaam me dood maar ik kocht ze op vakantie en ze zijn stiekem heel handig voor buiten en met water spelen. ’s Avonds na het eten maakten we de tuin weer een beetje netjes, veegden en schrobden het terras, hingen nieuwe lampjes onder het afdakje en ondertussen werd Nilo zeik- en zeiknat van de tuinslang.

kiekjeaugustus3
Woensdag
ging Nilo naar het kinderdagverblijf. Ik had al het huishouden al gedaan en had zin om even in m’n eentje naar Arnhem te gaan. Dus ik stapte de auto in en reed met MIJN muziek (en geen K3, Piet Piraat of Monique Smit…) naar Arnhem. Ik kocht bij de Primark wat slaapshirtjes voor Nilo (van die 1-2 eurodingen), verder vond ik er geen fluit aan. ’s Avonds ging ik samen met mama naar een nagelsalon. Ik bijt al mijn hele leven nagels en ik vind het zo ranzig maar ik kom er niet vanaf. Mama had hetzelfde probleem en die heeft nu al een hele tijd gelnagels en dat ziet er ontzettend verzorgd uit. Ik ben bijna jarig dus ik kreeg alvast van mama een set gelnagels als cadeautje.

kiekjeaugustus4
Donderdag 
was een gezellige rondom huis dag. Ik ging wat kleine boodschappen doen en leverde meer dan 30 lege flessen in, oeps hahaha. Tijdens Nilo’s dut schreef ik een blogje en maakte een begin aan dit kiekje. In de middag ging ik langs mijn ouders. Ze hebben een oppashondje en ook mijn eigen oma was er, gezellig dus! ’s Avonds keken we aflevering 3 en 4 van Stranger Things… Ben heel benieuwd hoe het verder gaat.

kiekjeaugustus5
Vrijdag
zag ik eindelijk m’n allerliefste vriendinnetje weer. Het is schandalig maar de laatste keer dat we elkaar gezien hadden was de dag voordat Bibian naar de Efteling ging. Dik een MAAND geleden. Zij ging op vakantie, ik ging op vakantie, Bibian had het enorm druk met werken, 101 andere afspraken… ’s Middags aten Nilo en ik een broodje knakworst (wossie!) en daarna gingen we samen naar de Intratuin. Ze waren al bezig met de kerstdingen… ’s Avonds gingen we naar de Makro waar we ook een hapje aten, altijd fijn: niet koken haha.

kiekjeaugustus6
Zaterdag 
begon rustig. We deden kalm aan, het is weekend 😉 Douchen, ontbijten, tassen pakken…  Aan het eind van de ochtend brachten we Nilo naar opa en oma. Wij hadden die avond een bruiloft in Utrecht dus Nilo ging een nachtje uit logeren. Nadat we Nilo bij oma hadden afgezet, reden wij door naar Utrecht waar we wat rondslenterden en lekker gingen lunchen. Ondertussen kregen we leuke foto’s van oma van Nilo, altijd fijn!
Daarna spraken we af met mijn ouders, zusje en haar vriend. Mijn zusje had het in haar hoofd gehaald dat ze nog een nieuw jurkje wilde dus we gingen op zoektocht. Nadat we geslaagd waren aten we met z’n zessen een burger bij Meneer Smakers en gingen daarna naar onze hotelkamer om op te frissen en om te kleden. De bruiloft was ontzettend leuk en gezellig. We hebben gelachen, gedanst en de photobooth goed gebruikt haha. (Foto’s zijn even onherkenbaar gemaakt want ik weet niet of ze het op prijs stellen haha.)

kiekjeaugustus7
Zondag
werden we wakker in het hotel en ik ben dan gelijk enthousiast: HOTELONTBIJTJES! ’s Middags haalden we ons lieve kind weer op die ik gemist heb. Met m’n vriendje alleen zijn is heel fijn en ok heel belangrijk maar als we onze kers (op de taart :-P) weer zien na 24+ uur is dat ook weer super fijn! Mijn schoonouders hadden dit weekend ook een huwelijksjubileum dus we gingen spontaan een casual hapje eten met elkaar. Op dit moment dat ik dit typ zit ik op de bank te wachten tot Heel Holland Bakt begint, woeeeh!

Het was een leuke, gezellige week! Op naar een nieuwe 🙂

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 5 september 2016 om 06:08

  Leuke kiekjes van je week!
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Dingen die ik dit schooljaar echt anders wil gaan doen!My Profile

 • Reageer Elisabeth 5 september 2016 om 06:15

  Jeetje wat hadden jullie elkaar lang niet gezien!! Ik ben heel holland bakt vergeten… Uitzending gemist dan maar.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Alweer een nieuwe moeder beginnersfoutje…My Profile

 • Reageer Josan 5 september 2016 om 06:19

  Wow, gaaf dat de Intratuin in Duiven (neem ik aan) al bezig is met de kerstafdeling. Ik vind het daar zo super gaaf altijd.
  Josan onlangs geplaatst…Je kinderen huiswerk laten maken in de zomervakantie?!My Profile

  • Reageer Manon 5 september 2016 om 09:20

   Jaaaa Duiven! Die hebben altijd een supermooie kerstafdeling!

 • Reageer Leonie 5 september 2016 om 06:45

  Wat een leuke week heb je gehad! Stranger things is zo verslavend tof, helaas moeten wij al weer wachten op het volgende seizoen..:(
  Ik heb heel holland bakt ook ‘gekeken’, met een huilbaby op schoot… Haha. Niet zoveel van meegekregen.. Regeldagje ofzo.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Back in shape! #1My Profile

 • Reageer Nicole 5 september 2016 om 06:50

  Wat fijn dat jullie elkaar weer zagen. Dat zijn jullie niet gewend zo lang haha. En wat een gezellige week zeg!
  Nicole onlangs geplaatst…Postnatale depressie: wanneer ben je hersteld?My Profile

 • Reageer Channa 5 september 2016 om 07:00

  Ziet er weer erg gezellig uit! Ik heb toevallig gisteren voor het eerst heel Holland bakt gezien.
  Channa onlangs geplaatst…Tip! Dermo Care Paw Patrol verzorgingsproductenMy Profile

 • Reageer Michelle 5 september 2016 om 07:59

  Wat een fijne week. Oh dat nagelbijten is zo herkenbaar. Ik laat mijn nagels ook al een hele poos doen. Zo veel verzorgder hè?!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG71:PANIEK & VERJAARDAGENMy Profile

 • Reageer Vanessa 5 september 2016 om 07:59

  Leuke week heb je gehad! Je gelnagels zien er mooi uit. Stranger Things heb ik in één week uitgekeken, ik vind het echt een leuke serie. En hotelontbijtjes zijn inderdaad de allerlekkerste 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten augustus 2016My Profile

 • Reageer Dita 5 september 2016 om 09:20

  Wat een heerlijk druk weekje. Ik ben jarig geweest en heb net het hele huis gepoetst. Nu even lekker blogjes lezen.
  Dita onlangs geplaatst…Baby update – Mila 7 maandenMy Profile

 • Reageer Janske 5 september 2016 om 12:25

  Wat een heerlijk weekje weer! Leuke foto’s weer…en nu heb ik zin in pizza! haha
  Janske onlangs geplaatst…5 september, de dag waar ik zo naar uitkeekMy Profile

 • Reageer Anneleen 5 september 2016 om 14:03

  Die geverfde muur in jullie woonkamer ziet er zo leuk uit, heel mooi! 🙂 En wat een fijne week met vele leuke dingetjes! Fijn dat oma en opa regelmatig Nilo kunnen oppassen. Wij hebben binnen 2 weekjes een bruiloft, ik kijk er al naar uit!
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Mirjam 5 september 2016 om 17:37

  Heerlijk zo’n weekje!! Kun je dan echt van genieten als je zoveel leuke dingetjes te doen hebt, hè? 🙂

 • Reageer Jodi - liefthuis 5 september 2016 om 18:04

  Wat een heerlijke week. Zo zouden ze altijd moeten zijn
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat zit er in mijn (hand) bagage? mama en dreumes + TIPSMy Profile

 • Reageer Annemijn 6 september 2016 om 20:28

  Hele leuke foto’s Manon! Wat gezellig om zo’n bruiloft te hebben en in een hotel te slapen.
  Annemijn onlangs geplaatst…Hoe is het om twee banen te hebben?My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge