Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #21: Een hete week

Goedemorgen deze morgen! Wat hadden we weer bloedhete dagen vorige week, en dat voor september… Ik had een rustig weekje maar wel een fijne 🙂 Kijken jullie mee naar mijn foto’s en verslagjes?

kiekjesept1
Maandagochtend begon zoals the usual: wasmachine aan, vaatwasser aan, boodschappen doen, grotendeels het huishouden… Standaard riedel hier op de maandag. ’s Middags ging ik even het centrum in en kwam thuis met een joggingbroekje voor Nilo van de Hema, een set theedoeken (Hema) en een trui voor Nilo (Zeeman). Na het eten gingen we even langs mijn schoonouders waar ook een goede vriend van ons even langs kwam op de motor. Prachtig natuurlijk! ’s Avonds ploften we op de bank met de poezels en keek ik een paar episodes van PLL (ik loop mega achter).

kiekjesept2
Dinsdag was het bloedje heet. ’s Morgens ging ik even naar de nieuwe Lidl hier in het dorp verderop, kocht lekkere broodjes en reed door naar het werk van mijn vriend. Even met Nilo langs het werk van papa en broodjes afleveren voor hem en zijn collega’s. ’s Middags speelden we even buiten maar zelfs Nilo (een echt buitenkind) vond het te warm. Hij hing, zeurde, zei “auw” (warm…) en wilde zelf naar binnen. Dan maar ijs maken samen! Bevroren fruit (aardbeien), magere Griekse yoghurt en wat agavesiroop even in de keukenmachine en voila: frozen yoghurt #healthy #clean. Na het eten kwamen mijn ouders even op de koffie en werd oma goed nat gespoten door Nilo hahaha.

Foto 14-09-16 15 54 30Woensdag was Nilo een dagje op het kinderdagverblijf. Ik was een dagje thuis want ik voelde me niet helemaal op en top. Ik rommelde wat in huis: was opvouwen, beetje opruimen en ik werkte Nilo’s tweede fotoalbum bij. Zo gek om te bedenken dat zijn boek over twee maanden al weer besteld kan worden… Time flies! ’s Avonds ging ik lekker in bad en kreeg ik een bezoekje <3

Foto 15-09-16 18 20 15Donderdag voelde ik me al weer stukken beter en ging ik met Bibian en de kinderen naar het bos. We hebben ons uitje ook gevlogd en dat komt donderdag online dus stay tuned! ’s Middags chillden we lekker thuis en in de tuin, prima uit te houden hoor. De jongens kunnen ook zo leuk (meestal…) met elkaar spelen en dit gaat ook steeds en steeds beter. Elke keer weer aandoenlijk om te zien 🙂 Ik kreeg ’s middags ook nog een spontaan appje van de vriend van m’n zus in onze familie-app met het idee om te barbecuen op de laatste echte zomerdag (qua weer). Daar zeggen wij geen nee tegen. Het badje werd met warm water, schuim en heel veel speelgoed op gezet en Nilo werd ondertussen gemasseerd door z’n tante 😉

imageVrijdag was een rustig dagje. We probeerden met de Legotrein te spelen maar dat ging nog niet helemaal zoals het hoorde al hadden we wel plezier met alle blokjes bouwen en de poppetjes bekijken. We gingen ook nog even naar de Wibra want bijna alle sokken van Nilo zijn te klein geworden dus we haalden een paar nieuwe! Kost geen drol en de sokken van daar zijn helemaal prima. ’s Avonds gingen we even langs de MediaMarkt maar ze hadden helaas niet wat we zochten. Nilo heeft zich wel kostelijk vermaakt want hij heeft alleen maar rondjes gerend en alle vaatwassers, wasmachines, droogtrommels en magnetrons aangezet :’-).

imageZaterdag kwamen mijn schoonouders langs want we hadden wat hulp nodig bij het opzetten van ons nieuwe TV-meubel. We zijn er de hele ochtend en begin van de middag zoet mee geweest haha. ’s Avonds kwam een goede vriend van ons bij ons eten en we besloten om sushi af te halen hier bij de nieuwe tent waar we vorige week ook met Bibian en Mike een beetje hadden gehaald. Erg smakelijk! We sluiten de dag af met een badsessie en ploffen dan op de bank met de midseason finale van Suits!

Zondag hebben we weinig gedaan. Nilo kreeg zaterdagavond best hoge koorts dus we hebben de zondag voor een zielig jongetje gezorgd. Ik heb ook niet echt leuke foto’s van gisteren dus de zondag blijft helaas fotoloos.

Hopelijk knapt Nilo een beetje op en kunnen we aankomende week weer lekker op pad! Hoe was jullie week?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

21 reacties

 • Reageer Elisabeth 19 september 2016 om 06:04

  Jaaaaaa. Wat was t heet hè? Die frozen yoghurt ziet er heerlijk uit, supeegoed idee, ga ik onthouden!
  Elisabeth onlangs geplaatst…Ovulatietesten van de Action vs. ClearblueMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 19 september 2016 om 06:07

  Hopelijk knapt hij snel weer op. Ik vond de warmte ook helemaal niks en ben blij dat het voorbij is.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minimalisme: op zoek naar de balans…..My Profile

 • Reageer Josan 19 september 2016 om 06:09

  Stiekem de vaatwassers aanzetten. Ik wist niet dat dat kon 🙂 Wij hadden een leuke week. Warm, druk en leuke uitjes.
  Josan onlangs geplaatst…Mommy Monday winactie Radbag snoepmachineMy Profile

 • Reageer Nicole 19 september 2016 om 06:34

  Die frozen yoghurt ziet er goed uit! Wat voor een blender heb je? Ik zoek nog een nieuwe..
  Nicole onlangs geplaatst…Weight Watchers update #10 | Schop onder mijn kontMy Profile

  • Reageer Manon 19 september 2016 om 07:19

   Met een blender is het lastig om frozen yoghurt te maken maar met een keukenmachine gaat het heel goed! Ik heb een blender en keukenmachine van KitchenAid!

 • Reageer Malou 19 september 2016 om 07:12

  Beterschap voor Nilo! Nomi vond het vorige week ook echt te warm..
  Malou onlangs geplaatst…Winterjassen van Lief! LifestyleMy Profile

 • Reageer Michelle 19 september 2016 om 07:17

  Die frozen yoghurt.. Yum! Supergoed idee is dat. Ik vind het ook niet zo erg dat die hitte voorbij is. De tijd die er nu aankomt is ook weer zo leuk! Fijne week; hoop dat Nilo snel opknapt.
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG74: SOCIALE DINGEN EN OPRUIMWOEDEMy Profile

 • Reageer Pauline 19 september 2016 om 07:52

  Wat een fijne week, op de zondag na dan… Ik maak zo ook weleens ijs, hartstikke lekker :).
  Ik ben stiekem blij dat die hitte nu wel klaar is, ik vond het lastig uit te houden zo al die warme dagen (en nachten!!)
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Een middag bij Villa AugustusMy Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 19 september 2016 om 07:55

  Beterschap! Ik ben blij dat die echte hitte voorbij is. Ons zoontje kon er niet van slapen ’s nachts.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Your Story – Fabi heeft het Chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS)My Profile

 • Reageer Vanessa 19 september 2016 om 08:12

  Het was inderdaad veel te warm! Leuk dat je met Bibian en de kinderen naar het bos bent geweest. Ik kijk alvast uit naar jullie vlog. Ook fijn om te lezen dat Nilo en River het steeds beter met elkaar kunnen vinden. Hopelijk knapt Nilo snel weer op. En mooi TV-meubel!
  Vanessa onlangs geplaatst…Kneipp introduceert Silky SecretMy Profile

  • Reageer Manon 19 september 2016 om 16:58

   Dankjewel 😀 We zijn ook heel blij met ons nieuwe tvmeubel!

 • Reageer Linda 19 september 2016 om 08:14

  Beterschap Nilo! Hier hadden wij ook enorm last van de warmte, pff.. Wat is dat hele kleine zwembadje trouwens schattig!
  Linda onlangs geplaatst…De week in foto’s (week 37)My Profile

  • Reageer Manon 19 september 2016 om 16:57

   Hihi, ja leuk he! 2 emmers koud water en 2x een kan kokend water en het badje is gevuld, ideaal!

 • Reageer Leonie 19 september 2016 om 08:15

  Ahh, arme Nilo! Beterschap. Jullie hebben je goed vermaakt met die hitte. Ik vond t maar lastig met een baby’tje om dit weer te doorstaan
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Blijmakertjes #3My Profile

  • Reageer Manon 19 september 2016 om 16:57

   Oh ja, die hitte met een kleine baby is 10x niks, blehg!

 • Reageer Charlotte 19 september 2016 om 08:21

  Beterschap voor Nilo! Komende week kan hij weer lekker naar buiten 😉 Al moet ik toegeven dat ik toch liever het warme weer heb dan herfstweer…
  Charlotte onlangs geplaatst…Help, mijn blog is gekaapt door Nicole…My Profile

 • Reageer Dita 19 september 2016 om 09:03

  Aah arme Nilo. Beterschap voor hem!
  Dita onlangs geplaatst…Naif Helping Hand WashMy Profile

 • Reageer C. Kraam 19 september 2016 om 14:00

  Heel veel beterschap voor Nilo, hij zal vast wel weer snel opknappen! Succes xx

 • Reageer Jilte 19 september 2016 om 16:58

  Het ziet eruit als een gezellig week. Ik had je maandag gezien in de Hema, je had een leuke outfit aan! Beterschap voor Nilo, fijne week!

 • Reageer Dani 19 september 2016 om 22:01

  Argh sinds ik heb besloten de Besta als tv meubel te willen duikt hij overal op haha! 😉 Staat ook erg mooi bij jullie! Wij moeten eerst verhuizen (nog niet eens een huis gevonden) maar mijn nieuwe interieur heb ik al af..

 • Reageer Merel 20 september 2016 om 07:12

  Ik vind dat warme weer heerlijk! Ik kan me de hele dag vermaken… Dat koude weer vind ik helemaal niks 😆😆😆

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge