Food, Lifestyle

Strijd tegen de laatste kilo’s #2

Afgelopen week ging weer goed. Zodra je lekker bezig bent gaat het een stuk makkelijker. Het weer werkt ook mee om tussen de middag een salade te eten en dus nam ik deze week regelmatig een salade als lunch. Als avondeten was ik een beetje zoekende. Ik besloot op internet te gaan zoeken naar “HEALTHY” diners haha, ja dat ik daar ooit op zou gaan zoeken. Ik kwam op een blog terecht waar ik een recept tegen kwam van kip masala van Rens Kroes. Aangezien ik groot fan ben van alle wereldgerechten besloot ik deze te maken. Hij was echt heerlijk, en ook River smulde ervan. De kruiden doen het hem en dus heb ik afgelopen week ook een flinke zooi aan kruiden ingeslagen. Kruiden maken het eten zoveel lekkerder. Verder ben ik wat “gezonde levensstijl mensen” toe aan het voegen op instagram en bladerde ik verschillende kookboeken door. Ik neem nu wat minder brood en als ik iets van brood wil neem ik ook vaak een volkomen wrap. Ook enorm lekker als lunch of als avondeten warm.
IMG_6226Ik moet en zal mijn streefgewicht halen. Of dat nou 2 jaar gaat duren of 1 of 3 ik ga er komen, hoe dan ook. Oke, ik heb natuurlijk alweer genoeg gepraat en jullie zijn hopelijk vast heel erg benieuwd wat ik deze week weer kwijt ben. Ik ben deze week 0,8 kwijt en dat zet de teller op 3,4 kilo in 3 weken. Ik moet nu echt precies nog 13 kilo tot mijn streefgewicht. Ik heb voor deze week alweer een menu gemaakt, een beetje gek wel dat ik nu al weet wat ik volgende week zondag eet maar het helpt mij wel en omdat ik veel en onregelmatig werk is een volle diepvries en een menu wel echt heel erg makkelijk!
IMG_6481Bedankt trouwens nog voor alle blogs en websites met heerlijke gezonde recepten. Oh en als jullie nog lekkere magere recepten hebben voor salades laat het mij dan zeker even weten!

Hoe ging het deze week bij jullie? Laat het mij weten via de comments als je ook aan het lijnen bent. #soulmates

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 16 september 2016 om 06:05

  Ziet er lekker uit. Hier gaat het nu ook al 2 weken weer erg goed met opletten.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Het leed dat zwangerschapstesten heet……streepje na afleestijd.My Profile

 • Reageer Dita 16 september 2016 om 06:23

  Dat ziet er lekker uit! Ik ben dol op kruiden en heb dan ook een hele voorraad staan.
  Dita onlangs geplaatst…Recept: Quiche / Hartige taart met groenten en tonijnMy Profile

 • Reageer Ellen 16 september 2016 om 06:25

  Hier ook nog steeds struggles (weightwatchers).. Bewegen is ook echt een aandachtspunt voor mij. Dat en natuurlijk gezond eten. Ga eens kijken naar het recept voor de Kip.

 • Reageer Nicole 16 september 2016 om 06:35

  Oh ik heb nog wat lunchrecepten en wraprecepten op de blog staan! En hier gaat het juist de laatste twee weken helemaal niet goed met eten. Dus ik moet mezelf weer even een schop gaan geven!!
  Nicole onlangs geplaatst…Steptember – op de helft!My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 16 september 2016 om 06:57

  Klinkt alsof je het weer goed op de rit hebt. You go girl
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mannen cadeautjes ellende….dit kocht ik voor mijn liefs verjaardagMy Profile

 • Reageer Malou 16 september 2016 om 07:20

  Ziet er lekker uit! Ik wil ook wat afvallen, maar ik moet even uitzoeken in hoeverre ik mag lijnen aangezien ik borstvoeding geef.
  Malou onlangs geplaatst…Roze wolk, overschat?My Profile

 • Reageer Annemijn 16 september 2016 om 07:24

  Dat ziet er lekker uit zeg! Ik ga maar eens in m’n kookboeken neuzen op zoek naar gezonde recepten. Je brengt met op ideeën 🙂
  Annemijn onlangs geplaatst…Geshopt: MAC WhirlMy Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 16 september 2016 om 08:03

  Dat ziet er lekker uit!
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…WINACTIE! Win een schitterende Zilveren Infinity sieradensetMy Profile

 • Reageer Vanessa 16 september 2016 om 08:06

  Goed dat je alweer 0,8 kwijt bent, je bent goed bezig hoor! Die kip masala ziet er lekker uit. En ik maak ook wel eens een weekmenu, dat kan zeker helpen als je onregelmatig werkt.
  Vanessa onlangs geplaatst…50 dingen die we als kind allemaal wel eens hebben gedaanMy Profile

 • Reageer Linda 16 september 2016 om 09:30

  Ik krijg honger van die lekkere maaltijden! Vooral de salade ziet er erg goed uit
  Linda onlangs geplaatst…Geeky must haves! Hebbuhhhhhh!My Profile

 • Reageer Leonie 16 september 2016 om 10:12

  Wow! Goed bezig! Ik wil ook wat afvallen.. maar m’n motivatie is ver te zoeken, haha. Ik heb gister wel voor t eerst weer gesport sinds mn bevalling!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Het geboortekaartjeMy Profile

 • Reageer Jessica 16 september 2016 om 21:55

  Wat goed Bibian dat je het zo goed doet! Kijk ook eens (misschien weet je het al hoor) bij Geertje van Lifesabout. Zij maakt allemaal wereldgerechten zonder pakjes…! Heel lekker.
  Jessica onlangs geplaatst…Even babbelen #2 hoe is het na de operatie?My Profile

 • Reageer Shanty 18 september 2016 om 20:19

  Hoi hoi, ik ben nu 3 weken met weight watches bezig en ik ben 2 kilo kwijt. Ik vind variëren ontzettend moeilijk omdat ik het lastig vind om te weten wat ik kan eten zonder al te veel smp. Ik ontbijt met bruin brood, wasa crackers of Griekse stijl optimal kwark. Hebben jullie nog ideeën tips? Ook eet ik meestal als lunch maar brood ivm het makkelijke. Ik heb ook tussen de maaltijd/ recepten op de app gekeken maar dan gaat er zoveel in etc. Hebben jullie nog makkelijkeen recepten? Deze salades ga ik zeker maken want ze vallen me nog mee qua ingrediënten. Zet um op voor jullie! Ik heb nog 7 kilo te gaan na mijn zwangerschap.(*met een trage schildklier die ik aan de zwangerschap heb overgehpuden).Groetjes Shanty

 • Reageer Strijd tegen de laatste kilo’s #3 | Little Wonder World 30 september 2016 om 06:00

  […] 3 weken was ik 3,4 kilo kwijt geraakt, dat hebben jullie twee weken geleden kunnen lezen. Maar wat is er de afgelopen 2 weken gebeurt? Juist, ik ben de eerste week na de laatste blog 0,7 […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge