Babypraat, Filmpje, Kids, New In

VIDEO: Wat zit er in mijn rugzak?

rugtasZoals jullie wel weten heb ik een Stokke kinderwagen. Een hele mooie wagen maar als je de bijpassende luiertas niet hebt dan is het best lastig om je spullen te vervoeren vanwege het aparte handvat/duwstang. In het begin had ik een “echte” luiertas die ik om de kinderwagenbak hing. Maar nu Novelle wat meer gaat zitten gaat dat niet meer lukken. Ik kreeg van de webshop Kidswithflair deze mooie rugzak, die ik nu gebruik als tas. En niet alleen wanneer ik met de kinderen op stap ga, maar ook wanneer ik alleen weg ga of moet werken. Kijken jullie mee wat er in mijn rugzak zit?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Josan 8 september 2016 om 06:12

  Ik heb een luiertas. Deze neem ik vooral mee als ik de kinderwagen gebruik. Wanneer ik alleen de Tula meeneem gebruik ik een rugzak. Ik heb ook altijd van die geurzakjes mee waarin je een voeze luier kan stoppen en desinfecterende handgel voor het geval dat…
  Josan onlangs geplaatst…Kalk maakt meer kapot dan je lief isMy Profile

 • Reageer Dita 8 september 2016 om 06:17

  Ik heb geen officiele luiertas maar een cowboysbag die ik er voor gebruik. Deze is ook ideaal. Heel soms als we even snel boodschappen doen neem ik mijn eigen tas mee. Hierin zit ook altijd een luier en klein pakje doekjes.

 • Reageer Channa 8 september 2016 om 06:52

  Hier tegenwoordig ook een rugzak. Wat makkelijker mee te nemen dat een luiertas en er past meer in.
  Channa onlangs geplaatst…Naar school: Rosti Mepal lunchset + WINACTIEMy Profile

 • Reageer Nicole 8 september 2016 om 07:03

  Ik gebruik tegenwoordig het rugzakje van Fay zelf of gooi wat in mijn eigen schoudertas. Nu ze zo goed als zindelijk is hoef ik geen luiers ofzo meer mee te nemen. Maar wel veel reserve-kleding voor het geval dat 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Weekendje weg | ScheveningenMy Profile

 • Reageer Nicole 8 september 2016 om 07:47

  Wij hebben een rugzakje voor ons zoontje en die gebruiken we!
  Nicole onlangs geplaatst…Prénatal lanceert allereerste Sweet Petit peutercollectieMy Profile

 • Reageer Vanessa 8 september 2016 om 08:00

  Leuke video! Ik vind je tas heel mooi en praktisch. Leuk om te zien wat er allemaal in zit!
  Vanessa onlangs geplaatst…Ga jij voor innerlijk of uiterlijk?My Profile

 • Reageer Tamara 8 september 2016 om 08:22

  Ideaalzo’n grote rugzak! Ik heb zelf altijd een kleine schoudertas voor mijn portemonnee enzo. En voor de kinderen een luiertas.
  Tamara onlangs geplaatst…GROTE veranderingen op TheMommyDiaries.My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 8 september 2016 om 08:57

  Wij hebben ook een rugzak en ik ben er mega blij mee. Leuke kleur is dit
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Roadtrip Amerika met dreumes #2: Las Vegas, Yosemite, de grootste boom en AlcatrazMy Profile

 • Reageer Michelle 8 september 2016 om 09:06

  Superfijn dat ie waterafstotend is. Ben zelf niet zo fan van rugzakken, maar het lijkt me wel héél erg praktisch. Ik heb een luiertas die eigenlijk geen luiertas is, van Prada. Ook waterafstotend en dat is écht heel ideaal. Ik neem ook altijd handcreme, desinfecterende handgel en luierzakjes mee.
  Michelle onlangs geplaatst…RECEPT: SUPERSNELLE PASTAMy Profile

 • Reageer Corine 8 september 2016 om 09:35

  Ik neem altijd desinfecterende handgel mee. Geurzakjes van de action. Een berg kleren voor meagan en een schoon shirt voor mij zelf. Meagan wil nogal spugen na de fles. En natuurlijk de gebruikelijke dingen. En speeltjes neem ik ook altijd.

 • Reageer Leonie 8 september 2016 om 12:56

  Wij hebben een best grote luiertas, maar we nemen zoveel mee dat ie zelfs te klein lijkt, haha. Die tasjes waarin luiers en doekjes kunnen hebben wij ook.. Beetje structuur in zo’n tas is wel prettig..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #3 – Huilen, CB en flesje oefenenMy Profile

 • Reageer Ama 8 september 2016 om 17:36

  Ik neem ook altijd toetendoekjes mee, geurzakjes, en een pakje tissue. Weet niet waarom maar vind het handig

 • Reageer Anneleen 10 september 2016 om 17:13

  Leuk om te zien! En wat een mooie rugzak, leuk kleurtje ook! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge