Persoonlijk

Heart to heart: stoppen met bloggen…

Het is maandagavond, 17 oktober, en ik lig in bed en ik kan de slaap niet vatten. Duizend-en-een dingen vliegen door mijn hoofd heen waarvan één steeds terugkomend: wil ik nog wel doorgaan met onze blog?

Ik merk bij mezelf de laatste tijd heel erg dat ik “er geen zin meer in heb”. Ik voel me verplicht om maar wat te typen terwijl ik erg weinig inspiratie heb, de kiekjes op zondagavond worden in elkaar “geflanst” en ik kan met moeite twee foto’s per dag er uit persen want ik denk er gewoonweg niet aan en niet geheel onbelangrijk: ik heb eerlijk gezegd niet zoveel behoefte om alles wat ik doe mijn telefoon te pakken en alles vast te leggen…De video’s op donderdag zijn ook vaak: “wat kunnen we nu weer doen?”.

Ik had voor mezelf die avond al helemaal bedacht hoe we een eind aan LWW konden maken, hoe we dit zouden doen en wanneer. Het was wel heel rigoreus maar op dat moment voelde het gewoon als klaar. Ik kap ermee.

Schermafbeelding 2016-10-18 om 12.26.19Dinsdagochtend stuurde ik om 7:00u een appje naar Bibian met mijn dilemma. Ik merkte aan Bieb dat ze de laatste tijd ook wat meer moeite heeft met inspiratie en vooral tijd. We weten allemaal dat ze heel veel werkt en dat gaat natuurlijk voor onze ‘hobby’. We appten wat heen en weer en we kwamen tot de conclusie dat we het wel heel zonde vonden om alles zo maar aan de wilgen te hangen. We vinden het nog steeds heel erg leuk maar de laatste periode lag er zoveel druk op voor ons gevoel. De druk om maar te moeten delen, de druk om maar iedere dag te moeten publiceren en we merkten aan onszelf dat dit niet echt ten goede kwam van ons en onze blogs. Nee, stoppen doen we niet.

bibianmanonrivernilonovelle3

We hebben bewust even gewacht met dit blogje online te zetten nadat het naar buiten was dat ik zwanger ben. Hopelijk is er dan iets meer “begrip” voor het feit dat ik de laatste tijd wat verveeld (moe) en oppervlakkig (veel afspraken kon ik niet vertellen, veel momenten lag ik tussen de middag in bed en om 21:00u in bed) overkwam. Ik voel niet heel veel behoefte om dingen over Nilo te delen, social media dingen te doen en een beetje alles wat “daarbij” hoort. Vandaar misschien ook de oppervlakkigheid, saaiigheid en de blogmoeheid. Zoals jullie weten volgen veel jonge meiden ons op social media. We snappen het ook wel, we zijn best laagdrempelig en “herkenbaar”. We lopen niet in de duurste designerkleding, zijn niet de allerslanktste meiden en we hebben ook maar een “gewoon” huis-tuin-en-keuken-leventje. Maar dit maakt het voor ons niet minder makkelijk. Ze zijn heel direct en denken niet helemaal na over sommige dingen. Dit hoort ook helemaal bij hun leeftijd maar wij vinden het soms best lastig. En dan vooral het stukje privacy van onze kinderen. We vinden het LEUK om onze kinderen te laten zien, we zijn trots op ze en we willen ze niet verbergen. Iets wat in de huidige maatschappij ook bijna niet meer te doen is. Maar als er dan screenshots gemaakt worden en onze kinderen als achtergrondjes gebruikt worden op telefoons van die meiden, vinden we dit lastig.

Dan nog het feit dat het lijkt alsof er van ons verwacht wordt dat we dagelijks bloggen, het werd een “dingetje” toen de afgelopen 3 weken 2 dagen geen blogje online gezet werd. Zoals eerder verteld is en blijft LWW onze hobbyblog. Ja, we waren een poosje (onbewust…) best wel groot qua bezoekers. Dit is de laatste tijd naar beneden gegaan en dit vinden we eerlijk gezegd wel prettig. Een vast clubje dat ons leuk genoeg vindt om te blijven volgen.

My circle is small but the love is enormous & genuine. It gets no better ❤️

My circle is small but the love is enormous & genuine. It gets no better ❤️

Hoe nu verder? We gaan niet meer verplicht een blog schrijven omdat het moet, geen video maken omdat het toevallig donderdag is en op zondagavond een kiekje in mekaar flansen van een week waarin we toch niks bijzonders gedaan hebben. We schrijven dan liever een zwangerschapsupdate, een fotodagboekje van een leuke dag (zoals ons tripje naar Dortmund in december of een weekendje weg) of als we echt iets te vertellen hebben, dat vinden we oprecht leuk om te schrijven én niet onbelangrijk: om te delen. Veel van onze favoriete blogs publiceren heel erg random (zoals Milou, mijn (Manons) favo blog).

Dat we oppervlakkig en “saai” overkomen is juist een hele bewuste keuze. Misschien ZIJN we wel mega saaie mensen met een super saai leven (haha) maar wij hebben eerlijk gezegd ook niet echt behoefte om onze vuile was, onze sores, dipjes, probleempjes en “diepgaande” en hele emotionele gebeurtenissen online te delen. Laat ons maar lekker online keuvelen over de kleding van de kinderen, wat er in onze boodschappentas zit en keutelige kletspraatjes over ditjes en datjes. Die emotionele, serieuze zaken houden we liever in onze eigen offline levens.

cropped-Logo.pngLWW is ook maar een doorsnee blog, net zoals er 101 andere van zijn. We hebben geen ontelbaar veel bezoekers, juist een vast clubje en dat zien we ook terug in alle leuke reacties die we daarvan krijgen. We verdienen er geen bakken met geld mee maar hebben wel lang genoeg gespaard met het geld wat we binnenkregen via banners, advertenties en wat advertorials. Wederom geen groot geld maar met alle centen bij elkaar konden we toch mooi met z’n tweetjes naar Londen! Het is altijd een hobby geweest en we hopen dat dat ook zo kan blijven. Zonder verantwoording, zonder verwachtingen en gewoon de kneuterigheid die we willen delen. Voor diepgaande blogs over het leven, politieke kwesties en mindfullness ben je gewoon niet aan het goede adres hier maar dat is vanaf onze eerste blogpost al niet zo. Misschien moeten we ook maar uit het hokje “mommyblog” stappen want er zijn genoeg “lifestyleblogs” die net zoveel “mommy” delen als wij. We delen meer dan alleen mommy: afvallen, random kletspraatjes, plogs, serie/boeken/films, huishouddingetjes… Ja, we hebben kinderen en ja, we schrijven ook “mommy”dingen maar zoals ik al zei: er zijn genoeg blogs die niet met het label mommyblog lopen en misschien nog wel meer moeder/kinddingen delen dan wij.

Nou, het is een heel verhaal geworden. Van de hak op de tak maar zo zit het ook een beetje in onze hoofden: warrig en zoekende. De afgelopen drie jaar is er best veel veranderd wat betreft onze levens. Zo waren we 3 jaar geleden allebei Koos werkloos, was er nog maar één kind in het spel en was het allemaal gewoon wat anders dan nu. Mensen veranderen en dat is ook een goede ontwikkeling (vaak dan…) en onze blog verandert gewoon mee.

We gaan gewoon lekker typen zoals we altijd gedaan hebben, alsof je tegen je beste vriendin aan het kletsen bent. We vinden het nog steeds heel leuk om dingen te delen maar het kan dus voorkomen dat er soms wat minder blogjes online komen. Wél staat er iedere maandag om 6:00u een zwangerschapsupdate online want dat vind ik gewoon heel leuk om te vertellen. We hopen dat jullie ons blijven volgen want we waarderen dat iedere dag weer. Dank jullie wel ♥

 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

91 reacties

 • Reageer Leonie 28 oktober 2016 om 06:35

  Wat goed dat jullie deze stap nemen. Bloggen is jullie hobby en ’t moet ook leuk blijven! Voel je aub niet verplicht om te schrijven, dat maakt ’t bloggen zoveel minder leuk (dat ervaar ik zelf ook). Lekker doen waar jullie je goed bij voelen. Ik ben wel blij dat jullie niet stoppen met llw! Ik blijf jullie iig volgen, of er nou 1update in de week komt of 10:)!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Inhoud van de luiertasMy Profile

  • Reageer Jenny 28 oktober 2016 om 10:42

   Dikke respect voor jullie meiden! Doen waar jullie je bij goed voelen. Ik blijf jullie zeker volgen. Ik vind jullie top meiden maar zal nooit een foto van jullie als achtergrond van me telefoon gebruiken hahaha, dat doe ik wel van me eigen gezinnetje. Wens jullie veel geluk met alles in de nabije toekomst xx

  • Reageer merelswereld 10 november 2016 om 16:42

   ik ben achter jullie blog en youtube kanaal gekomen via kelly caresse en sinds dien is dit een van mijn favoriete blogs ik snap dat jullie hey ook druk hebben met andere dingen wij wachten rustig af op een volgende blog/video

 • Reageer Milou 28 oktober 2016 om 06:39

  Doen waar jullie je goed bij voelen! Dat is het aller belangrijkste x
  Milou onlangs geplaatst…Plants are the new blackMy Profile

 • Reageer Tamara 28 oktober 2016 om 06:41

  Groot gelijk, en respect voor de keuzes. Op nummer 1 staat jullie Prive leven, en daar heeft niemand wat mee te maken. Snap het helemaal hoor!!
  Fijne dag vandaag, xx tamara

 • Reageer Lisa 28 oktober 2016 om 06:41

  Lieve Manon en Bibian,
  Natuurlijk begrijp ik dit! Ik vind jullie ‘huis-tuin-keuken blogjes’ juist heerlijk om te lezen en volg jullie nog steeds met veel plezier. Ik waardeer wat jullie delen en zal jullie zeker blijven volgen. Ik ben blij dat jullie verder gaan, maar als het beter past om te stoppen begrijp ik dat heel goed! Een gezin en een baan + een blog lijkt me ook een hele lastige combi. Ik kijk uit naar jullie posts, maar dat hoeft echt niet elke dag! Deel waar je zin in hebt en de rest: lekker laten gaan😊 Jullie gezin en de mensen om je heen zijn het belangrijkst en daar mag je je ook helemaal op richten.

  Groetjes,
  Lisa

 • Reageer Lisette 28 oktober 2016 om 06:41

  Jullie hebben groot gelijk! Ik merk dat de druk snel hoog wordt. Daar wordt het niet leuker door en daar worden je stukjes ook niet beter door… i zou zeggen geniet lekker van je zwangerschap en van jullie gezinnen. En dan komt de inspiratie vanzelf weer!
  Lisette onlangs geplaatst…The road ahead is empty: op reis door AustraliëMy Profile

 • Reageer Martina 28 oktober 2016 om 06:43

  Ik vind het een hele stoere beslissing! Als je eenmaal in zo’n situatie zit waarvan je denk nee dit wilde ik helemaal niet is dat soms best lastig. Stom die verwachtingen die in de lucht hangen. Ik hoop dat jullie het plezier een beetje terugvinden in het bloggen, zal vast wel weer komen nu de druk van de ketel is!
  Martina onlangs geplaatst…28 Oktober 2016 – Shopsessies, kooksessies en knuffelsessiesMy Profile

 • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 06:49

  Een mooi en eerlijk verhaal. Jullie hebben groot gelijk, het moet een hobby zijn en blijven. Iets waar je even van ontspant en weer nieuwe energie op kunt doen. Zodra het verplicht wordt, doe je dat niet meer. Daarbuiten vind ik het niet meer dan logisch: Bibian werkt veel, heeft haar gezin en Manon heeft ook haar gezin en is bovendien zwanger. Dat kost allemaal veel energie.
  We zien de blogjes gewoon vanzelf verschijnen!😊😊
  Manon onlangs geplaatst…Zus & Suz | Lekker wandelen in het bosMy Profile

 • Reageer Nicole 28 oktober 2016 om 06:54

  Jullie dilemma wat betreft het mommyblog zijn herken ik ook. Ik vind mezelf helemaal geen mommyblog omdat ik over zoveel andere dingen ook blog. Als ik eens in een week een recept of twee deel komt er meteen commentaar of ik soms aspiraties heb om foodblogger te worden? Uh nee mij stop je niet in een hokje ik blog over wat op dat moment speelt of me boeit.. Ik vind het goed dat jullie gewoon lekker je eigen ding blijven doen en als dat minder blogs betekent jammer maar wel beter misschien!
  Nicole onlangs geplaatst…Keihard werken voor succesMy Profile

 • Reageer Ellen E. 28 oktober 2016 om 06:57

  Groot gelijk. En juist omdat jullie zo julliezelf zijn en doen en schrijven over wat jullie leuk vinden, vind ik jullie blog leuk. Het ‘saai’ is juist wat ik graag zie. Gewoon normaal en oprecht zijn en geen nep gedrag tonen wat ik vaak wel bij andere bloggers zie.
  Ga lekker jullie eigen gang en ik zou nog steeds met veel plezier jullie updates lezen en bekijken.

 • Reageer Malou 28 oktober 2016 om 06:58

  Heel begrijpelijk hoor. Het stukje over foto’s van jullie kinderen als achtergrond op telefoons verbaast me wel zeg!
  Malou onlangs geplaatst…Mijn bevalling; verwachting versus werkelijkheidMy Profile

 • Reageer Inge 28 oktober 2016 om 06:58

  He manon en bibian, ik reageer bijna nooit maar lees altijd en ben dertiger! Haha.. ik vind jullie topmeiden en snap volledig dat je een stapje terug doet omdat een hobby ook leuk moet blijven en niet geforceerd. Zal jullie met plezier blijven volgen! Groetjes

 • Reageer Linda 28 oktober 2016 om 07:14

  Hoi hoi,

  Ik reageer eigenlijk nooit, maar lees altijd jullie blogs! Gewoon doen wat goed voelt. De trouwe volger maakt het niks uit of jullie 1, 2, of 3 artikelen plaatsen per week. Doen wat goed voelt voor jullie! Dat is belangrijker dan wat de rest ervan denkt.

 • Reageer Loes Johanna 28 oktober 2016 om 07:28

  Heel mooi en eerlijk dat jullie dit delen, en ik begrijp goed dat jullie deze stap nemen. Het is een hobby, en die moeten gewoon leuk blijven. Ik blijf jullie in ieder geval met veel plezier volgen, hoeveel of wanneer er ook iets online komt!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: Gender Reveal PartyMy Profile

 • Reageer monique 28 oktober 2016 om 07:33

  Snap het van begin tot eind. En meiden doe lekker je ding. Geniet van je kindjes je mannen en elkaar. Post wanneer jullie willen, en laat iedereen denken wat ze willen.

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 28 oktober 2016 om 07:34

  Ik ben de laatste tijd ook heel erg geminderd met het bloggen omdat ik tegen hetzelfde aanliep. Je moet doen wat goed voelt.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Simpel, met een snufje liefde bestaat al meer dan 1 jaar!My Profile

 • Reageer M 28 oktober 2016 om 07:38

  Wat prachtig geschreven!
  Doen waarbij jullie je goed voelen..
  En ik snap jullie wel.
  Ik blijf jullie zeker volgen.. jullie zijn mijn favorieten.

 • Reageer MetMirjam 28 oktober 2016 om 07:38

  Heel begrijpelijk! Moet ook gewoon kunnen toch! Echt bizar trouwens dat meiden de foto’s van jullie kindjes gebruiken…

 • Reageer marjon 28 oktober 2016 om 07:41

  Het is alleen maar goed dat jullie erover schrijven. Het moet ook voor jullie leuk blijven en met plezier het doen. Deze stap is dan waarschijnlijk een juiste stap, niks moet maar het mag.
  Ik schrik wel even van de jonge volgers die printscreens maken. Pfff… Ik kan me dan voorstellen dat je een stapje terug doet over het bloggen over jullie kinderen. En de kletspraatjes en de shoplogs vind ik ontzettend leuk.
  Manon, nog gefeliciteerd met je zwangerschap. Ontzettend leuk!
  marjon onlangs geplaatst…Tel tot 10… #ergernisMy Profile

 • Reageer Jessica 28 oktober 2016 om 07:45

  Groot gelijk meiden! Lekker bloggen als jullie het leuk vinden en er zin in hebben. Ik blijf jullie volgen, of er nu 1 of 7 artikelen online komen in de week! Dappere keuze meiden!
  Jessica onlangs geplaatst…Recept – een simpele broccolisoepMy Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 28 oktober 2016 om 07:45

  Heel begrijpelijk. Ik heb dezelfde twijfels een hele tijd gehad en verloor daardoor ook het plezier. Nu heb ik dat weer terug omdat ik ook het ‘moeten’ voor mezelf eraf heb gehaald.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #8 – 25,3 weken zwangerMy Profile

 • Reageer Tineke 28 oktober 2016 om 07:49

  Ik schrok me rot! Ik merk dat heel veel blogs weer minder en onregelmatiger gaan posten . Hobbyblogs worden gewoon weer net zoals vroeger en in mijn ogen is dat een goed ding . Gewoon alleen iets plaatsen wanneer er inspiratie is en je er zin in hebt!
  Liefs

 • Reageer Madelaine 28 oktober 2016 om 07:50

  Ah meiden! Ik volg jullie al sinds het prille begin en jullie zijn een van m’n favoriete blogsters. Altijd oprecht, geen perfect momlife etc. Gewoon normaal en daardoor heel herkenbaar voor mij. Doe waar je je goed bij voelt en plaats blogs wanneer jullie dat willen.
  Madelaine onlangs geplaatst…Geluk zit in een klein hoekjeMy Profile

 • Reageer Charlotte 28 oktober 2016 om 07:52

  Groot gelijk meiden! Het moet wel leuk blijven. Lekker doorgaan op de manier die voor jullie goed voelt en dan komt het plezier vanzelf weer terug!
  Charlotte onlangs geplaatst…Woezel en Pip op zoek naar de sloddervosMy Profile

 • Reageer Susan 28 oktober 2016 om 07:59

  Ik vind het echt mooi dat jullie zo duidelijk kiezen om het ‘klein’ en als hobby te houden, en ik hoop dat jullie zo de lol weer terugvinden. Want bij ‘stoppen met bloggen’ kreeg ik toch wel even een mini-heartattack 😉 juist de kneuterigheid en koetsjes en kalfjes vind ik heerlijk, tijdens mn verlof heb ik het babykamertour filmpje uitgebreid bekeken en dst vonden mm hormonen heerlijk 😉 dus blijf jullie zelf en ga zo door!

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:33

   Dankjewel voor je lieve comment!

 • Reageer Vanessa 28 oktober 2016 om 08:01

  Goed dat jullie deze stap hebben gezet. Bloggen moet leuk blijven, anders is er niets meer aan. Het is normaal dat mensen veranderen en jullie blog dus ook. Ik heb er alle begrip voor en ik zal jullie met alle plezier blijven volgen 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Kneipp Silky Secret!My Profile

 • Reageer Sara 28 oktober 2016 om 08:08

  Snap het helemaal! Het is bedoeld als hobby en net als iedereen heb je daar soms wel en soms geen tijd voor. Lekker doen wat goed voelt!

 • Reageer Lisa 28 oktober 2016 om 08:10

  Hey Bibian & Manon,

  Ik reageer nooit op jullie blogs (oeps) maar toch een trouwe volger hier. Goed dat jullie deze stap dan maken, doen wat goed voelt! Succes met alles, en ik blijf jullie volgen.

  Liefs

 • Reageer Fenna 28 oktober 2016 om 08:14

  Groot gelijk hoor 🙂 het moet wel leuk blijven!
  Fenna onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate: Ruim over de helft!My Profile

 • Reageer Inez 28 oktober 2016 om 08:45

  Heel begrijpelijk en een hele goede keuze! Blogs die zichzelf een vast uploadschema opleggen worden er niet altijd beter op, liever wat minder artikelen/filmpjes waarbij jullie plezier hebben gehad om het te maken dan verplichte artikeltjes die net niet helemaal overkomen.

 • Reageer Anneleen 28 oktober 2016 om 08:52

  Hier schrok ik toch wel even door… Ben blij dat jullie blijven bloggen, want ik zou jullie blogjes erg missen! Groot gelijk dat jullie hier even goed met zen tweetjes hebben over nagedacht en hopelijk kunnen jullie dé druk voor jullie zelf wat lager leggen. Ik lees regelmatig wat reacties op jullie YouTube account, blog, instagram,… Mensen verwachten heel veel van jullie. Maar doe vooral waar jullie je lekker bij voelen! 🙂 Ik hoop dat jullie het plezier van het bloggen snel terug vinden!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageer Fem 28 oktober 2016 om 08:54

  Jullie zijn mijn nr 1 blog die ik volg. Alleen de blog. Ik doe niet aan twitter, inta en snapchat (ik denk de tieners wel 😉 haha!) Dit is overigens niet bedoeld als druk, maar meer om te laten weten dat jullie leuk zijn om te volgen! Goede schrijfstijl, leuke onderwerpen (niet teveel reclamereviews, geen gastblogs en niet de mix met beautyshit). Gewoon jullie. Leuk dus!
  Maaaaaar ik snap het helemaal. Ik zou ook geen tieneridool willen zijn. En ik ben ook n jaar of 5 geleden gestopt met bloggen (als hobby, toen was het nog niet zo’n marketingding als nu) omdat ik continu bezig was met blogonderwerpen zoeken in mijn dagelijks leven. Het slokte me op…
  Wat jullie ook doen en in welke vorm…ik blijf erbij. En ik vind het superleuk om je zwangerschap mee te mogen beleven: superbijzonder!! Liefs!

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:32

   Ja dat social media vraagt enorm veel van je tijd en energie en je kan er helemaal in opgeslokt worden dus ik zeg goed bezig dat je dat niet hebt 😉

 • Reageer Annemijn 28 oktober 2016 om 08:55

  Helemaal te begrijpen hoor! Doe waar je je goed bij voelt, niks moet en alles mag!
  Annemijn onlangs geplaatst…Waarom ik gestopt ben met het doneren van bloedMy Profile

 • Reageer Dita 28 oktober 2016 om 08:57

  Goed dat jullie dit zo gaan aanpakken. Zelf blog ik ook alleen omdat ik het leuk vindt. Niet omdat het moet. Bloggen is en blijft een hobby voor mij. En die jonge meiden, super raar dat ze jullie kindjes als screensaver gaan gebruiken. Kan me soms al moeilijk voorstellen dat zulke meiden dit soort blogs leuk vinden. Het zijn toch wat allemaal volwassen dingen waar jullie over schrijven vind ik.

 • Reageer Yoanne 28 oktober 2016 om 08:59

  Hoi Meiden,
  Hier nog een trouwe volger! Ik geniet juist zo van jullie kneuterige, huis-tuin-en-keuken blogjes.. héérlijk vind ik dat! Of er nou 1, 2 of 3 blogjes per week online komen, ik blijf jullie volgen hoor!

 • Reageer Kimberly 28 oktober 2016 om 09:02

  Oei, ik schrok toen ik de titel las! Maar ik snap het helemaal nu ik het artikel heb gelezen. Ik ben blij dat jullie niet stoppen, maar ik had het kunnen begrijpen als jullie dat wel hadden gedaan. Juist fijn dat je nu kan posten wat je wil, wanneer je wil, zonder jezelf verplicht of bezwaard te voelen. Dat is goed voor jullie én goed voor ons, want nu komt er altijd iets online waar jullie (en wij dus) blij mee zijn!
  Kimberly onlangs geplaatst…Tenerife Travelreport: VerblijfMy Profile

 • Reageer Kirsten 28 oktober 2016 om 09:08

  Geen druk, gewoon doen waar je je goed bij voelt! Jullie hebben een geweldige blog & het is normaal dat die meegroeit met jullie levens! Het moet voor jullie leuk blijven & dan blijven de lezers ook wel 🙂

 • Reageer Marleen 28 oktober 2016 om 09:15

  Groot gelijk! Jullie moeten kiezen voor jullie zelf en ik vind jullie blog juist zo leuk door jullie! En dat er een tijdje geen video of blog online staat? Boeie 😉 dan komt dat volgende week wel weer of die week daarna. Ik geniet van jullie blogs omdat het zo herkenbaar is. Meiden zet um op 😅 en ik blijf jullie gewoon volgen!

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:32

   Dankjewel <3

 • Reageer JustxMe 28 oktober 2016 om 09:21

  Ik dacht echt noooooooooo 😂
  Maar gelukkig stoppen jullie niet!
  Ik volg jullie al heel lang, maar reageer eigenlijk nooit.
  Maar wat ik even wilde zeggen is: Doe wat voor jullie goed voelt en niet iets forceren omdat er iets van je verwacht wordt.
  Er wordt in het leven al zoveel van je verwacht, hoort zogenaamd allemaal dingen te moeten (doen) omdat het zo hoort.
  Nee, doe wat jij wilt! Alleen je eigen geluk telt! Ben ik nu stiekem ook achter gekomen en probeer dit nu ook te doen.

  Ik blijf jullie (blog) iig volgen zoals ik altijd al deed en zie vanzelf of er wel of niet iets online staat.

  Ik vind jullie echt tof en jullie doen het super goed! Kies voor jezelf en dan komt het uiteindelijk denk ik helemaal goed 😃

 • Reageer Michelle 28 oktober 2016 om 09:25

  Jullie hebben groot gelijk. Hoe zonde zou het zijn als een leuke hobby een nare verplichting wordt waar je tegen heug en meug artikeltjes voor moet schrijven en video’s voor op moet nemen?! Dat kan de bedoeling toch niet zijn. ‘Gewoon’ doen wat voor jullie goed voelt; dat kan nooit verkeerd zijn!❤️
  Michelle onlangs geplaatst…MIJN LICHAAM NA DE ZWANGERSCHAPMy Profile

 • Reageer Ilonka 28 oktober 2016 om 09:26

  Wat een super dappere stap! Voor jezelf te kiezen is erg belangrijk. Ervan blijven genieten en het niet als verplichting zien! Ik blijf jullie gewoon volgen 🙂

 • Reageer Larissa 28 oktober 2016 om 09:28

  Ik volg jullie al geruime tijd, maar reageren doen ik eigenlijk (bijna) nooit.
  ik volg jullie ook omdat jullie zo lekker laag drempelig en huis-tuin-keuken zijn. Niets mooier maken dan het is en gewoon de waarheid.
  Maar ik heb helemaal geen tijd om erbij stil te staan of jullie wel elke dag uploaden en het schema volgen. Laat staan dat ik daar tijd voor heb om mij daarover druk te maken.
  Met zelf 2 kindjes is het heerlijk om af en toen even langs jullie blog te surfen en wat te lezen. En dan niet over een of ander duur kinderwagen merk, maar gewoon wat jullie bezig houd.
  Ga zo door dus! En ik blijf jullie zeker volgen!

 • Reageer Jodi - liefthuis 28 oktober 2016 om 09:28

  Oow meiden maar precies wat je beschrijft is juist jullie kracht. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Geen artikel? Dan kom ik morgen weer even kijken. Jullie zijn voor mijn gevoel altijd heel duidelijk geweest in het stukje dat het coor jullie hobby is. Ik vind het heerlijk om mee te kijken in jullie kneuterigheid zoals je het noemt en ik vind jullie alles behalve saai.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ons retro en vintage interieur… + WIN een Retro loopautoMy Profile

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:31

   Lief, thanks!

 • Reageer Marijke 28 oktober 2016 om 09:33

  Met open mond zitten lezen. Zijn er daadwerkelijk tieners die jullie kinderen als achtergrond gebruiken. Poeh, dat je daar mee bezig bent op die leeftijd kan ik me als bijna 40 niet voorstellen……
  Maar tof dat jullie nu weer lekker je eigen ding gaan doen! Helemaal goed, zo moet het ook. Het is een hobby en het moet leuk blijven!
  Marijke onlangs geplaatst…Terugblik #1643My Profile

 • Reageer Ama 28 oktober 2016 om 09:41

  Ooh wat ben ik blij dat jullie niet stoppen!! Want ik had/ heb veel aan jullie blogs. Vooral toen ik vorig jaar zwanger was, alle tips over baby’s, shoplogs ( vooral DM) heb ik echt veel aan. Maar ik begrijp het helemaal meiden, lekker doen wat goed voelt. En ik kan er niet bij dat meiden screenshot maken van jullie kindjes, daarom is mijn insta ook privé en zelfs dan nog plaats ik weinig foto’s want als je foto eenmaal op internet staat is het voor altijd. Het komt helemaal goed, als jullie je hart volgen. Ik blijf jullie hoe dan ook volgen, want ik vind jullie super leuk!! Liefs een volger uit Wageningen

 • Reageer Nienke 28 oktober 2016 om 09:49

  Ik begrijp het echt helemaal! Ik verwacht van niemand dat ze elke dag iets online plaatsen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook helemaal niet elke dag blogs lees (iets met offline leven enzo) reageren doe ik helemaal bij vlagen. En het bloggen om het bloggen kan er inderdaad heel gauw insluipen (ik had dat al na een paar maanden weekoverzichten maken). Dus geniet van je offline en online tijd en doe gewoon waar je zin in hebt. Ook niks aantrekken van die jonge tienermeiden die opgroeien in een generatie waar iedereen altijd online is ofzo… en verwachten dat anderen dat ook zijn. Tjemig wat een verhaal is dit geworden 😉
  Nienke onlangs geplaatst…Merle update: 1 jaar!My Profile

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:30

   Haha hele verhalen zijn leuk <3. Ja precies, het sluipt er heel snel in en voor je het weet doe je dingen automatisch terwijl je er eigenlijk helemaal niet achter staat zoals die weekoverzichtjes enzo.

 • Reageer Ilse 28 oktober 2016 om 10:17

  Top, goed dat jullie naar jullie gevoel luisteren. Er ‘moet’ al zoveel in het leven, en soms is ‘ontmoeten’ gewoon heel fijn! Het moet leuk blijven en ik vind het nog steeds leuk jullie te volgen. Geniet van je zwangerschap en van jullie gezinnetjes.

 • Reageer Joni 28 oktober 2016 om 10:20

  Daar moet nou eens iemand op zitten vitten seg!
  Ik vind het een mooie, eerlijke post en begrijp het helemaal. Ik blog sinds een jaartje en heb er nog niet 1 centje aan verdient 😉 een hobby is een hobby toch?

  Just live your life, the way you want to 😉

 • Reageer Marianne 28 oktober 2016 om 10:25

  Meiden, nog een berichtje van een volger die nooit reageert.. 😉
  Ik sluit me aan bij wat de rest allemaal zegt, ga dan nu ook geen lang verhaal tikken.
  Vind jullie top(pers) en ben blij dat jullie niet stoppen, haha. Ik blijf dus volgen!

 • Reageer Shanty 28 oktober 2016 om 10:27

  Hoi hoi, wat vervelend voor jou/jullie om zn gevoel te hebben! Ik vind het zelf ook erg heftig dat meiden jullie kinderen als achtergronden gebruiken!!! Ik als mede moeder vind het leuk om jullie blogs te lezen en zie herkenbare dingen of vergelijkbare dingen en dat vind ik leuk maar wat er net beschreven werd ook wel behoorlijk heftig! Iedere moeder/ ouders zijn trots op zijn of haar kinderen maar dan hoeft een ander daar geen oordeel over te hebben of met de foto van jullie rond te lopen 😳 Goed dat jullie dit te spraken brengen en misschien kunnen jullie op Instagram jullie lijst op schonen of is dat niet mogelijk? In iedergeval heel veel succes en het moet zeker leuk blijven en niet moeten om het moeten…Ik vind jullie leuk zoals jullie zijn en niet saai hoor!! 😃 Groetjess

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:29

   We hebben onze prive-instagrams idd al op slot gezet en selecteren heel bewust wie ons mag volgen. Soms zitten profielen op slot of hebben geen profielfoto, posten zelf geen foto’s dus dat is ook wel heel lastig om te beoordelen… Het is wat allemaal! Thanks voor je reactie!

 • Reageer Margriet 28 oktober 2016 om 10:43

  Groot gelijk hebben jullie! Bepaal zelf hoe vaak je iets online wilt zetten en waarover je wilt schrijven. Ik lees liever een blog van iemand die schrijft met plezier dan iemand die elke dag een blogje online zet waar je een beetje aan kan merken dat het een soort ‘moeten’ geworden is. Ik denk dat jullie een hele goede keuze maken en de mensen die echt geïnteresseerd zijn die snappen dat echt wel.
  Ik weet niet of het aan de zwangerschap ligt, zelf had ik tijdens mijn zwangerschap heel weinig behoefte aan de buitenwereld en kostte me dat alleen maar energie.
  Heel veel succes! En ik blijf jullie absoluut volgen.
  Margriet onlangs geplaatst…Tover je blouse om in een kinderjurkjeMy Profile

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:28

   Ja, ik denk dat die zwangerschap er ook wel mee te maken heeft ofzo. Je beschermt toch je eigen “nest” ofzoiets hahaha.

 • Reageer Marije 28 oktober 2016 om 10:44

  Dichtbij jezelf blijven, dat lijkt me sowieso het belangrijkste.
  Marije onlangs geplaatst…Gepest worden op je werkMy Profile

 • Reageer Am 28 oktober 2016 om 10:55

  Begrijpelijk! Ik ben zelf 15, en ik vind het super rot om te lezen dat meiden maar altijd alles verwachten dat jullie je kindjes laten zien oid! Jullie hebben ook je privacy.
  Bloggen moet geen verplichting zijn en ik lees altijd met plezier maar snap het super goed als er soms niks online komt of een iets kleiner blogje, jullie stoppen er in iedergeval veel energie in😊

 • Reageer Chloë 28 oktober 2016 om 11:01

  Heey manon en bibian, Ik volg jullieval erg lang. Ik kijk altijd met alle plezier naar jullie videos en lees jullie blog. En deze beslissing maakt mij niks uit. Ik zou altijd blijven kijken!
  Oja en Manon ik wil jouw feliciteren met je tweede zwangerschap! Kijk nu al uit naar de zwangerschapsupdates!♡♡♡

 • Reageer Jamaila 28 oktober 2016 om 11:10

  Wat een mooi en open stukje jullie hebben groot gelijk! Lekker bij jezelf blijven en wanneer je een keer geen tijd/zin heb om te bloggen komt er niks online en zijn voldoende andere leuke blogs om nog een keer te kijken 🙂 ik vind dat simpele huis tuin en keuken dingen juist dan blijf je lekker bij jezelf en is het prettig om te lezen. Ben blij dat jullie niet stoppen hoor hihi kijk weer uit naar de zwangerschaps updates en alle andere leuke dingen die jullie altijd online zetten veel liefs xxx
  Jamaila onlangs geplaatst…Is het al bijna kerstmis tagMy Profile

 • Reageer Noralie 28 oktober 2016 om 12:01

  Ik ben een stille meelezer en verbaas me vaak hoe er blogs getypt worden hoe het als verplichting wordt gezien omdat lezers verwachten dat er elke dag een nieuwe blog online komt, hoe een forum blogs kan afzeiken terwijl ze de mensen erachter niet kennen en het niet in het perfecte plaatje zou passen. Een passie beginnen omdat bloggen leuk is en verhalen of belevenissen te delen met lezers is heel erg leuk maar al die narigheid en inderdaad iets moeten omdat anderen dat verwachten…
  Meiden blijf lekker bij jullie zelf en post wanneer je dat wilt. Je eigen leven, jullie gezin, vriendschap is veel belangrijker dan energie in een blog stoppen en nare reacties te lezen.
  Ik lees altijd met plezier en hou meer van de huis tuin en keuken dingetjes dan blogs vol onzin om het leven mooier te maken.
  Mensen die hier oprecht voor jullie komen en lezen zullen dat blijven doen en dan maar niet elke dag iets nieuws, jullie kiezen zelf wat je doet en niks moet.

  Liefs

  • Reageer Manon 28 oktober 2016 om 12:26

   Dankjewel voor je lieve comment!

  • Reageer Jolien 28 oktober 2016 om 14:07

   Ben het helemaal met “stille meelezer” Noralie eens! Hier ook een stille meelezer/kijker. Jullie blogs en filmpjes zijn er leuk, maar blijf bij jezelf, als het teveel is, is het teveel. Zeker met 3 kleine kinderen en een 4e op komst is het gewoon erg druk! En logisch dat je gezinsleven en werk op nr. 1 zet ipv de blog. En wat raar trouwens dat die jonge meiden foto’s van jullie kids op de telefoon zetten…Van die pubertjes niks aantrekken hoor, en het commentaar ene oor in en andere uit. Op die leeftijd weten ze totaal niet waar ze het over hebben 😉 Veel succes, en wie weet is er in de toekomst weer meer tijd om te bloggen! De kids blijven niet eeuwig klein 😉

 • Reageer oh my good life 28 oktober 2016 om 12:37

  Jullie hebben helemaal gelijk, Ik snap jullie keuze. Zelf ben ik 15 jaar oud, maar vind ik het leuk om jullie blog te volgen zoals je al zei omdat er niet heel veel mommy voorbij komt. Ik blijf jullie zeker bezoeken en blogs lezen wanneer jullie die online hebben gezet. Liefs <3

 • Reageer Gerdi 28 oktober 2016 om 13:44

  Ik zou het enorm jammer vinden als jullie zouden stoppen! Jullie zijn één van de eerste blogs die ik volgde.. Maar blijf gewoon zo doorgaan, juist jullie persoonlijke praatjes vind ik heerlijk om te lezen.
  Gerdi onlangs geplaatst…Vrijdag Tagdag | Het 25 vragen Tag spel voor bloggersMy Profile

 • Reageer Hendrina 28 oktober 2016 om 14:05

  Ben nooit zo van de berichten achterlaten maar hier moet ik toch even op reageren! Vind jullie blog/ en filmpjes geweldig om te lezen en te bekijken en dit moeten jullie blijven doen op de momenten dat het jullie uitkomt dat maakt het toch juist leuk voor jullie maar ook voor ons. Ik zie ook reacties waarvan ik denk wtf ik hou zo veel van jullie of kunnen jullie foto van de kids delen….. lekker blijven doen waarin jullie goed zijn meligheid en vrolijkheid en dqt delen met ons is toch geweldig !!

  Liefs Hendrina

 • Reageer Martine 28 oktober 2016 om 14:16

  Groot gelijk! Dan wordt t extra leuk als er wel een blogje te lezen is! Gewoon doen waar jullie je goed bij voelen! Hopelijk houden jullie er plezier in!

 • Reageer Helen 28 oktober 2016 om 16:17

  Dit is precies de reden waarom ik jullie volg, niet te veel poespas maar ‘gewoon’ lekker je ding doen. Doen waar jullie je goed bij voelen dan maken jullie jezelf gelukkig, en daar draait het eigenlijk toch allemaal om;)

 • Reageer Jolinda 28 oktober 2016 om 16:57

  ik begrijp jullie helemaal,het geeft niet als het wat stiller blijft, het moet geen verplichting zijn om te bloggen of een video te uploaden. heel fijn dat jullie er niet helemaal mee stoppen. want ik geniet er altijd van als jullie iets online zetten. ook jij manon, als je weer van plan bent updates te maken over je zwangerschap. heel leuk om mee te mogen kijken. ik wacht het af…..

 • Reageer Loes 28 oktober 2016 om 17:01

  Lieve manon en bibian!

  Ik snal helemaal dat jullie het minder leuk gaan vinden wanneer alles een verplichting word. Een hobby hoort geen verplichting te zijn. Ik hoor bij jullie trouwe fanbase en zal dat altijd blijven doen! Ik vond immers die gewone huis-tuin-keuken blogjes juist leuk om te lezen. Naar mijn mening komen er ook veel leukere blogjes uit voort wanneer je het random post vanplaats dat het een moetje is. Dus blijf gewoon zo door gaan zoals je zelf wil!

  Groetjes Loes!

 • Reageer Brietje 28 oktober 2016 om 17:27

  Dames, ik ben een stille volger(zo eentje die leest en nooit reageert) maar hier wil ik graag op reageren! Ik volg jullie sinds ik vorig jaar op zoek ging naar tips rondom zwangerschap. Inmiddels een lief meisje van 7,5 mnd verder volg ik jullie nog steeds. Vooral via fb moet ik zeggen maar zo kan ik steeds uitzoeken wat ik leuk vind om te lezen. Juist de ongedwongen manier van schrijven vind ik super tof! Blijf dus lekker delen waar jullie zin in hebben en wanneer jullie er zin in hebben. Ik blijf dan met liefde lezen waar ik zin in heb en wanneer ik er zin in heb! Toppertjes hoor enne Manon, geniet van het groeiende wondertje in je buik! Super leuk!

 • Reageer Marthe 28 oktober 2016 om 18:14

  Lieve meiden,

  Normaal reageer ik niet maar nu wel even! Wat een sterke beslissing van jullie! Ik (32 met dreumes 16 mnd) geniet altijd van jullie ongecompliceerde blogs. Maar het moet voor jullie ook ongecompliceerd blijven! Ik blijf jullie blog zeker volgen, verheug me op de zwangerschapsupdates (want begin ook langzaam meer over een tweede te dromen 😊) en wens jullie veel geluk met de combinatie prive/werk/blog. Genieten van elkaar is het allerbelangrijkst!

 • Reageer Nancy 28 oktober 2016 om 18:50

  Hier nog een stille meelezer, die bijna nooit reageert. Ook ik steun jullie in jullie beslissing. Het zijn best tropenjaren met jullie kleintjes en alle bezigheden daarom heen. Fijn dat jullie toch nog lekker doorgaan op jullie manier. En aan alle reacties hierboven te zien worden jullie enorm gewaardeerd dat moet zeker goed doen. Doe het vooral rustig aan want je kent de clichés voor je het weet zijn ze groot en die tijd haal je nooit meer terug, ik spreek uit ervaring.😉

 • Reageer Sylvia 28 oktober 2016 om 19:25

  Wat goed van jullie dat je dit openhartig deelt! Aan de reacties te zien zijn er veel mensen, net als ik, die genieten van jullie heerlijke “normaligheid”! Ik ben jullie beginnen met volgen vanaf dat ik zwanger was..via de zwangere buikenfoto’s vond ik het vergelijkingsmateriaal dat ik zocht! Ik heb veel gehad aan blogs over alle mama-baby-issues en heb vaak ook gezocht of jullie ergens iets over geschreven hadden! Nu ben ik ook weer zwanger en kijk ik er naar uit de verhalen van manon te lezen!!
  Jullie zijn toppers! Blijf vooral genieten van jullie blog!! Voel geen verplichtingen, maar geniet van het delen van de dingen die je kwijt wilt! Ik blijf lezen!

 • Reageer Bianca 28 oktober 2016 om 21:45

  Ik volg jullie ook al een lange tijd, maar reageer ook bijna nooit. Maar ik geniet echt van jullie blogs/vlogs juist omdat jullie zo jezelf zijn! En dat bedoel ik juist heel positief! Ik leef mee met jullie zwangerschappen, leuke dingen, minder leuke dingen etc. Ik ben zelf helaas ongewenst kinderloos en (hoe gek dat misschien ook klinkt) geniet daarom juist van al jullie blogs/vlogs, maar jullie privacy & geluk moeten voorop staan dus doe vooral wat voor jullie goed voelt! Heel veel succes met alles en ik blijf jullie sowieso volgen! Xxx

 • Reageer Jeanne 28 oktober 2016 om 22:01

  Goed dat jullie doen waar jullie je goed bij voelen.
  Ik zal jullie echt blijven volgen!
  Juist dat gewone en kleinschalige spreekt me aan!
  Ik word gek van blogs waarvan elk filmpje/blog gesponserd is en alles zo perfect is.
  Liefs
  Ps: Zie al uit naar alle zwangerschapsblogs/vlogs en een boodschappenshoplog lijkt me weer eens erg leuk.

 • Reageer Yasmin 28 oktober 2016 om 22:04

  Meiden, jullie hebbdn helemaal gelijk. Lekker doen waar jullie je goed bij voelen. En die kneuterige blogs, ik hou er van! Hoe kneuteriger hoe beter, haha. Mijn eigen sores zijn al voldoende ;). Ik blijf jullie zeker volgen! Liefs

 • Reageer Amanda 28 oktober 2016 om 23:07

  Ik schrok even,maar meiden jullie verwoorden het zo mooi en de meeste snappen dat een gezin en werk al veel energie kost dan is zoiets als bloggen etc alleen maar iets moois om je ei kwijt te kunnen..fijn dat jullie dit delen en dat is ook wie jullie zijn eerlijk en oprecht…ik geniet van elke blog of filmpje en zolang jullie er plezier in hebben geniet ik ook…of dit nou elke dag is of zo nu en dan…dikke kus en ga door op de manier zoals jullie willen…
  Amanda onlangs geplaatst…Centerparcs de Huttenheugte – VIP Cottage 258My Profile

 • Reageer Sanne 29 oktober 2016 om 04:56

  Wat een openhartige blog, mooi!!
  Ik geniet van julie blog en vind jullie levens allesbehalve saai. Gewoon lekker normaal, niks geks en vooral met veel liefde en tijd voor jullie kindjes/gezin.
  Ik ben blij dat jullie niet stoppen en vind dit een goede beslissing. De blog gewoon lekker vrijblijvend houden, geen vaste dingen maar plaatsen wanneer julie zin hebben, prima toch?!
  Ik kom toch wel iedere dag even kijken of er wat nieuws is, want jullie blijven mijn lievelinsblog!

 • Reageer Evelien 29 oktober 2016 om 14:14

  Lieve meiden,
  Al een hele tijd geleden maakte ik kennis met jullie blog. Vond het super leuk om mijzelf als jonge moeder in jullie te herkennen. Ik wilde daarom zelf ook een blog starten maar de punten die je in deze blogpost omschrijft hielden mij tegen. Je leven is leuk genoeg als je gelukkig word van de dingen die je doet.
  Blijf alsjeblieft dicht bij jezelf en voel je niet “opgejaagd” door jullie volgers.
  Als er 1 les is die ik, de afgelopen 5 jaar, als jonge mama heb geleerd, is dat wel: als mama gelukkig is, zijn de kinderen en je omgeving dat ook! Lekker doen waar je je goed bij voelt dus!

 • Reageer Hiske 29 oktober 2016 om 16:03

  Ik reageer eigenlijk nooit onder blogs, maar ik wilde toch mijn support geven voor de wijze waarmee jullie verder willen gaan met jullie blog!
  Blijf lekker doorgaan met wat jullie doen, en als er dan weer een blog online komt lees ik hem weer met liefde, als het 1x in de week is of 2 per dag dat maakt mij niet uit.
  Liefs

 • Reageer Mirjam 29 oktober 2016 om 16:24

  Ik schrok even! Zeker nu ik een kleintje heb, heb ik onwijs veel aan jullie laagdrempelige, “kneuterige” 😉 posts en video’s. Het viel mij de laatste tijd ook al op in de comments op Youtube dat er een hele jonge generatie meekijkt. Is niet erg, maar ik vind soms dat er behoorlijk stomme opmerkingen en vragen bij staan. Wij zijn ook jong geweest, maar dit is toch wel een blog met volwassen onderwerpen. Ik kan goed begrijpen dat jullie daar ook mee zitten. Trouwens.. Misschien een leuk onderwerp: kinderen en privacy 😉 Ikzelf heb het op social media heel bewust gehouden bij een fotoshoot die Stichting Earlybirds voor ons gemaakt had en verder probeer ik mijn mannetje niet teveel naar buiten te brengen 🙂

 • Reageer gigi 29 oktober 2016 om 18:02

  Hoi Manon en Bibian,
  jullie moeten doen waar jullie, jullie bij prettig voelen. Ik vindt jullie ook heel erg leuk, jullie kinderen zijn ook echt heel erg schattig. Elke dag vloggen en bloggen is ook niet leuk, want jullie hebben ook nog gewoon een prive leven. Ik snap jullie heel erg goed. jullie zijn ook gewoon mensen jullie hebben een huishouden, mannen en kinderen. als jullie een keer iets leuks gaan doen samen met de kinderen of met de mannen hoeven jullie dat niet altijd te vloggen. ik begrijp jullie heel erg goed.
  XXX Gigi
  xxx gigi

 • Reageer Roos 30 oktober 2016 om 03:16

  Lieve Manon en Bieb!
  Ik reageer normaal nooit maar ze keer wil ik graag van me laten horen;) ik hoop bij jullie vaste clubje al laat ik het niet weten😉 zelfs een fan vanuit Canada, love you both! Goed besluit, word gerespecteerd! Ga zo Door meiden❤

 • Reageer Chantal 31 oktober 2016 om 09:37

  Groot groot gelijk. Jullie moeten doen wat jullie goed voelt.
  Blijf jullie toch wel volgen hoor omdat het gewoon fijn is om te lezen als er iets online komt.
  Past bij mij en jullie moeten vooral jullie zelf kunnen blijven.
  Keep up the good work! Liefs Chantal

 • Reageer Mirjam 31 oktober 2016 om 22:10

  Ik vind het knap dat jullie deze stap zetten maar het is begrijpelijk want het is ook niet leuk om alle maal onzin te plaatsen en ik vind het al leuk als er een blog of video komt maakt niet uit wanneer
  Volg jullie gevoel

 • Reageer Annemiek 1 november 2016 om 11:37

  Klinkt goed, ik merk ook dat waar ik een paar jaar geleden elke dag hele veel blogs las ik nu nog niet eens elke dag blogs lees. Goed dat jullie kijken naar hoe jullie het plezier in bloggen kunnen behouden!

 • Reageer Onze laatste blog, we stoppen met LittleWonderWorld | Little Wonder World 28 juli 2017 om 06:00

  […] vanaf en ja, stoppen zat al een poosje in onze hoofden. Eigenlijk wilden we al stoppen toen we dit blogje schreven in oktober. Maarja, meteen opgeven voelde ook niet goed dus we gingen nog een poosje door […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge