Kiekjes, Persoonlijk

Kiekje #24: Tijd met z’n drietjes

Goedemorgen allemaal! Vandaag een ander soort kiekje dan jullie normaal gewend zijn. Vanwege mijn drukke week heb ik gewoonweg te weinig foto’s gemaakt om er ook maar iets zinnigs van te maken. Het leek mij dus leuk om gewoon wat te vertellen.

Afgelopen donderdag was ik vrij, River kwam de avond van te voren naar mij toe met een filmpje van een binnenspeeltuin. Hij zei: “mama ik wil hier echt heel graag naar toe alsjeblieft”. Nou mijn hart smolt en ik besloot de volgende dag met River en Novelle naar Arnhem te rijden.  Rond 9.15 was ik al bij Ballorig en wij waren zo ver bijna de enige. Heerlijk rustig en River was enorm blij. Die heb ik de uren daarna niet meer gezien, Novelle moest een beetje wennen. Al die indrukken en andere kindjes maakte haar een beetje verdrietig. Verder keek ze haar ogen uit en ik keek ook mijn ogen uit om beide kids in de gaten te kunnen houden.
IMG_7786Novelle gaat steeds beter zitten en deze paarse kussens en de zachte ondergrond hebben haar goed geholpen. Sinds een paar dagen zit ze echt goed, trotse mama hier. Na een paar uurtjes vertrokken wij weer, River had nog wel langer kunnen blijven maar Novelle werd moe en ze slaapt het beste in haar bedje. We waren er toch zo’n 2,5 uur geweest dus ik vond het wel mooi geweest, andere keer weer.
IMG_7791Doodmoe was ze, en we waren Arnhem nog niet uit of ze sliep al. River had energie voor tien en wilde eigenlijk nog buiten spelen gelijk. Verder hebben wij het die middag lekker rustig aan gedaan.

Afgelopen weekend was ik ook alleen, mijn vriend moest het weekend werken. We hebben met z’n drietjes gezellig boodschappen gedaan, naar de drogist geweest en gewoon gezellig met zijn drieën de dag doorgebracht. ’s Avonds gaf mijn oma een etentje omdat ze 85 werd. Natuurlijk was mijn vriend daar ook bij. River heeft zich de hele avond goed vermaakt en ook Novelle was lief, wel een beetje moe maar dat is natuurlijk ook niet gek als het wat later wordt.
IMG_7952
Verder hebben wij het zondag rustig aan gedaan, ik moest nog even naar de winkel om melk te halen dus hebben we ons lekker dik aangekleed (koud is het alweer he?!) en naar de winkel gelopen. ’s Avonds kwam mijn vriend weer thuis en hebben we met z’n alle gegeten. Een rustig weekend met zijn drietjes maar wel heel gezellig.

IMG_7983Hebben jullie afgelopen week nog wat leuks gedaan?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

16 reacties

 • Reageer Elisabeth 10 oktober 2016 om 06:07

  Het lijkt me echt geweldig, zo n binnenspeelplaats. Heb t nog niet bezocht met Jim, maar binnenkort maar eens doen. Afgelopen week hebben we t lekker rustig gehouden. T was de eerste week dat ik werkloos was, dus ff wennen.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Moet ik me schamen als moeder… ? #4My Profile

 • Reageer Josan 10 oktober 2016 om 06:28

  Afgelopen week was een vrij rustige week. Aan het begin van de week was ik nog snipverkouden en klonk ik nergens naar. Aan het einde van de week klonk ik weer normaal en ging ik naar brandbazaar.
  Josan onlangs geplaatst…Kletspraatje: Wat zou je aan je leven veranderen?My Profile

 • Reageer Nicole 10 oktober 2016 om 06:44

  Toch wel fijn even quality time zo met z’n drietjes. En wat zien beide kids er weer schattig uit!
  Nicole onlangs geplaatst…Mama Kijkt Anders – herfst editieMy Profile

 • Reageer Lisette 10 oktober 2016 om 07:16

  Oh is dat die ballorig met die monorail? En dat hoge klimkussen langs de muur? Ik kom uit het Westen maar heb alle binnenspeeltuinen in nederland gezien ;). Ik vind die monorail erg eng omdat die deurtjes bovenin ook open kunnen😣😣
  Tip dus om m daar vandaan te houden. En als je ooit in de buurt bent… ballorig ‘s-Gravenzande is ook super mooi en veilig 😁
  Lisette onlangs geplaatst…All dressed upMy Profile

 • Reageer Vanessa 10 oktober 2016 om 07:57

  Leuk om te lezen en leuke foto’s! Fijn dat jullie even naar de binnenspeeltuin zijn geweest 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Kruidvat shoplog oktober 2016My Profile

 • Reageer Michelle 10 oktober 2016 om 08:16

  Die laatste foto is echt om bij weg te smelten hoor. Wat een mooi stel heb je toch!
  Michelle onlangs geplaatst…PLOG80: VERHUISDINGENMy Profile

 • Reageer Charlotte 10 oktober 2016 om 08:38

  Heerlijk als het nog lekker rustig is in een binnenspeeltuin! Vind het zelf nooit zo fijn als het druk is en dan worden de kleintjes zo omver gelopen door de grotere kinderen. Zelf hebben we ook een enorm drukke week gehad. Gelukkig wel allemaal leuke dingen 🙂
  Charlotte onlangs geplaatst…Mijn baby wishlist (oepsie…)My Profile

 • Reageer Gerdi 10 oktober 2016 om 08:56

  Een binnenspeeltuin is altijd een goed idee! En ’s morgensvroeg zijn er vaak alleen maar kleine kindjes, ideaal! Wat heb je toch een heerlijke kledingsmaak voor je beide kids.
  Gerdi onlangs geplaatst…Maandupdate Day Zero Challenge #1My Profile

 • Reageer Leonie 10 oktober 2016 om 08:59

  Ah wat een heerlijke foto op ’t einde!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: De 25 levensvragen TAGMy Profile

 • Reageer Melissa 10 oktober 2016 om 09:10

  Aaah wat een leuke foto’s! Novelle al uit de maxi cosi zie ik.. mag ik vragen welke autostoel ze nu zit? Ben een beetje aan het oriënteren.

 • Reageer Annemijn 10 oktober 2016 om 09:55

  Wat lief dat River zelf met het idee van de binnenspeeltuin kwam. Leuk zeg zo’n weekendje met z’n drieën.
  Annemijn onlangs geplaatst…Ik heb ontslag genomen…My Profile

 • Reageer Jessica 10 oktober 2016 om 11:34

  Wat leuk zo een paar dagen vrij. Heerlijk om dan lekker samen met de kids te zijn.
  Jessica onlangs geplaatst…Inspiratie – DIY thema herfstMy Profile

 • Reageer Marieke 10 oktober 2016 om 15:51

  Aaaahw die laatste foto! <3

 • Reageer Ineke 11 oktober 2016 om 08:32

  Zaterdag rustig inkopen gedaan en zondag zijn we naar de kinderboerderij geweest 🙂
  Ineke onlangs geplaatst…Hallooo!! Ik ben Tristan! *zwaai zwaai*My Profile

 • Reageer Oyas 12 oktober 2016 om 09:50

  Afgelopen dagen vrij weinig gedaan. Van het weekend met de kinderen naar de Efteling geweest. Erg leuk om met mijn twee kleine door het sprookjesbos te wandelen en verschillende attracties in te gaan. Zijn jullie al naar pretparken geweest en zo ja, welke?

 • Reageer Anneleen 14 oktober 2016 om 11:01

  Klinkt heel gezellig! Echt eventjes quality time met jullie drietjes! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge