Persoonlijk

Kletspraatje #5: Horrordate en Leuke dingen in het verschiet

Zo, ik heb net het hele huis gepoetst en zit nu lekker even met een latte op de bank. Ik had weer zin om een kletspraatje te typen dus dat ga ik nu dus doen. Ik weet niet waar het heen gaat met dit blogje maar we will see!

Vorige week vrijdag zijn we voor het eerst met Nilo naar de Efteling geweest met mijn ouders, zusje & vriend en mijn vriend. Zaterdag 1 oktober was ik jarig, 27 alweer en heb ik gezellig gevierd met “mijn” mensen haha. Jullie hebben hier maandag al het uitgebreide verslagje van kunnen lezen.

efteling3Verder gaat alles zo z’n gangetje hier. Mijn vriend was dus twee weken geleden een midweekje op bizznizz-trip en eerlijk gezegd keek ik hier best wel tegenop. Ik hou echt heel erg van alleen zijn maar dan wel met het vooruitzicht dat ik ’s avonds weer lekker bij hem ben. Ook vind ik het gewoon niet leuk om “het” alleen te doen. Alleen eten, alleen Nilo verzorgen, alleen Nilo naar bed doen, alleen slapen, alleen wakker worden… Dit alleen zijn was gelukkig niet aan de orde want ik had, zoals ik al eerder had verteld, allemaal dingetjes gepland.

Op dinsdag zou een lief vriendinnetje van mij komen eten en logeren. We keken vroeger tijdens onze logeerdates altijd hele enge films, horrors en dit was echt “ons ding”. De laatste jaren is het daar niet meer van gekomen (my fault) en deze midweek alleen was de uitgesproken kans om weer eens een ouderwets horroravondje te plannen. Het liep alleen heel erg in de soep want Nilo was ziek, had hele erge spook(hehe)nachten, sliep veel bij mij in bed dus om dan een logee uit te nodigen werd een beetje teveel. Ik baalde zo erg want ik had me er zo op verheugd… Gelukkig begreep ze dat en hebben we gewoon gezellig samen boodschappen gedaan, gegeten, gekletst, Nilo in bad gedaan en toen Nilo ging slapen (…ahum), ging ze weer naar huis. Onze logeerdate is verplaatst naar een andere dag en ik heb er ZO-VEEL-ZIN-IN haha. We zijn van plan om The Conjuring 2 te kijken, lekker horroren met dekens, kussens, chocola en de afstandsbediening klaar op de pauzeknop.

Ik heb twee dagen lekker bij papa en mama gegeten samen met Nilo en op vrijdag toen mijn vriend weer thuis kwam <3 hebben we lekker frietjes gehaald en toen zat het er al weer op, dat midweekje alleen. Het was goed te doen maar ik vind het toch fijner en gezelliger als hij er gewoon is!

zwaluwhoeve3Verder staan er voor de komende maanden ook leuke dingen op de planning voor mij. Zo zijn Bieb en ik uitgenodigd voor onze blog om naar de sauna te gaan! Dit hebben we dik twee jaar geleden ook eens mogen doen en dat was zo heerlijk en zo leuk, dat we hier weer ja tegen zeiden. We hebben een datum geprikt, oppas is geregeld dus de moeders gaan eens even een dagje offline ;-). Verder gaan Bibian, ik en mijn zusje in december naar Nick & Simon! Mijn zusje en ik hadden dit aan Bieb gegeven voor d’r verjaardag en het is nu bijna (…) zover! We boeken er ook een nachtje hotel bij dus dat wordt één groot feest, nu al zin in. Dan gaan mijn vriend, ik, mijn zusje en haar vriend in januari ook nog naar the Lion King musical en mén, ik kan niet wachten. Ik hou van Disney, ik hou van musicals en ik ben zooooo benieuwd naar deze musical… Jaren geleden toen the Lion King speelde in Nederland ben ik er niet heen geweest en heb daar altijd heel hard van gebaald. Maar nu gaan we dus! Ook zijn mijn vriend en ik nog op zoek naar kaarten voor de nieuwe show van Jochem Myjer, ik hou van die vent. Ik ben 2x naar zijn vorige show geweest, heb al zijn andere shows op TV gezien en hij is de enige komiek bij wie ik tranen van het lachen heb.

Allemaal leuke, fijne dingen op de planning voor de komende periode dus. Ook komt Nilo’s tweede verjaardag eraan, Sinterklaar, Kerstmis, Oud en Nieuw… Ja ik heb er wel zin in dit jaar hoor!

Hebben jullie leuke vooruitzichten de komende tijd?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 5 oktober 2016 om 06:16

  Leuk om te lezen wat je nog allemaal gaat doen. Ik heb the lion king heel veel jaar geleden gezien en hij was prachtig. Ik heb ook nog wat leuke dingen op het programma staan.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Herfstdecoratie: groen, wit en een klein beetje koper…..My Profile

 • Reageer Dita 5 oktober 2016 om 06:28

  Wat leuk om te lezen! Heerlijk zo’n artikel. Een midweek alleen vind ik ook niets. Mijn vriend gaat elk jaar met z’n broertje een week te zeilen. Dt jaar was het voor het eerst dat ik Mila alleen had een week. Prima te doen maar veel leuker om samen te doen. Ik ga met mijn vriend binnenkort ook een dagjenaar de sauna. Zo’n zin in! Verder hebben we niet veel bijzondere plannen.

 • Reageer Josan 5 oktober 2016 om 06:31

  Lekker actief in de komende maanden. The Lion King lijkt me ook geweldig. Ik weet dat Kerst er aan zit te komen…Gna gna gna ik ben al helemaal in de kerst stemming.
  Josan onlangs geplaatst…Burt’s Bees Baby Bee ReviewMy Profile

 • Reageer Malou 5 oktober 2016 om 07:04

  Leuk zeg! Ook gaaf dat jullie naar de Efteling zijn geweest 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Binnen kijken bij Stichting BabyspullenMy Profile

 • Reageer Nicole 5 oktober 2016 om 07:12

  Ik vind “alleen” zijn ook niet leuk! En heerlijke dingen in het vooruitzicht zeg. The Lion King wil ik ook echt heen, dus ook nog maar even plannen dan 😉
  Nicole onlangs geplaatst…Ontspannen op de tafel bij UtsukusyMy Profile

 • Reageer Leonie 5 oktober 2016 om 07:13

  Wat een leuke dingen heb je op de planning staan. Wij gaan volgende week een midweekje weg en dan ga ik nog heel hard genieten van mn 3 weken verlof. Dan moet ik weer gaan werken en ik zie er mega tegenop om mn kleine meisje ‘alleen’ te laten.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamakraamt: Mamaupdate #6 – Vaccinaties, Babymassage en sprongetje?My Profile

 • Reageer Vanessa 5 oktober 2016 om 08:23

  Wat een leuke vooruitzichten allemaal! Superleuk dat jij en Bibian binnenkort naar de sauna gaan voor jullie blog. Mijn vriend was onlangs ook enkele dagen naar het buitenland voor zijn werk en ik vond dat ook niet leuk. Alleen eten, alleen slapen… Het is niet aan mij besteed. Gelukkig valt dat niet te vaak voor 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…IKEA shoplog oktober 2016My Profile

 • Reageer Sabien 5 oktober 2016 om 08:26

  Ik ben naar The Lion King geweest een aantal jaren geleden. Echt hoor…het is zo mooi gedaan allemaal. Ik hou ook erg van de Disney musicals. Ik denk wel dat jullie een geweldige avond zullen hebben.

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 5 oktober 2016 om 08:27

  Leuke plannen liggen er dus in het verschiet! Ik ga dit jaar nog naar een concert van placebo en naar de musical A Chorus Line.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Waarom heeft alles in vredesnaam een eigen dag?!My Profile

 • Reageer Tineke 5 oktober 2016 om 08:42

  Jaaa Nick en Simon is al bijna! Geloof niet dat Wij dezelfde avond gingen, toch? (Weet zo ook niet meer welke avond we gaan, OEPS)
  Tineke onlangs geplaatst…BLOG | Je weet dat je een blogger bent, als…My Profile

 • Reageer Joyce 5 oktober 2016 om 10:13

  Leuke dingen op de planning zeg! En ik herken het wel van het alleen zijn. Robert is 4 dagen op cursus en ik vind het verschrikkelijk ’s avonds dat hij er niet is. Overdag alleen prima, maar dan moet ie wel thuis komen haha!
  Joyce onlangs geplaatst…2016 hoogtepunt van: PaulineMy Profile

 • Reageer Jessica 5 oktober 2016 om 10:59

  Wat een leuke plannen! Ik heb nog geen specifieke plannen gemaakt, omdat ik niet weet hoe ik mij voel de komende weken. Misschien willen we ergens nog een weekje naar de zon. We gaan misschien volgend weekend lekker weg met z’n 2tjes en in december gaan we een weekend weg met mijn ouders, zusje en haar vriend, daar doen we een dag shoppen in duitsland bij de kerstmarkt! Heerlijk veel zin in!
  Jessica onlangs geplaatst…Het is weer tijd voor een pyjama en huispak feestje!My Profile

  • Reageer Manon 5 oktober 2016 om 11:49

   Ooooh kerstmarkten in Duitsland! Daar wil ik dit jaar ook weer echt een keertje heen, zo leuk!

 • Reageer Annemijn 5 oktober 2016 om 13:18

  Wat een leuk vooruitzicht! Ik vind het toch een gek idee dat december al best dichtbij is, maar het is inderdaad daar voordat je het weet! Pff!
  Annemijn onlangs geplaatst…Tony’s Chocolonely melk-cola / Hoe smaakt ‘ie?My Profile

 • Reageer Inez 5 oktober 2016 om 16:29

  Wanneer gaan jullie naar Nick & Simon dan? Ik ga vrijdagavond en zit op de arena tribune!

  • Reageer Manon 5 oktober 2016 om 18:31

   Wij gaan in december naar het 10 jarig jubileum in Ahoy!

 • Reageer Jodi - liefthuis 5 oktober 2016 om 18:31

  Ik snap het helemaal dat het niet leuk is alleen. Ik moest een lang weekend alleen zijn. Het lukt wel maar is gewoon niet zo gezellig alles alleen te doen.
  Leuke dingen in het vooruitzicht, vooral lion king echt heel tof. Ik vond dat de mooiste Disney musical
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Shoplog: Winter is comingMy Profile

 • Reageer Marleen 5 oktober 2016 om 19:33

  Oh super leuk dat jullie naar the Lion King gaan. Ik wil binnenkort ook met mijn vriend daarheen. Ik ben destijds (volgens mij in 2003) ook geweest met mijn ouders en broertjes en ik vond het fan-tas-tisch! Het heeft zoveel in druk gemaakt en ik heb het er nog elk jaar over. Toen ik hoorde dat hij terug kwam, sprong ik een gat in de lucht en zei tegen mijn vriend, beste musical ever! En ik heb er best veel gezien.
  Marleen onlangs geplaatst…HERFST BIJ H&MMy Profile

 • Reageer Anneleen 9 oktober 2016 om 20:54

  Ik heb in november enkele daagjes vrij op het werk, dus dat zijn voor mij wel mooie vooruitzichten en daar kijk ik nu al echt naar uit! Samen met Jim even onze batterijen opladen ! 🙂 Ik herinner me die foto van jou en Bibian in de sauna nog heel goed, dat laat wel zien hoe lang ik jullie al volg 😉 Ik kijk trouwens ook al uit naar Sinterklaas, Kerst, Nieuwjaar, …
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

  • Reageer Manon 10 oktober 2016 om 13:45

   Jaaaa trouwe bezoeker en commenter <3

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge