Kijken - luisteren - lezen, Lifestyle

Mijn “to-watch” lijstje met series en films

Iedereen heeft wel een to-read, to-do of to-watch lijst(je). Ik heb best wel een lange to-watch lijst en het leek me leuk om deze te delen voor de film- en seriefreaks onder ons. Heb je nog aanvullingen? Laat het me zéker weten, mijn lijst kan niet lang genoeg zijn!

girlmoregirls
Series

Ik ben op dit moment nog volop bezig met Gilmore Girls. Er zijn nog wat andere series die ik wil zien, maar ik wil eerst GG afmaken voordat ik met iets nieuws begin. Aangezien er 7 seizoenen zijn en elk seizoen 20+ afleveringen van 40+ minuten heeft, ben ik nog wel even zoet (ben halverwege s4). Het is ook zo ongezellig om elke avond Rory en Lorelai op zetten en mijn vriend hier mee te vervelen haha. Ik ben wel super excited want in november (bijna!) komt Netflix met een nieuw seizoen van Gilmore Girls ♥

prison-break
In 2017 komt ook een nieuw seizoen van Prison Break! Wij hebben van de originele serie ontzettend genoten dus ik kan niet wachten op meer van Michael Scofield & co. Ik heb gelezen dat T-Bag ook weer mee doet en I LOVE T-Bag’s karakter haha.

phil-dunphy-painshake
Dan loop ik mega achter met Modern Family. Een van de leukste series maar de laatste tijd liet ik het een beetje links liggen. Als ik klaar ben met Gilmore Girls dan ga ik zeker bingen met Modern Family. Ik hou van Gloria en Phill!

Films (Linkjes zijn naar MovieMeter zodat je meer kunt lezen over de film als je interesse hebt.)
Dan een hele shitload aan films die op mijn lijstje staan…

departmentq
De Q-reeks
. Drie afzonderlijke films van Deense bodem. Scandinavische thrillers zijn in mijn optiek al-tijd goed. Dat sfeertje, de ziekheid, de spanning, ja, I like! Je kunt de films afzonderlijk van elkaar bekijken, hoeft niet perse op volgorde maar ik denk wel dat wij dat gaan doen. Het gaat over een politieduo die bijzondere zaken gaan oplossen…
The Woman in the Cage (Kvinden i Buret)
The Absent One (Fasandræberne)
A Conspiracy of Faith (Flaskepost fra P)

headhunters-hodejegerne-movie-2011
Headhunters (Hodejegerne)
Wederom weer een van Scandinavische makelaardij (sorry). Een boekverfilming van de succesvolle schrijver Jo Nesbø. Het gaat over een succesvolle man die kunstwerken steelt om zijn luxe levensstijl te kunnen volhouden. Hij raakt op een gegeven moment in de problemen…

me before you
Me Before You
Iedereen zal deze boekverfilming van Jojo Moyes al wel gezien hebben maar ik nog niet. Deze staat dus hoog bovenaan mijn lijstje maar ik wacht wel op een avondje dat ik alleen thuis ben en dat mijn vriend er niet is. Kan ik lekker uitgebreid janken zonder schaamte hahaha. Ik heb in ieder geval genoten van het boek (klik voor review).

bridget jones baby
Bridget Jones Baby
Idem met “Me Before You”. Iedereen zal ‘m al wel gezien hebben. Ik denk dat ik m’n zusje een keer uitnodig (bij deze zus) om een avondje te Bridget Jones-en samen met chocola en natuurlijk Ben & Jerry’s en grote oma-onderbroeken.

girl on the train
The Girl On The Train
Deze film is net uit en ik wil ‘m zeker gaan kijken in de bios. Ik las het boek een poosje gelezen (klik voor mijn mening) en ik ben heel erg benieuwd naar de film. Het gaat over een pas gescheiden vrouw die iedere dag dezelfde trein neemt. Ze ziet elke dag hetzelfde ‘perfecte’ koppel vanuit haar zitplaats in de trein en op een dag is het koppel verdwenen…

Pirates-of-the-Caribbean-Dead-Men-Tell-No-Tales-925867988s
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales
JEUGDSENTIMENT! Ik heb alle Pirates verslonden, gekwijld bij Orlando Bloom en gelachen op Jack Sparrow. Ik heb geen flauw idee waar deze vijfde film over gaat (ik ga als ik klaar ben met deze blog de trailer bekijken) maar ik wil ‘m zien. Jack Sparrow is gewoon ♥ dus in 2017 zit ik in de bios! Helaas doet mijn crush Orlando Bloom niet meer mee, meh :’-(

cafesociety
Café Society
Zet een aantal A+ acteurs bij elkaar en je hebt bij voorbaat al een succesfilm. Blake Lively, Kristen Stewart en Steve Carell spelen een rol in deze dramafilm. En aangezien ik een girlcrush heb op Blake moet ik deze zien. Het speelt zich af in de jaren 30 en volgt een Joodse familie. Een van de familieleden besluit om naar Hollywood te gaan en daar een baan te zoeken.

inferno
Dan Brown movies
. Verklaar me voor gek maar ik heb nooit de verfilmingen van Dan Brown gezien terwijl dat juist heel erg in mijn straatje ligt. Ik ben ooit begonnen aan The Da Vinci Code maar na een half uur viel ik in slaap. Niet vanwege de film maar gewoon haha. Binnenkort komt de derde film uit (Inferno) en het lijkt me wel leuk om dan de 2 voorlopers ook te kijken. Ik vind Tom Hanks een leuke/goede acteur dus dat komt wel goed denk ik!
The Da Vinci Code
Angels & Demons
Inferno

Zo, dit zijn weer héééél wat uurtjes en zakken chips verder hahaha. Hebben jullie nog aanvullingen en tips? Wat staat er op jullie to-watch lijstje?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

22 reacties

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 18 oktober 2016 om 06:04

  Ze staan ook bijna allemaal op mijn lijstje. Ik ben toevallig nu ook bezig met Gilmore girls.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Druk, druk, druk……My Profile

 • Reageer Elisabeth 18 oktober 2016 om 06:06

  Wij zijn net begonnen met westworld. Echt zo goed!!! En billions vond ik super. Volgens mij begint het nieuwe seizoen binnenkort weer.
  Elisabeth onlangs geplaatst…Winactie Disney on IceMy Profile

 • Reageer Josan 18 oktober 2016 om 06:18

  Modern Family, The New Girl, Reign en Nashville kijk ik graag. Qua films lijkt me before you en Cafe society mij ook wel wat. Maar ik houd ook van magie films dus Miss Peregrines house of peculiar children moet ik ook zien. Alleen al omdat Tim Burton hem gemaakt heeft.
  Josan onlangs geplaatst…Is het slecht om je kinderen te vergelijken?My Profile

  • Reageer Manon 18 oktober 2016 om 13:00

   Ooooh ja die wil ik ook nog zien!

 • Reageer Nicole 18 oktober 2016 om 06:27

  Oh hier zitten er toch wel een paar bij die ik ook nog moet/wil zien! The girl on the train lijkt me super..
  Nicole onlangs geplaatst…8x de lekkerste herfst/winter theeMy Profile

 • Reageer Dita 18 oktober 2016 om 06:30

  Ik hou eigenlijk helemaal niet van films en series. Vaak kijk ik documentaires of programma’s zoals VT Wonen, the Voice of Heel Holland bakt.
  Dita onlangs geplaatst…Lunch tips baby’s (vanaf 8 maanden)My Profile

 • Reageer Nicole @ Everyday-Life.nl 18 oktober 2016 om 06:49

  Bridget Jones Baby kan ik echt aanraden! Hilarisch! Hier is het : Damages, Conviction en Blindspot. Allemaal series.
  Nicole @ Everyday-Life.nl onlangs geplaatst…Schermtijd voor een dreumes, wat is verantwoord?My Profile

 • Reageer Leonie 18 oktober 2016 om 07:03

  Waa, wat ’n hoop! Sinds onze kleine meid geboren is hebben we niet echt meer tijd om Netflix te kijken. Toevallig gister de laatste aflevering van The Getdown gezien. Verder kijken we graag naar Modern Family en zijn we begonnen aan White Collar…
  Leonie onlangs geplaatst…Mamashowt: Ons midweekje weg…My Profile

 • Reageer Loes Johanna 18 oktober 2016 om 07:39

  Jaa, fijne inspiratie! Ik ben ook weer begonnen met Gilmore Girls bij seizoen 1, als voorbereiding op de nieuwe afleveringen. Blijft een heerlijke serie! Ook de Dan Brown films snap ik, ik wil graag Inferno zien maar eerst nog (een keer) de anderen. ‘Gelukkig’ komen de koude maanden en voor mij een aantal weken verlof er bijna aan. 😊
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 11 tot en met 14My Profile

  • Reageer Manon 18 oktober 2016 om 13:01

   Ja, die koude maanden zijn echt ideaal voor tvavondjes haha.

 • Reageer Michelle 18 oktober 2016 om 08:03

  Oh hier ook een giga girlcrush op Blake Lively, dus Café Society ga sowieso op mijn lijstje. Net als Bridget Jones Baby en The Girl on the Train. Me Before You heb ik al gezien, en hoewel ik een beetje moest wennen aan de acteurs is ie wel heel mooi!
  Michelle onlangs geplaatst…25 LEVENSVRAGEN TAGMy Profile

 • Reageer Vanessa 18 oktober 2016 om 08:05

  Leuk om te lezen! Modern Family wil ik ook nog graag zien, net als Fuller House. De film Me Before You heb ik al gezien, heel mooi. Bridget Jones Baby en The Girl On The Train wil ik ook nog zien. Sinds ik Netflix in huis heb, word mijn lijstje alsmaar langer 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…The Body Shop kerstcollectie 2016My Profile

 • Reageer Miron 18 oktober 2016 om 08:11

  Wat een fijn lijstje! 🙂 Ik loop ook einden achter met Modern Family, maar gelukkig ben je daar zo weer bij. En Pirates! Ja! Daar ben ik ook wel zo benieuwd naar.. Ik geloof dat William Turner wel terug kom in dit deel hoor, hij staat in ieder geval op de lijst op IMDB. 😀

 • Reageer Annemijn 18 oktober 2016 om 13:47

  Ik ben niet zo’n film en serie kijker. Toch lijkt Bridget Jones me erg leuk! Die staat wel op mijn ‘to-watch lijstje’.
  Annemijn onlangs geplaatst…(Eet)dagboek van mijn shake-weekMy Profile

 • Reageer Joni 18 oktober 2016 om 14:58

  Ooooh Gilmore & Modern Family.
  Ik was/ben verslaafd aan beiden ;-

 • Reageer Jessica 18 oktober 2016 om 17:06

  Me before you echt kijken! Café society vond ik zelf niet heel bijzonder.
  Jessica onlangs geplaatst…7x tips om koude voeten te verhelpenMy Profile

 • Reageer Margriet 18 oktober 2016 om 20:58

  Behalve Gilmore Girls (waarvan ik alle afleveringen tijdens mijn zwangerschapsverlof gezien heb), heb ik maar 2 andere dingen gekeken van jouw lijstje. Ik ben ook nog wel benieuwd naar Bridget Jones Baby en naar The Girl on The Train.
  Ik ergerde me trouwens behoorlijk aan Lorelei, nu ik de Gilmore Girls opnieuw bekeek. Ik weet zeker dat ik dat vroeger nooit deed, toen vond ik haar gewoon een toffe eigenzinnige vrouw, nu vond ik haar behoorlijk egoïstisch.
  Margriet onlangs geplaatst…Lamp op de babykamerMy Profile

 • Reageer Anneleen 19 oktober 2016 om 09:35

  Ik ben ook volop GG aan het kijken, maar aangezien het idd heel wat afleveringen en seizoenen heeft ben ik ook nog wel eventjes zoet… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Een snap’je uit mijn leven #2My Profile

 • Reageer Madelaine 19 oktober 2016 om 11:41

  Je kan Me Before You rustig met Robert kijken hoor! Michel wilde in eerste instantie ook niet, maar aan het eind pinkten we beiden aardig wat tranen weg. Wat een mooie film!

 • Reageer Jodi - liefthuis 19 oktober 2016 om 16:26

  Aaah kijk nieuwe film inspiratie heel fijn.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Shoplog: schatten van de kinderkleding en speelgoed beurzen…My Profile

 • Reageer Tess 19 oktober 2016 om 17:19

  Als je houdt van het ”deense” sfeertje. Kijk dan vooral The Killing. De amerikaanse is echt geweldig. Nu zijn wij begonnen aan The Following. Echt rete spannend!! Enorme aanrader en natuurlijk The Walking Dead!! Er is geen betere serie als die :).

  • Reageer Manon 19 oktober 2016 om 17:58

   Jaaaa the Killing allemaal al gezien! Heel cool!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge