Kids, Persoonlijk

Het verlanglijstje van River voor Sinterklaas

Het is weer de mooiste tijd van het jaar, althans dat vind ik. Dit weekend komt de allergrootste kindervriend weer het land in! De gezelligheid, het gevoel wat ik erbij krijg als ik denk aan vroeger. Het fijne gevoel, pakjesavond en de gedachte van de lol die mijn ouders gehad hebben vroeger om ons een te gekke Sinterklaas te bezorgen. Nu ik zelf moeder ben, had ik graag met mijn moeder willen bespreken hoe zij dit ervaren heeft. Helaas is dat niet meer mogelijk maar ik kan natuurlijk wel mijn ervaringen omzetten en dit aan mijn kids doorgeven.

zwarte piet

Dit artikel is een samenwerking.

Vroeger speurde mijn moeder langs de speelgoedwinkels om voor ons alle drie (zus, broertje en ik) een eigen speelgoedboek te vinden. Dan gingen wij met z’n allen aan de keukentafel zitten met een papiertje, schaar en lijm om ons verlanglijstje te maken. We hadden toentertijd natuurlijk nog geen iPads of laptops om een digitaal verlanglijstje te maken, maar tegenwoordig is die mogelijkheid er wel. En aangezien River onwijs slim is met de laptop/iPad is de cadeaumachine op bol.com echt heel erg leuk. Zij hebben een kindvriendelijke pagina gemaakt waar ze zelf online een verlanglijstje kunnen samenstellen en keuze kunnen maken uit 500 cadeaus. Dat wilde River wel proberen.

We gingen gezellig met z’n tweetjes aan de keukentafel zitten met een bakje pepernoten en maakten een verlanglijstje aan onder Rivers naam. Als je meer kids hebt kun je steeds opnieuw een lijstje maken. Nadat ik een lijstje voor River had aangemaakt gingen we samen door al het speelgoed heen.
Schermafbeelding 2016-10-21 om 17.29.57
Hoe werkt het precies?
Het is heel eenvoudig om samen met je kids een verlanglijstje te maken. Het leek mij leuk om jullie via onderstaande video te laten zien hoe je samen met je kind een verlanglijstje kan samenstellen!

River is in ieder geval enthousiast en ook ik vind het een geweldige uitvinding. Je hebt keuze uit 500 soorten speelgoed dus voor ieder wat wils. Aan het einde kan je je verlanglijstje delen met bijvoorbeeld familie. Zo kan je bijvoorbeeld alle andere “Pieten” een mail sturen met het verlanglijstje van je kind. Zo is het voor de Pieten gemakkelijk kiezen en kunnen ze het ook nog eens makkelijk afrekenen en thuis laten bezorgen, win-win situatie en lekker makkelijk voor luie Pieten die niet de bank af willen komen.

Foto 21-10-16 18 02 43

River vond het in ieder geval super leuk en is helmaal enthousiast dat Sinterklaas met hem gepraat heeft. Wij kunnen niet wachten op pakjesavond. Nu hij richting de 4 jaar gaat, wordt het echt steeds een beetje leuker, ik geniet er in ieder geval al van! Hebben jullie ook zo’n fijn gevoel bij het sinterklaasfeest?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Josan 9 november 2016 om 06:25

  Hahaha ouderwets een papierlijstje maken is niet meer dan deze tijd. Wel handig dat je als ouders nu ook een beetje overzicht hebt. Zeker als je meerdere kinderen hebt en niet meer op een koude regenachtige avond de stad in wil.
  Josan onlangs geplaatst…De 10 leukste lampions voor Sint MaartenMy Profile

  • Reageer Bibian 9 november 2016 om 09:57

   haha inderdaad, ik doe echt enorm veel online. Van kleren tot wasmiddel en vuilniszakken, het is ook steeds gemakkelijker en je hebt vaak leuke kortingen en het scheelt een ritje in de auto haha

 • Reageer Leonie 9 november 2016 om 06:42

  Wat handig! Leuk gedaan. Wij slaan sinterklaas nog 1jaartje over denk ik… met 5maanden zou ze er nog niet veel van snappen..
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #12 – Laatste verlofdag + eerste werkdag!My Profile

 • Reageer Nicole 9 november 2016 om 07:02

  Ja onze kleine meid is helemaal weg van Sinterklaas! We hebben het echter nog niet over verlanglijstjes enzo want ze krijgt van ons alleen maar kleine cadeaus. Dat komt volgend jaar wel 😉
  Nicole onlangs geplaatst…De leukste schoencadeautjesMy Profile

 • Reageer Malou 9 november 2016 om 07:12

  Jaa ik heb er ook zin in! Ik weet niet precies wat Nomi ervan gaat snappen, maar ze gaat het vast leuk vinden.
  Malou onlangs geplaatst…Nomi’s tweede jaarMy Profile

 • Reageer Melissa 9 november 2016 om 07:30

  Hier zijn de kids helemaal hyper en ineens vroeg wakker steeds. Kunnen niet wachten …. ik vind Sinterklaas altijd een leuke tijd, alhoewel ik me wel eens “slecht” voel over het feit dat we ze toch wel erg voor de gek houden 🙂
  Melissa onlangs geplaatst…Kinderfilm tip van het najaar: Trolls + winactieMy Profile

  • Reageer Bibian 9 november 2016 om 09:58

   haha, ja inderdaad maar ik weet hoe te gek gaaf ik het vroeger vond dus ik wil de kids ook die te gekke gedachten en herinneringen meegeven voor later!

 • Reageer Nicole 9 november 2016 om 08:36

  Dat is handig!!
  Nicole onlangs geplaatst…De zoektocht naar het ideale geboortekaartjeMy Profile

 • Reageer Simone 9 november 2016 om 10:24

  Wat super handig zo’n online verlanglijstje. Vooral voor de overige pieten die niet goed weten wat ze moeten geven is dit echt een uitkomst. Ik ga vanmiddag na school eens met ons dochtertje zitten!

 • Reageer Vanessa 9 november 2016 om 10:56

  Zo’n online verlanglijstje is super handig!
  Vanessa onlangs geplaatst…Back to the 70’s met een zitkuil in je woonkamer!My Profile

 • Reageer Kirsten 9 november 2016 om 12:36

  Mijn oppaskindje van 4 wilde juist een papieren verlanglijstje maken, want digitaal ging de Sint toch niet lezen zei hij, en als hij een papierenlijstje ging maken kan de Sint hem gelijk meenemen wanneer hij zijn schoen kwam vullen. Win-win situatie vond hij!

 • Reageer Lilian 9 november 2016 om 15:51

  Aaah super schattig! Het is wel handig, onze boef is er denk nog wel te klein voor.
  Lilian onlangs geplaatst…Gastblog: Het sterkste meisje deel 1My Profile

 • Reageer Anneleen 11 november 2016 om 14:00

  Oh wat schattig om River zo enthousiast te zien ! 🙂 Sinterklaas is zo’n gezellige en fijne tijd voor die kinderen!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge