Persoonlijk

Kletspraatje: In een sneltreinvaart zindelijk, genieten en verkopen

Zo, dat lijkt al een tijdje geleden. Het leek mij leuk om even te vertellen waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben. Zoals jullie hier konden lezen waren wij bezig met de zindelijkheid van River. Het wilde niet echt vlotten en ik maakte mij soms best zorgen. Iedereen om mij heen verzekerde mij dat het vanzelf wel ging komen. Op een ochtend hebben ze bij ons kinderdagverblijf de luier uit gedaan en sindsdien is hij zindelijk. Hij heeft 3 ongelukjes gehad en verder gelijk dag en nacht zindelijk. En dan mag je best even “poepie” trots zijn op je kind niet waar? Verder duurt het nog maar een half jaar voordat River gaat wennen op de basisschool, wat gaat de tijd snel. Ik ben enorm benieuwd hoe hij het gaat doen aangezien hij best een rustig, verlegen mannetje is. We hebben toen hij twee was al een basisschool uitgekozen en hem daar ook ingeschreven dus we hebben wel de basisschool die wij graag wilden. Ik ben heel benieuwd in wat voor soort vaarwater wij volgend jaar zitten.

zindelijk2Met Novelle gaat het ook prima, ze doet alles rustig op haar eigen tempo en haar 1e verjaardag was toch wel weer bijzonder. Ze kan sinds een paar dagen op een ontzettende lieve manier kruipen en probeert zich al op te trekken alleen lukt dit nog niet. Ze kan onwijs genieten met River en ik houd m’n hart vast wanneer ze wat groter is en echt kan doerakken met haar grote broer.

img_9177Zelf ben ik onwijs druk maar geniet enorm van alles. Ik heb twee geweldig leuke banen, ben lekker onder de mensen, geniet van mijn gezin, vrienden en familie. Ik kan ook enorm genieten van de leuke contacten die ik via het internet heb. Ken je dat, je leert iemand kennen, het klikt en je kan uren appen met diegene. Zelfde hobby’s, interesses, leeftijden van de kinderen. Super leuk, dat ook het internet nog leuke contacten brengt en niet alleen de slechte verhalen die je wel eens hoort.

Binnenkort begint overal weer de sale en zoals jullie weten ben ik dan diehard shopper. Ik heb al wat geld opzij gezet en ben benieuwd wat ik deze keer kan scoren. Zodra ik mijn shopsessie heb gehad zal ik jullie zeker (als jullie dat leuk vinden?) een shoplog laten zien.
IMG_4553Mochten jullie het leuk vinden om kleding van mijn kids te kopen kunnen jullie het volgende instagram account volgen, daar zal ik zodra Novelle en River uit de kleren groeien alle items die nog goed zijn op verkopen: www.instagram.com/closetsale.novelle.river

Dan ben ik nog heel benieuwd, wat gaan jullie met kerst doen? Wij gaan 1e kerstdag met mijn schoonfamilie brunchen en 2e kerstdag zijn wij bij mijn vader thuis. Ik kan niet wachten op de gezelligheid, het eten, lachen en de sfeer. Nog maar heel even…

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

20 reacties

 • Reageer Nicole 25 november 2016 om 06:37

  Wat knap van de zindelijkheid! Zo zie je maar weer dat een kindje alles op zijn of haar eigen tempo doet!
  Nicole onlangs geplaatst…Gastblog: Lees jij jouw baby al voor?My Profile

 • Reageer Nicole 25 november 2016 om 06:47

  Zie je dat kindjes echt op hun eigen tempo dingen doen. Komt altijd goed. Fay was ook opeens klaar met de luier en sindsdien zindelijk alleen heel soms in de nacht nog een ongelukje.
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 12 – het hartjeMy Profile

 • Reageer Kelly Caresse 25 november 2016 om 06:49

  Wat knap en fijn dat hij zo snel zindelijk is. Wij zijn er ook mee bezig maar ook zonder het onder druk te zetten en ik geloof ook dat het dan komt zodra ze er klaar voor is
  Kelly Caresse onlangs geplaatst…Kletsen over samenwonen en verhuizen?My Profile

 • Reageer Martina 25 november 2016 om 06:52

  Jaaaa bizar bijna weer kerst!! Wel heel gezellig 🙂 en wat goed dat River zinnelijk is!
  Martina onlangs geplaatst…25 November 2016 – Menu van een eenjarigeMy Profile

 • Reageer Iris 25 november 2016 om 07:12

  Leuheuk!
  Vandaag internetshoppen Bibian! Ik weet dat jij van kortingen houdt en veel webshops hebben veel korting voor Black Friday! Liefs

  • Reageer Bibian 25 november 2016 om 11:52

   Ik heb mijn slag vanacht al geslagen hahaha

 • Reageer Nienke 25 november 2016 om 07:15

  Wat goed dat River zo ‘ineens’ zindelijk is! Het klopt inderdaad dat kindjes alles op hun eigen tempo doen, maar ondertussen kan je je er toch druk over maken. Mijn dochtertje kan nu (1 jaar en 3 weken) ook eindelijk een beetje kruipen. Zoo trots <3
  Met kerst moet ik werken dit jaar…:( maar ben zeker van plan om zsm de kerstboom uit het stof te halen!!
  Nienke onlangs geplaatst…Lievelings dingen.My Profile

 • Reageer Diana 25 november 2016 om 08:08

  Wat knap van River! Jullie mogen super trots zijn! En sale shoplog..jaaa graag!!
  Diana onlangs geplaatst…Eerste vakantiebestemming, Gizycko (Polen 2016)My Profile

 • Reageer Malou 25 november 2016 om 08:22

  Wat fijn dat River opeens zo snel zindelijk is geworden! Ik ga even kjken op het Instagram account 🙂
  Malou onlangs geplaatst…RefluxMy Profile

 • Reageer Leonie 25 november 2016 om 08:24

  Wat super fijn dat ie zindelijk is en dat t allemaal zo lekker gaat. Leuk om weer n update te lezen.
  Leonie onlangs geplaatst…Zara shoplog(je)My Profile

 • Reageer Loes Johanna 25 november 2016 om 08:35

  Wat knap van River! En fijn dat verder alles goed gaat. Ooh we mogen bijna de Kerstboom opzetten, haha. 🎄❤️ Heb al helemaal zin in de Kerst sfeer!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 25My Profile

 • Reageer Joyce 25 november 2016 om 08:49

  Wauw knap van River zeg! Wij gaan met kerst helemaal niks doen en genieten van ons huisje! 😀
  Joyce onlangs geplaatst…What i’m into #6My Profile

 • Reageer Dagmar 25 november 2016 om 09:46

  Wat een fijn artikel vol met hoogtepunten en leuke momenten! Super om te horen dat het zo goed gaat, het is je van harte gegund X
  Dagmar onlangs geplaatst…25 X Lichtpuntjes – Vrienden, hoogzwanger en happy herfst!My Profile

 • Reageer Michelle 25 november 2016 om 11:16

  Wat fijn om te horen dat het zo goed met jullie goed! Knap zeg, dat River ineens zo snel zindelijk was. Wij zijn met kerst voor het eerst in vijf jaar weer op wintersport. Kan niet wachten!
  Michelle onlangs geplaatst…MIJN VERLANGLIJSTJE VOOR SINTERKLAASMy Profile

 • Reageer Janske 25 november 2016 om 13:53

  Wat een kanjer die River! Ik wens je veel shopplezier (vooral vandaag 😉 ) en ga je IG volgen…zeker aangezien we dezelfde kledingsmaak hebben voor onze kids 🙂 Leuk!
  Janske onlangs geplaatst…Alle Black Friday Kortingscodes op een rij!My Profile

 • Reageer Inge 25 november 2016 om 13:57

  Aaah, bijna weer kerst, echt aftellen geblazen (alleen al voor de vakantie die er bij komt 🙂
  En zindelijkheidstraining, altijd wel spannend. Wij zijn er ook net mee bezig, op aangeven van dochterlief (bijna 2 jaar), volgende week gaan we er volledig voor! Maar ja, echt pas doen op hun aangeven hé, anders komt er toch niks goeds van…
  Inge onlangs geplaatst…VerjaardagsprojectjeMy Profile

 • Reageer Fenna 25 november 2016 om 16:36

  Ieder kindje heeft een eigen tempo en is niet te vergelijken, soms lijkt het net zo’n strijd onder ouders. Knap van River hoor!
  Kom maar op met de feestdagen! Kan niet wachten haha. Geloof nooit dat wij veel gaan doen, ik ben tegen die tijd 34/35 weken zwanger en dat vraagt natuurlijk de nodige energie 😉
  Fenna onlangs geplaatst…Nutella Oreo BrowniesMy Profile

 • Reageer Anneleen 26 november 2016 om 13:13

  Wat knap dat River zo snel zindelijk is geworden. Daar mag je inderdaad super trots op zijn hoor! 🙂 Kerstavond vier ik bij mijn vriend thuis. Dan schrijven we onze namen op briefjes, trekken we ieders een briefje en voor die persoon dat op jouw briefje staat koop je dan een cadeautje. Wel leuk! Derest van de kerstdagen heb ik nog niet zoveel gepland, want dat wordt super druk op het werk. Ik heb zowel 23 als 25 december nacht, dus dat vind ik een beetje minder… Maar hoort er jammer genoeg ook bij !
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageer Jessica 26 november 2016 om 19:32

  Wat goed dat River ineens zindelijk is! Ik ken het wel hoor, ik heb zo een aantal meiden waar ik mee klets, ze hebben allemaal hetzelfde syndroom , maar dat houd het niet tegen om gezellig uren te kunnen appen
  Jessica onlangs geplaatst…This or That tag – Sinterklaas styleMy Profile

 • Reageer Jeanne 27 november 2016 om 08:51

  Wat knap van River!
  Een shoplog lijkt me erg leuk om te zien 🙂

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge