Fashion, Filmpje, Lifestyle, Organizen

FILMPJE: Kledingkast make-over – van bom ontploft naar zwangerproof

kastmakeover

Zo’n klusje wat ik al weken uitstel: mijn kledingkast opruimen! Nu met een groeiende buik is het steeds weer zoeken tussen de broeken welke ik pas, welke niet en ook qua shirts heb ik mijn favorieten. Alle zomerkleding aan de kant, spullen weggooien, een ander plekje geven… Ik laat ook mijn kerstoutfit zien en het broekje van mijn periode dat ik nog 20+ kg zwaarder was… Kijken jullie mee?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Josan 8 december 2016 om 07:05

  De komende 6-7 maanden? Als je een beetje pech hebt een jaar lang niet of misschien wel nooit meer 🙂
  Josan onlangs geplaatst…12 Days of Christmas Winactie #1 Flexa Play bedMy Profile

  • Reageer Manon 8 december 2016 om 07:21

   Bedankt voor je benoedigende woorden! 😉 Ik heb goede hoop! Die baarheupen heb ik al van Nilo dus dat wordt denk ik niet nog meer. Én ik ben steevast van plan om weer lekker af te vallen. Én ik vertel ook dat er veel tussenzit van net-na-de-zwangerschap van Nilo. Dus! 6-7 maanden pas ik zekerstewetem in wat kleding.

 • Reageer Nicole 8 december 2016 om 07:16

  Wauw wat veel kleding 😱 En dat bom ontploft valt echt mee als ik naar mijn “kast” kijk haha.. Heb dit laatst ook gedaan, ongeveer. Heb nu bijna niks meer over hahaha..
  Nicole onlangs geplaatst…Schuldig omdat ik werk?My Profile

 • Reageer Nicole 8 december 2016 om 08:23

  Wat een kleding joh! Viel wel mee hoor met de troep haha
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschapsupdate #11 – Oh jee, een dwarsligger!My Profile

 • Reageer Loes Johanna 8 december 2016 om 08:39

  Leuk om mee te kijken, die ontplofte bom is heel herkenbaar. Wil mijn kast ook al opruimen sinds ik de eerste gewoon shirtjes niet meer paste, maar elke keer geen zin of tijd. Nu maar elke keer zoeken tussen alle stapels naar iets wat wel past, haha. Moest trouwens ook heel erg lachen om je doos met sportkleding, ook al zo herkenbaar. 😉
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Gaat jouw man mee naar elke afspraak bij de verloskundige?!My Profile

 • Reageer Shanty 8 december 2016 om 09:29

  Super leuk om te zien Manon Hoe je het opruimd! En wat herkenbaar dat in de kast te gooien 🙈 Krijg van het filmpje spontaan ook kast opruimkriebels 😂 Je ziet er prachtig uit!!

 • Reageer Leonie 8 december 2016 om 10:01

  Wat leuk om te zien! Ik heb al redelijk snel al mijn zwangerschapskleding weer opgeborgen… was zo blij dat ik weer mijn normale kleding aan kon. Terwijl toen ik zwanger was het zo tof vond om bij de positiekleding te kunnen kijken haha.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #16 – Oppassuces en swap deelnameMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 8 december 2016 om 10:03

  Lekker he als dat gedaan is. Ik zat het filmpje te kijken en dacht. Wat zit haar haar goed..en toen bedracht ik me dat ik vandeweek las dat je het zo lelijk vind…ik vind het echt mooi zitten hoor
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…De meest rare, aparte en gekke zoekopdrachten voor Lief thuis…My Profile

 • Reageer marjonS 8 december 2016 om 21:04

  Fijn gevoel als dat klusje weer gedaan hebt. Een heerlijk volle kast! En je kerst outfit, de legging, geweldig 🙂
  marjonS onlangs geplaatst…Ahhh wanneer groeit het eens!My Profile

 • Reageer Judith Groen 8 december 2016 om 21:23

  Haha, mijn kast was ook echt ontploft!
  Maar ik had pas de puf om hem een beetje te ontruimen in de laatste maand van mijn zwangerschap.
  Ik vind de jouwe eigenlijk ook best nog wel meevallen.

  Ik had voor ik zwanger was maatje 34! dit wil ik niet meer terug, maar ik wil toch echt wel in de buurt van maat 36/38 komen hoor.
  Komt vast goed!

 • Reageer Anneleen 10 december 2016 om 14:14

  Superleuk om te zien, zo’n opruimvideo! Ik vind men kast opruimen ook altijd zo’n hatelijk klusje dat ik steeds ver van me af schuif maar achteraf ben ik steeds zo blij dat ik het toch gedaan heb ! En je reactie op die doos met sportkleding, daar heb ik zo om moeten lachen… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge