Fashion, New In, Shoplog

FOTO SHOPLOG – Kleding voor de kids

Afgelopen maanden heb ik weer wat nieuwe items gescoord en deze had ik nog niet met jullie gedeeld. Omdat ik het altijd leuk vind om andermans aankoopjes te bekijken, bedacht ik mij dat het wel leuk was om deze shoplog een keer in fotovorm te doen. Het is wat meer voor Novelle dan voor River maar dat komt omdat River eigenlijk niet zo snel meer groeit. Het is dus voornamelijk voor Novelle. Kijken jullie mee naar de aankopen van afgelopen tijd?

imgp0102Allereerst dit shirt van River, een shirt van een hele oude collectie van Bobo Choses. Ik wilde hem al maanden maar hij kwam maar niet op Marktplaats en als het shirt erop kwam dan was het alsnog heel duur. Daar had ik geen trek in. Tot hij op Instagram verscheen! Ik viel net buiten de boot maar de andere koper haakte af, eindelijk was het mij gelukt dit shirt te bemachtigen!

imgp0108Toen ik bij Big en Belg was in Amsterdam, mijn favoriete stenen winkel als het om mijn lievelingsmerken gaat, spotte ik dit shirt. Hier heeft River het vest al van die ik ook tweedehands kocht een poosje geleden, maar nu de sale was begonnen kon ik dit exemplaar niet laten hangen. Maatje groter, kan hij er wat langer mee doen en een mooi licht kleurtje voor de zomer.

imgp0104Dan gaan we verder voor Novelle, ik zag op Instagram een outfit met dit shirt en ik was verkocht. Ik besloot de gok te wagen op de sale en dat is gelukt. Deze scoorde ik in de sale en ga ik combineren met onderstaande rok.
imgp0103Deze rok is wederom van een oude collectie van Bobo Choses en kocht ik ook via Instagram. Dat “vale” hoort bij de rok. Echt het is zo’n leuk setje en het is iets aan de grote kant dus deze kan ze volgend jaar herfst ook nog dragen. Sowieso de items die ik allemaal gekocht heb zijn in maat 80/86. Dit kan ze dragen tot een jaar of 2-2,5. Ze draagt van deze merken nu 68/74 en hoop dat ze over een half jaartje in de zomer de 80/86 draagt en dat ze er dus enorm lang mee kan doen!

imgp0105Van Sinterklaas kreeg Novelle een beige rokje met rode hartjes en daar zocht ik nog een truitje bij, en voilà hier is hij dan. Ik ben niet vies van print op print dus dit gaat zeker enorm leuk staan. Het zijn allemaal longsleeves maar aangezien onze zomers niet heel lang duren en niet ontzettend warm zijn leek het mij een goed item om te scoren. Deze kocht ik ook Bij Big en Belg. Kennen jullie deze winkel? De eigenaressen zijn ontzettend lief, leuk en enorm behulpzaam. Omdat ik natuurlijk niet om de hoek woon hadden ze heel lief wat dingen opzij gelegd voor mij, te gek! Mocht je eens in Amsterdam zijn moet je zeker langs, aanrader!

imgp0106Deze kennen jullie vast, want Novelle heeft hier het broekje van en ik besloot het shirt ook mee te nemen. De kwaliteit is geweldig en ik houd van een streep. De kleur doet Novelle ook erg goed en hij is super te combineren met onderstaande legging.
imgp0107Toen deze collectie uit kwam moest ik even wennen, hertjes? Maar naarmate ik meer outfits online zag komen werd ik steeds meer verliefd en ben ik blij dat ik deze ook in de sale scoorde.

imgp0109Tot slot dit jasje, het is een wat dunner jasje en niet bepaald dik voor de winter, maar besloot hem wel mee te nemen omdat hij groot valt. Een geweldig jasje voor het voor- en najaar en ik denk dat ze hier erg lang plezier van gaat hebben. Leuk feitje, de jas is aan beide kanten te dragen, effen roze of blauw met hartjes, super gaaf!

Tot slot kocht Sinterklaas voor River ook nog wat shirts alleen deze zaten in de was. Één shirt zie je binnenkort op de site met een outfit of de day dus houd Littlewonderworld in de gaten.

Hebben jullie ook nog goed kunnen scoren in de sale, en waar shop jij dan het liefst?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Nicole 16 december 2016 om 07:18

  Had helaas niet de middelen om in de sale te shoppen maar is wel altijd erg leuk! Vind het jasje echt geweldig!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | Week 15 – het geslacht is bekend!My Profile

 • Reageer Sara 16 december 2016 om 07:48

  Leuke outfitjes! En leuk dat het in een fotoverslag verwerkt is. Ik kijk vaak s ochtends blogs in bed en kan dan geen filmpjes kijken

 • Reageer Loes Johanna 16 december 2016 om 07:54

  Hele toffe items!
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 28My Profile

 • Reageer Pauline 16 december 2016 om 08:21

  Heerlijk! De kids hebben een kastinhoud om jaloers op ge zijn 😉
  Ik shop echt overal, maar ook vooral in de sale!
  X
  Pauline onlangs geplaatst…KerstsfeerMy Profile

 • Reageer Nicole 16 december 2016 om 08:45

  Die kleertjes met die hertjes vind ik echt fantastisch wat een heerlijke vrolijke.stof!
  Nicole onlangs geplaatst…Happy december!My Profile

 • Reageer Malou 16 december 2016 om 09:17

  Je hebt echt leuke dingen geshopt!
  Malou onlangs geplaatst…Borstvoeding hoeft helemaal niet zwaar te zijnMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 16 december 2016 om 09:28

  Heel leuk, valt dat eerste shirt heel wijd?? Wij moeten eerder smalle lange kleding hebben dan wijde
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Help, mijn spruit is 1,5….hoe gaat het met zijn ontwikkeling?My Profile

  • Reageer Bibian 16 december 2016 om 10:51

   Ja klopt dat is een wijd vallend shirt 😊

 • Reageer Janske 16 december 2016 om 14:21

  Wat heb je weer heerlijk geshopt! Ik shop meestal online (sale en tweedehands vaak voor bovenstaande merken) ik ben nog aan het wachten op de 40% en 50% op Mini Rodini om mijn slag te slaan aangezien ik eigenlijk niets meer ‘mag’ kopen omdat de meiden al veeeeeeeeeel te veel kleding hebben! 😉
  Janske onlangs geplaatst…Janske’s Fotodagboek week 16 – It’s beginning to look a lot like Christmas!My Profile

 • Reageer Leonie 16 december 2016 om 14:27

  Oh wat een leuke items heb je weer gescoord!!
  Leonie onlangs geplaatst…Kyra’s outfits – #3My Profile

 • Reageer marjonS 16 december 2016 om 15:18

  De hertjes legging vind ik echt leuk!|
  Ik koop voor beide kinderen zelden een printje. Ik vindt het niet bij hun als persoontje passen (zal wel aan mij liggen 😛 ) Bij andere kinderen vind ik het erg leuk, maar zelf denk ik dan uhm nee ik kies toch iets anders.
  marjonS onlangs geplaatst…Mijn verslaving…My Profile

 • Reageer Anneleen 25 december 2016 om 10:32

  Wat een schattige spulletjes! Daar gaan River en Novelle weer super leuk mee staan ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge