Fashion, New In

Twee keer onze jongens in het nieuw!

imgp0088Een tijdje terug twitterde ik dat River een groeispurt had gehad. Na Sinterklaas voelde ik bij zijn nieuwe rode laarsjes even aan zijn tenen en ik schrok me rot. De tenen helemaal voorin… Tijd voor nieuwe schoenen. Ik had net nieuwe schoenen aangeschaft dus ik baalde enorm, zonde! Ik had niet veel tijd om te balen want er moesten heel gauw nieuwe schoenen komen. We kregen die dag erna een mailtje van Sooco of we allebei een paar schoenen wilden uitzoeken. Nou, dat kwam als geroepen! Sooco is een webshop met een enorm scala aan schoenen, echt voor ieder wat wils. Ik zocht leuke sneakers voor River die ook prima zijn met dit koudere weer. Onze all time favourite schoenen (dunne, stoffen Vans en All Stars) vielen dus af.

De schoenen van de kinderen hebben we dus gekregen, de rest van hun kleding is gewoon zelf betaald.

imgp0092Hoe leuk zou het zijn als River dezelfde schoenen zou dragen als die ik heb? Ik besloot op de pagina van Adidas te gaan kijken, en yes ze hadden dezelfde nog in Rivers maat. Even dubben over de maat en niet veel later klikte ik ze in het winkelmandje. Na een paar dagen kwamen ze binnen en besloot ik gelijk wat leuke foto’s te maken van River.
imgp0090Hij draagt hier dus de nieuwe Adidas sneakers, een skinny jeans van de Zara en een shirt van Mini Rodini die hij kreeg van Sinterklaas.
imgp0098Een top outfit, als zeg ik het zelf en ook River zelf is dol op zijn schoenen want hij kan ze gemakkelijk aan en uit doen door het klittenband. Ideaal, scheelt mama weer wat ;-).
imgp0100Wij zijn blij met de nieuwe schoenen en ik denk dat Rivers tenen ook enorm opgelucht zijn, weer een beetje ruimte voor de kleine wiebeltenen.

Ook mocht Manon voor Nilo een nieuw paar schoenen uitkiezen en dat kwam ook weer goed uit (timing die schoenenshops haha). Nilo heeft echt grote voeten die groeien als kool. Hij draagt nu nog maat 23 maar het duurt niet lang voordat hij een maat groter nodig heeft (24! Jemig. Achja, je weet wat ze zeggen van mannen met grote voeten… ;-)). Ik bladerde wat door de categorie kinderschoenen en besloot dat ik bruine schoentjes wilde voor hem. Hij heeft nu een poosje donkerblauwe aangehad dus ik vond iets anders ook wel leuk. Ik ging voor een paar van het merk “Braqeez”. Ook ik maakte wat leuke foto’s maar aangezien deze peuter niet stil kan zitten/staan/liggen was iedere foto mislukt en bewogen. Sorry hahaha. De schoenen zijn toch nog iets te groot dus ze staan voor nu nog heel even te wachten in de kast tot ze aan kunnen.

foto-29-12-16-08-18-30
Je kunt ze met tong “in” de schoen dragen…

foto-29-12-16-08-18-53
Maar ook stoer buiten de schoen! Ik vind dit net iets toffer staan denk ik.

foto-29-12-16-08-20-23
foto-29-12-16-08-20-34
Een echte “Nilo outfit”: een bordeauxrode lange mouwen romper van de Hema, een donkerblauw hesje van de H&M (HOU van deze vestjes) en een oker/mosterdgele jeans van de Zara. Helemaal leuk voor de winter dacht ik zo met de bruine schoenen.

foto-29-12-16-08-21-50
Ook weer een echte Nilo outfit dit. De tuinbroek vind ik altijd super eigenwijs staan, past helemaal bij hem. De broek komt van Zara en de donkergroene longsleeve van Next Direct. Simpele maar leuke outfit!

foto-29-12-16-08-21-58 foto-29-12-16-08-22-08

We zijn eigenlijk wel benieuwd: hoe vaak heeft jouw kind nieuwe schoenen nodig (qua maat dan…) en hoe oud is jouw kind?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Petra 30 december 2016 om 06:40

  leuke schoenen uitgezocht! mijn zoon in in september 3 jaar geworden en heeft maat 30! hij is groot voor z’n leeftijd en dus ook grote voeten. toen hij kleiner was, was het heel lastig om schoenen voor hem te kopen, omdat het vaak veel te zware of lompe schoenen waren voor een jongetje dat begon met lopen. inmiddels maakt dat gelukkig niet meer uit. ik koop vaak schoenen met klittenband omdat dat lekker makkelijk aan en uit gaat. ik heb in de afgelopen 3 jaar vaak nieuwe schoenen moeten kopen omdat hij weer een maat gegroeit was en ook kleding kon ik vaak kopen. inmiddels maat 116/122.
  Petra onlangs geplaatst…Herfstcake!My Profile

 • Reageer Nicole 30 december 2016 om 06:59

  Hier ook onlangs weer nieuwe schoenen moeten kopen.. Opeens groeien haar voeten erg snel want in het afgelopen half jaar alweer 2/3 maten omhoog! Leuke outfits trouwens..
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 17 – last christmas & kleertjesMy Profile

 • Reageer Josan 30 december 2016 om 07:13

  Mijn jongste iheeft nu maat 21 en is net begonnen met schoenen dus zal de komende maanden vast heel snel door de maten vliegen. De oudste van 10 heeft inmiddels maat 36. Ik merkdat het bij haar iets minder snel gaat.
  Josan onlangs geplaatst…Mammie waarom zegt mijn Hatchimal geen fuck me?!My Profile

 • Reageer marjonS 30 december 2016 om 07:22

  Dat is heel verschillend bij ons. Soms en groeispurt, zoals begin van de winter. Dochterlief van maat 26 naar 28! En kleine man van 21 naar 23. Ik schrok en dacht: hebben ze nu met te kleine schoenen gelopen?
  Maar daarvoor heeft de kleine man echt heel lang gedaan met maat 21. Ik dacht zijn voeten groeien niet.

  Ik vermoed dat ze met deze schoenen en maat tot eind winter kunnen doen, maar dat weet je bij kinderen eigenlijk nooit!
  marjonS onlangs geplaatst…Terugblik: best gelezen / minst gelezenMy Profile

 • Reageer Loes Johanna 30 december 2016 om 08:02

  Wat een toffe schoenen! River is een echt model zo! 😄
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Zwanger: week 30My Profile

 • Reageer Gerdi 30 december 2016 om 08:28

  Hier gaat het vaak met sprongetjes.. de oudste word in maart 6 en ze heeft nu maat 32 en de jongste word in maart 2 en heeft maat 24… meestal groeien ze wel 1a2 maten per seizoen helaas!
  Gerdi onlangs geplaatst…Gastblog | Een compleet aangekleed feestje met Studiokisa!My Profile

 • Reageer Charlotte 30 december 2016 om 09:05

  Die tweede set vind ik erg leuk! Onze dochter is net 3 en zit nu al een tijdje in dezelfde kleding- en schoenmaat. Hopelijk komt de groeispurt pas tegen het voorjaar haha, zodat ik geen nieuwe winterkleding meer hoef te kopen.
  Charlotte onlangs geplaatst…Onze baby uitzet, tot nu toe dan… 😉My Profile

 • Reageer martina 30 december 2016 om 09:44

  De schoenen van river hebben wij ook in huis, Ik vind ze zo leuk en ze worden hier met veel plezier gedragen.
  martina onlangs geplaatst…29 December 2016 – Liever niet RemiMy Profile

 • Reageer Manouk 30 december 2016 om 09:46

  Leuke schoenen zeg van River en Nilo! Mijn dochter (6 mnd) draagt nog geen schoenen, maar mijn oudste van 2 jaar wel. Hij heeft vrij kleine voetjes die tot nu toe niet heel snel groeien. Hij zit echt al een hele tijd tussen maat 21/22. Zeker al een halfjaar. Vind ik opzich niet erg, want als ik zie hoe duur die schoenen steeds kosten haha. En wie weet groeien volgens jaar zijn voeten opeens wel heel erg hard.

 • Reageer Shanty 30 december 2016 om 09:50

  Wat een leuke schoenen en kleding van jullie kinderen! Maar Nilo grote voeten hihihi mijn dochter is 16 maanden en heeft maatje 22 van shoesme🙈(nog wel aan de grote kant) En wij als ouders hebben zeker geen grote voeten met maatje 38 en 44. Haar eerste loopschoentjes met zachte zool heeft ze 2,5 maand gehad en dat was maatje 21 van Bunnies. Nu loopt ze goed dus “echte”schoenen gekregen. Ook laarsjes van cupcake maatje 21. 😃
  Fijne jaarwisseling en een gelukkig en gezond 2017 gewenst allemaal!! 🎉

 • Reageer Anneleen 30 december 2016 om 11:20

  Super schattig maar tegelijkertijd ook stoer, die Adidasjes! En leuk dat het matcht met die van jou Bibian! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 30 december 2016 om 13:45

  Gaaf die schoenen van River. Echt heel tof met zijn outfit
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Wat kregen wij voor kerst cadeau???…Mega verwennerijMy Profile

 • Reageer Vanessa 31 december 2016 om 06:28

  Ik vind de Adidas sneakers superleuk!
  Vanessa onlangs geplaatst…Max & More lipbalm blueberry & vanilla (EOS dupes)My Profile

 • Reageer Nicole 31 december 2016 om 09:22

  Ons zoontje is over een paar dagen 2 en heeft maat 21/22.
  Nicole onlangs geplaatst…Must-read artikelen van andere blogs! #2My Profile

 • Reageer Marloes 1 januari 2017 om 22:46

  Leuke schoenen voor jullie jongens! Die sneakers blijven tof! Welke maat draagt River? Schoenen van Nilo zijn leuk, leuke kleur inderdaad! zoontjes zijn in november 2 geworden en hebben nu al een paar maanden maat 25. Maar t ene paar in die maat is al weer wat krap, andere vallen gelukkig net iets ruimer. Vind nieuwe schoenen vaak best een uitgave, vooral ook alles tegelijkertijd keer twee 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge