Lifestyle, New In, Persoonlijk, Wonen

VIDEO: Unboxing – Maakt Emma onze nachten weer beter?

emmaWelterusten
Als jullie mij volgen op Twitter of Instagram hebben jullie vast wel eens gelezen dat de nachten bij ons in huis niet de beste tijden zijn. Novelle is overdag heel makkelijk maar in de nacht vaak gewoon wat lastiger. Wij weten allemaal dat slaap heel erg belangrijk is voor je gemoedstoestand. Vorig jaar kregen wij het bed van het nichtje van Mike. Super lief en daar zijn we nog steeds onwijs blij mee. Ook het matras mochten wij overnemen. Prima matras, niks mis mee, maar toen lieve Emma met een aanbod kwam konden wij geen nee zeggen. Want een nieuw matras leek ons heerlijk. Daarbij dat onze nachten al niet super zijn zou het fijn zijn als de uurtjes die wij slapen nog lekkerder zijn.

Het matras heb ik ontvangen van dit bedrijf. Dit beïnvloedt niet mijn mening over het product.

Unboxing!
Nu is het natuurlijk erg lastig om een leuke beschrijving over Emma te vertellen op papier dus besloot ik de camera erbij te pakken en Emma uit te pakken en te testen op film. Ook de kindjes vonden het een geweldig moment om mij te helpen met het uitpakken van dit grote cadeau.

Emma?
Ik zocht voor jullie en voor mezelf uit waar het matras van gemaakt is. Het matras bestaat uit koudschuim, traagschuim en een bovenlaag die gemaakt is van hypersoft. Geen standaard matras dus, want daar wil Emma in uitblinken. Een matras dat bij elk persoon past: groot, klein dik of dun. Zelfs voor elke slaaphouding is het Emma matras geschikt.De nachten sinds Emma bij ons kwam
We waren een wat zachter matras gewend en aangezien Emma een wat hardere variant is, begonnen we kritisch. Mijn vriend is een makkelijke slaper maar is wel verzot op zachte matrassen. Het was even wennen, een harder matras dan we gewend zijn maar na een paar dagen merkten we dat we het toch wel erg prettig en stevig vonden liggen! Ja, dit ligt heel erg lekker en comfortabel!

Het leuke aan het matras is dat je hem 100 dagen gratis mag testen, want zeg nou zelf je kan in een paar dagen niet zien of het matras voor jou gemaakt is of niet! Mocht ze je beste vriendin worden, heb je ook maar liefst 10 jaar garantie op je matras. Ben je ook benieuwd geworden? Ga dan naar de website van Emma!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Lisette 1 december 2016 om 06:42

  Handig dat je eerst mag testen! Ik blijf het lastig vinden. Slaap ik op vakantie heerlijk in een zacht bed, krijgt mijn man laat van zijn rug. Van een hard bed word ik steeds wakker terwijl hij dan heerlijk slaapt. We denken nu over 2 aparte matrassen maar dat vinden we ook wel een beetje uitgebluste pensionada-achtig…
  Lisette onlangs geplaatst…Schaatsen op natuurijs: het kan in het WestlandMy Profile

 • Reageer Nicole 1 december 2016 om 06:53

  Handig dat je het eerst mag testen inderdaad! Ik lig zelf ook graag op een wat harder matras.
  Nicole onlangs geplaatst…Update! Spencer slaapt op zijn eigen kamer, hoe gaat het nu?My Profile

 • Reageer Nicole 1 december 2016 om 07:20

  Wat grappig, ik heb een Eva matras Hihi. Wij hebben overigens dus 2 matrassen op ons bed, voor m’n man eentje en voor mij. Heel fout eigenlijk maar met m’n slaapapneu moest dat wel!
  Nicole onlangs geplaatst…Angst voor herhalingMy Profile

 • Reageer Melissa 1 december 2016 om 07:41

  Lijkt me zo spannend, een nieuw matras! Wat als het helemaal niet lekker ligt? Ik heb het idee dat in een winkel bij het uitzoeken elk matras lekker ligt namelijk… dat houdt me steeds tegen. Handig dat je dit matras dus echt voor een tijdje kunt uitproberen. Ik ga ook eens kijken!
  Melissa onlangs geplaatst…Makkelijk recept voor worteltaart met mascarponeMy Profile

 • Reageer Nienke 1 december 2016 om 08:05

  Wouw wat een mooi matras! Ik ben echt dol op stevigere matrassen. Deze klinkt echt heerlijk, maar we hebben nu ook een super fijn matras van Ikea. Echt grappig dat ‘ie in zo’n kleine doos zat zeg!
  Nienke onlangs geplaatst…Het winterjassen dilemma, opzoek naar inspiratie….My Profile

 • Reageer Cindy 1 december 2016 om 12:49

  Leuke vlog! Emma heeft ook nog toppers. Dan lig je iets zachter. En goede service! Ook fijn. 🙂
  Succes en slaap lekker!

 • Reageer Madelaine 1 december 2016 om 17:57

  Wat een leuke unboxing! Ik denk dat onze kat Emma wel het meest benieuwd is naar het Emma matras haha. Dat beest pikt altijd ons bed in.
  Madelaine onlangs geplaatst…Geniet er van! – Mijn verhaal over een depressie tijdens de zwangerschap.My Profile

 • Reageer Anneleen 2 december 2016 om 11:20

  Lijkt me een erg goede matras! Wij zouden er ook wel een nieuwe kunnen gebruiken…doet zoveel voor je nachtrust en je rug! Alvast slaaplekker 😉

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge