Filmpje, Persoonlijk, Zwanger

Zwangerschapsdagboek #3: week 14 t/m 19 – Gender reveal party!

zwangerdagboek-3

Oh deze beelden lijken al eeuwen geleden terwijl het nog maar een kleine 1,5 maand terug is… Ik deel met jullie momenten uit week 14 tot en met week 19 waarin we onze gender reveal party hebben (dit maakt me echt aan het janken die stukjes hahaha), ik aan het rommelen ben, het hartje van de baby luister en ik sluit af met de 20 weken echo.

Klik hier voor zwangerschapsdagboek #1 en hier voor #2.

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

8 reacties

 • Reageer Nicole 28 december 2016 om 07:18

  Leuk om weer een update te zien, je straalt helemaal ook! Zag trouwens een babynestje op de achtergrond.. die wil ik ook nog hihi. En die daiperbag is geweldig.. zoiets wil ik ook haha. Heb bij Fay ook geen bloemetjes en roze etc gedaan dus wil nu ook niet zoiets!
  Nicole onlangs geplaatst…Zo waren onze KerstdagenMy Profile

  • Reageer Manon 28 december 2016 om 07:36

   Jaaa dat nestje had ik gekocht tijdens black friday sale, scheelde echt enorm veel centen!

 • Reageer Tineke 28 december 2016 om 09:39

  Zo leuk, zo`n gender reveal party! Ik denk alleen dat ik veel te nieuwsgierig was geweest om nog een dag op zo`n taart te wachten!
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Herkenbare problemen tijdens het dragen van jurkjesMy Profile

 • Reageer Leonie 28 december 2016 om 09:46

  Zo leuk, dit video dagboek! Ook om ‘later’ terug te kijken. Ik weet onze gender reveal nog zo goed.. kreeg kippenvel bij t zien van die van jullie, haha!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #18 – Eerste kerst Kyra + LuiertuitslagMy Profile

 • Reageer maria 28 december 2016 om 11:46

  vind het zo leuk om te zien!!
  trouwens ik vind Jip ook een leuke meisjes naam! 😉

 • Reageer jodi - liefthuis 28 december 2016 om 12:13

  Ow wat heerlijk weer om zo mee te kijken. Echt leuk voor jezelf ook straks, om terug te kijken. De beelden van de gender reveal zijn echt heel leuk.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Lieve kerst wat was je fijn…Kerst PLOG 2016My Profile

 • Reageer Loes Johanna 29 december 2016 om 17:18

  Hele leuke video! Echt geweldig de stukjes van de gender reveal party, heerlijk hoe hyper je bent van te voren. 😄
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Heb ik een laagliggende placenta?My Profile

 • Reageer Anneleen 30 december 2016 om 11:33

  Oh die gender reveal party ziet er super gezellig uit! 🙂 Super bijzonder dat je dit zo met vrienden/familie kunt delen! Ik zou denk ik het geslacht juist niet willen verklappen… Maar dan moet je het natuurlijk ook geheim kunnen houden… 😉 Je straalt in deze video Manon en ziet er heel gelukkig uit! Super om te zien! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge