Killerbodydieet

Het Killerbody Dieet #1 – Ik ben ook maar een mens

“Daar komt ze weer hoor”, dat zijn de woorden die jullie vast denken bij het zien van deze titel. Maar, ja daar kom ik weer en dit keer met een ander dieet. Zoals jullie wellicht weten wil ik nog wat kilo’s kwijt en met het andere dieet had ik even een conflict. Tijd om iets geheel anders te doen, daar krijg je meestal ook motivatie van. Ik besloot op twitter te vragen naar een “goed en leuk dieet/levensstijl”. Het killerbody dieet van Fajah werd een aantal keer genoemd en dus besloot ik maar gewoon het roer om te gooien. Ik haalde het boek en besloot op maandag 2 januari te beginnen. Hup gelijk in het nieuwe jaar.

kbdDe schade
Ik was enorm goed bezig afgelopen tijd maar de maand december was er een from hell. Het lijkt allemaal zo makkelijk maar toch gaan er deze maand teveel verkeerde dingen naar binnen. Je hupt van het ene feestje in het andere feestje en voor je het weet zit je in een hele verkeerde flow. Ik was enorm gespannen om de weegschaal op te gaan maar ik kon niet anders dan gewoon maar gaan. En ja natuurlijk was er schade van de feestdagen, maar schouders eronder en gaan, ik wilde er wat aan doen dus wat voor cijfers er ook stonden ik ging er toch al voor.

De eerste week
Maandag begon ik vol goede moed, ik prepte zondagavond alles wat ik mee moest nemen naar mijn werk en ook voor mijn vriend maakte ik alles klaar. Hij doet 50/50 mee en dus moest er ook voor hem het een en ander klaar gemaakt worden. Maandagochtend begon goed, maar naarmate de avond vorderde kreeg ik onwijze hoofdpijn en zelfs zo erg dat ik er misselijk van werd. Ja, dit is dus het afkicken, hoe erg het ook is… Het is wel de waarheid. Gelukkig gingen de dagen daarna steeds beter en na 2 dagen was het afkicken wel voorbij. Hoe verder de week ging, hoe makkelijker het ook werd. Wel zijn er hier en daar wat dingen die ik aanpas aan het dieet. Ik maak het mezelf een beetje eigen. En gelukkig is die mogelijkheid er ook in het dieet. Ik vind persoonlijk dat het dieet erg weinig calorieën heeft per dag, dus eet ik af en toe wat extra’s, dit wel in de gezonde versie natuurlijk. Ik moet zeggen dat het best goed ging, het lastige is nog om aan alles te wennen. Een gebakken ei in de morgen, tussendoor eieren, havermoutpannekoeken in de ochtend etc. Ik moet zeggen dat het allemaal wel heel “saai” is en ik pimp de maaltijden dan ook op met heel veel kruiden.

img_3778Het resultaat
Dan het leukste natuurlijk, wat is het resultaat? Afgelopen maandagochtend was het tijd om te zien wat de eerste week van het killerbody dieet gedaan heeft. De eerste week val je vaak het meeste af en aangezien de week ook gelijk begon na de feestdagen had ik goede hoop. Vol enthousiasme dook ik maandagochtend de weegschaal op, en dat enthousiasme bleef. Ik was maar liefst 2,4 kilo afgevallen afgelopen week. En ik moet natuurlijk wel eerlijk zijn, het zal voornamelijk ook vocht zijn en misschien een los kilootje die eraan gekomen was tijdens de feestdagen maar hee, het is er wel mooi er af.

Op naar week 2
Zo en nu op naar week 2, het killerbody dieet duurt “12 weken” dus ik heb nog wel een lange weg te gaan. Verder mochten de kilo’s er dan nog niet af zijn kan je het weer opnieuw doen. Het dieet heeft 3 fases van 4 weken en ik zit dan nu in fase 1. Mocht ik over 7 weken nog niet op mijn streefgewicht zijn (na fase 1 en 2) dan kan je de fases nog een keer opnieuw doen, maar dat zien we dan wel. Eerst op naar een nieuwe week!

Mochten jullie het leuk vinden mijn afvalproces (hopelijk echt de laatste haha) te volgen, laat het dan zeker weten in de comments. Hebben jullie ervaring met dit dieet?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

29 reacties

 • Reageer Lisette 10 januari 2017 om 06:23

  Knap van je zeg! Ik begin ook vaak vol goede moed maar jeetje, wat kost het allemaal veel tijd om alles in te slaan en van tevoren klaar te maken. Ga je nu ook net als Fajah elke ochtend tussen 7 en 8 sporten? 😉
  Lisette onlangs geplaatst…Zwangerschapsdagboek #5: klussen in het nieuwe huis en de babykamer is er!My Profile

 • Reageer Josan 10 januari 2017 om 06:46

  Goed bezig. Ik heb er wel veel over gehoord. Tja ik ben niet zo van diëten, maar als het je helpt. moet je het vooral doen.
  Josan onlangs geplaatst…Van Poesje Mauw naar condooms?My Profile

 • Reageer Loes Johanna 10 januari 2017 om 06:47

  Goed bezig! Leuk en fijn om over te lezen, dus zeker blijven delen! 😊
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Waar kijk ik naar uit na de bevalling?My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 10 januari 2017 om 06:48

  Wat goed van je. Ik ben ook weer begonnen met opletten al lukt het me tot nu toe nog niet goed genoeg.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…The Uber Frugal Month challenge! Een maand echt besparen.My Profile

 • Reageer Channa 10 januari 2017 om 07:02

  Wat knap! Ik heb het boek eens doorgekeken maar wat mag je weinig eten zeg, denk niet dat ik het zou kunnen.
  Channa onlangs geplaatst…Yes, de schoolvakantie is voorbij!My Profile

  • Reageer melissa093 12 januari 2017 om 12:04

   Mijn vriend en ik doen het dieet ook en wij vinden dus dat je juist veel mag eten haha. Ik zit echt goed vol na de maaltijd.

 • Reageer Martina 10 januari 2017 om 07:48

  Knap van je, ik hoop dat het voor je gaat werken!
  Martina onlangs geplaatst…9 Januari 2017 – Vijf favorietenMy Profile

 • Reageer Diana 10 januari 2017 om 08:02

  Wat goed van je Bibian! Je bent lekker bezig. Doe je ook de work-outs uit het boek of enkel het dieet? Succes komende week!

 • Reageer Melissa 10 januari 2017 om 08:16

  Leuk om te lezen! Boek ligt hier klaar om na mijn bevalling aan te beginnen. Succes

 • Reageer Nicole 10 januari 2017 om 09:14

  Knap hoor maar van zo weinig voedsel kan ik niet leven!
  Nicole onlangs geplaatst…Ons Everyday-Life #7 – Zo vierden wij Spencers tweede verjaardag!My Profile

  • Reageer Bibian 10 januari 2017 om 13:00

   Jaa het is weinig daarom heb ik hierboven ook geschreven dat ik dingen toevoeg aan het dieet omdat ik het te weinig vind 🙂

 • Reageer Vanessa 10 januari 2017 om 11:00

  Mooi dat je alweer 2,4 kg kwijt bent. Hopelijk kan je met dit dieet nog enkele kilo’s afvallen, al begrijp ik niet helemaal wat dit dieet inhoudt. Veel succes!
  Vanessa onlangs geplaatst…Op mijn wishlist: een hoekzetelMy Profile

  • Reageer Bibian 10 januari 2017 om 13:02

   Het is net zo’n beetje als Sonja bakker ken je dat? Er staan voor 12 weken weekmenus in. Daarbij ook een sportschema die je kan volgen.

   • Reageer Nathalie 10 januari 2017 om 13:14

    Denk niet dat Fajah dit een goede vergelijking vindt 😂

    Maar het lijkt me leuk om er meer over te lezen.

    • Reageer Bibian 10 januari 2017 om 19:12

     Hahaha nee maar ik bedoel meer qua weekmenus hoe het beschreven staat. Gewoon ontbijt/snack/lunch/snack etc etc

 • Reageer Leonie 10 januari 2017 om 12:13

  Oeh! Goed bezig meid. Foto’s van de maaltjes zien er lekker uit. Succes!
  Leonie onlangs geplaatst…Zara (sale) Shoplog!My Profile

 • Reageer Emmy 10 januari 2017 om 12:26

  Wat goed ook dat je het dieet een beetje eigen maakt. Hopelijk volgende week weer een super resultaat op de weegschaal. Wat ik mij afvraag, moet je hierbij ook sporten?

  Succes en toitoitoi

  • Reageer Bibian 10 januari 2017 om 13:03

   Je kan er inderdaad bij sporten, staan schema’s in maar ik doe daar niet aan mee haha ik “sport” genoeg met de kinderen haha

 • Reageer Annick 10 januari 2017 om 13:07

  Goed bezig zeg! Ik zat er ook al naar te kijken maar dan puur voor het sporten. Zou dat te combineren zijn met weight watchers?

 • Reageer Marjoleine 10 januari 2017 om 13:45

  Leuk om je afvalproces te volgen! Ik vind zelf het killerbody dieet nogal heftig klinken maar heb me er verder nooit echt in verdiept. Ik hoop dat je het gewenste resultaat zal bereiken 🙂
  Marjoleine onlangs geplaatst…De januari dipMy Profile

 • Reageer marcia 10 januari 2017 om 17:10

  TOPPER!!

 • Reageer Jodi - liefthuis 10 januari 2017 om 18:13

  Je leest en hoort er veel over. Ik ben benieuwd en een super start. Goed begin is het halve werk
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn rare trekjes en gekke eigenschappen…herken jij ze???My Profile

 • Reageer Wendy 10 januari 2017 om 19:32

  Leuke blog! Heb geen ervaring met dit dieet. Wel overwogen, maar vond dat het menu toch wel erg veel rijst bevat. Misschien doe ik het een keer met aanpassingen, heb het boek trouwens niet. Ik kijk uit naar je volgende update!

 • Reageer Nicole 10 januari 2017 om 22:34

  Ja altijd leuk om te volgen! vooral om te zien wat je dan allemaal eet! Wie weet is het iets voor na m’n bevalling..
  Nicole onlangs geplaatst…Vier dingen die ik graag alleen doeMy Profile

 • Reageer Joyce 10 januari 2017 om 22:50

  Dit ga ik eens even volgen. Ik ben benieuwd of je ermee blijft afvallen en of het te doen is. Ik moet ook echt weer eens aan de slag om van de overtollige kilo’s af te komen. Maar ik kan op de een of andere manier nooit wat vinden wat echt bij me past. Kuch, ik hou gewoon teveel van lekker eten denk ik 😉
  Joyce onlangs geplaatst…Zwangerschapsverlof zit eropMy Profile

 • Reageer Anneleen 11 januari 2017 om 10:33

  Ik kende dit dieet nog niet… Knap dat je er weer volledig voor gaat! 🙂 Goed bezig, Bibian!!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageer aspasia 11 januari 2017 om 13:40

  Ik vind het ontzettend knap van je Bibian. Ik zelf ben ook al een leven lang in strijd met de kilo’s. En na de geboorte van mijn dochter die nu bijna 1 jaar is, zit er nog steeds ruim 15 kilo aan. Maar het lukt me maar niet te schakelen, sinds mijn dochter er is, staat zij op nr 1 en dat is al best een dagtaak. Ik zorg met alle liefde voor haar maar het kost me moeite om dan daarnaast ook goed te zorgen voor mezelf. En gelukkig beweeg ik nog wel steeds met de zumba, maar daarmee alleen kom ik er niet mee.
  Nou goed, ik vind het heel motiverend om te lezen, het dieet zelf zou niks voor mij zijn. Ik weet heel goed wat ik moet laten staan om af te vallen 😉 . Maar snap ook dat het voor andere motiverend werkt.
  Wil je eigenlijk nog veel afvallen? Want ik vind je er al super uitzien!
  Heel veel succes, ik blijf graag je updates lezen.

 • Reageer britt 11 januari 2017 om 14:26

  Goed bezig! Ik dacht precies hetzelfde als jij, dat je de eerste week veel af zou vallen door het vocht! echter als je je er goed aan houdt, dan val je gerust de hele eerste fase zon 2 kilo per week af! Ik doe het nu 5/6 weken en ben al 8 kilo kwijt mét soms uiteten en kerst vieren

 • Reageer Jessica 12 januari 2017 om 16:24

  Super goed bezig ! Ik vond Fajah echt een heel fijn boek, alles staat prima beschreven en wat je van week 1 overhebt, eet je in week 2… Super fijn is dat.
  Jessica onlangs geplaatst…Voornemens voor mijn blog Life by JessMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge