Babypraat, Filmpje, Moeder zijn, Zwanger

10 babynamen die ik leuk vind, maar niet ga gebruiken

babynamenvideoIn Amerika gaat deze video al een hele poos “rond”: 10 babynames I love, but won’t be using. Ik kreeg hier en daar de vraag of ik ook zo’n video wilde opnemen en nu we er 100% zeker van zijn wat de naam van onze dochter gaat worden kon ik ‘m ook opnemen. Ik deel in de video 10 namen die ik (en ook mijn vriend) leuk vinden maar niet gaan gebruiken en waarom niet. Het zijn 6 meisjesnamen en 4 jongensnamen want wij vinden jongensnamen veel moeilijker én we hoefden niet echt een jongensnamenlijst te maken!

Wat zijn babynamen die jij heel erg cool vindt maar niet zal gebruiken ooit?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

17 reacties

 • Reageer Nicole 23 februari 2017 om 06:52

  Oh deze ga ik zo eens bekijken wie weet zit DE naam er wel tussen haha. Want wat je zegt.. jongensnamen zijn echt moeilijk, gek word ik ervan!
  Nicole onlangs geplaatst…Verkleden voor Carnaval – Crea CrossMy Profile

 • Reageer Dita 23 februari 2017 om 06:52

  Wat een leuke video. Ik had hier nog nooit van gehoord. Finn blijft bij mij voor een jongen ook favoriet. Ook al is het een populaire naam. Wij hebben Mila Mila genoemd want dit vonden we al jaren een leuke naam. Ook al is dit een populaire naam. Hier in het noorden gelukkig nog niet zo en ze heet natuurlijk voluit Mila Chandra. Haar 2e naam gebruiken we ook vaak.
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Februari 2017 #1My Profile

 • Reageer Martina 23 februari 2017 om 09:01

  Leuke om je voorkeur in namen te horen, ben heel benieuwd naar de gekozen naam:)
  Martina onlangs geplaatst…11 Februari 2017 – Alles omvattende verantwoordelijkheidMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 23 februari 2017 om 11:11

  Heerlijk op donderdag oxhtend terwijl de spruit slaapt even naar je luisteren. Mare en Zoë vind ik heel mooi wel grappig dat oliver in je lijstje staat want vind ik heel anders dan Finn en Liam bijvoorbeeld
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Ik beken: 11 x mijn Guilty Pleasure….herken jij ze?My Profile

  • Reageer Manon 23 februari 2017 om 20:06

   Hahaha ja Oliver staat echt helemaal buiten de “sferen”, vind ik ook!

 • Reageer Odile 23 februari 2017 om 11:20

  Nolan! <3 Stond bij mij al jaren op #1. Stond… want mijn vriend vind hem verschrikkelijk omdat het schijnbaar een helmen merk is. Shitzooi haha!
  Wij zullen ook echt niet voor een top zoveel naam gaan. Ik hou ook meer van aparte namen.
  Odile onlangs geplaatst…Ik ben zwanger!My Profile

 • Reageer A 23 februari 2017 om 17:46

  Mare, Lena en Liva vind ik prachtig voor een meisje. Helemaal mijn smaak. Vind dat soort meisjesnamen sowieso erg mooi, net als bijv. Lune, Nore, Zola, Neva, Nona etc.

  • Reageer Manon 23 februari 2017 om 20:06

   Lune vind ik ook erg mooi!

 • Reageer Josan 24 februari 2017 om 07:10

  Weet je, ik vind jou qua uiterlijk ook een beetje op Rachel lijken. Ik hield van Finchel <3 en Glee zorgde altijd voor instant happiness.I k heb de naam Skyler altijd heel leuk gevonden…maar inmiddels ken ik ook teveel kids met die naam
  Josan onlangs geplaatst…Mijn favorites tijdens de Negenmaandenbeurs 2017My Profile

 • Reageer Felicia 24 februari 2017 om 09:50

  leuke video was dat. ik verschil niet heel erg met mijn man in wat we mooi vinden maar het komt ook niet vaak overeen . ik houd erg van namen als tessa madelene Vanessa Dafne .en dat zijn namen waar hij totaal niet van houd helaas voor mij haha.
  maar we zijn het gelukkig uiteindelijk wel eens geworden bij ons derde prinsesje die op 24 maart 2016 geboren is
  gelukkig kon hij de naam jasmijn wel waarderen.
  nu komen we weer voor het zelfde dilemma te staan want ik ben op 24 augustus uitgerekend van ons vierde kindje.
  ik ben trouwens benieuwd naar jullie naam

 • Reageer Felicia 24 februari 2017 om 09:54

  en dat is natuurlijk weer voor iedereen heel persoonlijk maar ik kijk nooit of de namen van onze kinderen bij elkaar passen want ik denk altijd zo ze gaan toch later ieder hun eigen weg
  en dan maakt het ook niet meer uit.

 • Reageer Annet 24 februari 2017 om 10:22

  Wat een leuke video! Wat leuk dat je (bijna haha) de 2 doopnamen noemt van mijn dochtertje. Zij Heet Aimée Elena Mare. Haar roepnaam is natuurlijk gewoon Aimée (uitgesproken als Emmée) maar dat blijkt voor veel mensen toch een lastige naam te zijn. Als ik vooraf had geweten dat ze zo enorm vaak Eimee (nee ik neem m’n ei niet mee.. :/ ) genoemd zou worden had misschien toch wat anders gekozen. Ik ben erg benieuwd hoe jullie meisje uiteindelijk gaat heten. Fijne zwangerschap verder Manon!

 • Reageer Anneleen 24 februari 2017 om 15:45

  Heel leuke video, Manon! Hier in België zijn de namen Finn en Lena erg populair! 🙂 Mare vind ik ook een heel mooie en lieflijke naam!
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 26 februari 2017 om 08:34

  Leuke namen. Staan veel favoriete van mij in maar om dezelfde redenen als jullie ook niet gekozen. Ik ben benieuwd naar de naam van jullie meisje en ik denk dat ik het prachtige naam ga vinden aangezien dit lijstje al zo mooi is.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…8 jaar geleden werd ik moeder……My Profile

 • Reageer Renée 2 maart 2017 om 23:23

  Wat leuk! Ik kende dit helemaal niet. Nolan vind ik ook een mooie naam. Alicia zou Jace hebben geheten. Had die naam nog nooit gehoord en tijdens m’n zwangerschap hoorde ik hem ineens (wij hadden hem ‘toen al’). En na Alicia d’r geboorte hoorde ik die naam ineens overal en vooral bij blonde jochies met stekeltjes en trainingspakkies hier in de buurt. Wij hebben er een tokkie associatie mee gekregen (sorry voor de Jace moeders hier). Onze tweede dochter heet Chloë Megan. Wij zijn juist wel van de Amerikaanse/Engelse namen. Alicia en Chloë kent iedereen wel, maar persoonlijk ken ik niemand in m’n directe omgeving met die namen. Ik vind voor een meisje Giselle ook heel mooi of in combinatie als bijvoorbeeld Kira Giselle. Vind namen wel heel lastig hoor. Ik houd ook echt wel van apart, maar m’n man iets minder. Ik vond (vind!) bijvoorbeeld Denver voor een jongen heel leuk, maar dat vindt hij weer helemaal niks. Vroeger vond ik Zoë en Jacky heel leuk, maar ik ken een paar katten die Zoë heten, Haha. Ik hoorde laatst ook de naam Lorin. Niks voor ons, maar vond het wel een mooie naam.

  • Reageer Manon 3 maart 2017 om 12:09

   Ja, Alicia en Chloë zijn hele bekende namen maar idd: ik ken niemand verder die zo daadwerkelijk heet hier!

 • Reageer G 5 mei 2017 om 16:31

  Ik gok op Mona!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge