Lifestyle, Persoonlijk

Even kletsen over hobby, jarig zijn en dromen

Vandaag geen blogje met maar één onderwerp maar gewoon een gezellig van de hak op de tak stukje van mijn hand. Over mijn hobby, mijn verjaardag en toekomstdromen…

Gekke hobby?
Soms kun je mij een verslaafde noemen. Niet aan dingen die slecht voor je zijn, maar iets waar ik dolgelukkig van word en andere mensen ook nog eens iets aan hebben. En als je mij kent dan weet je wat het is misschien: kleding! En dan vooral voor de kinderen. Je kan mij een gek noemen, “niet wies” of volkomen gestoord maar ik houd er van. Ik geniet van elk moment dat ik in webshops mandjes loop te vullen (die ik daarna weer weg klik), als er nieuwe collecties komen zit ik op het juiste tijdstip achter de computer en wanneer de sale begint van mijn favoriete merken, rijd ik naar mijn favo winkel in Amsterdam. En ja, ik kan wel zeggen dat echt mijn grootste hobby is tot nu toe. Items scoren die niet iedereen heeft, althans niet hier in de regio. Kleding dat net even anders is dan anders. En ja, daar zit een prijskaartje aan. Maar ik heb een manier gevonden om dit te kunnen doen. Deze merken zijn goed tweedehands te verkopen dus wanneer ik nieuwe items koop, moet er ook verkocht worden. Van dat geld koop ik nieuwe kledingstukken en het voelt soms zelfs als een sport. De geweldigste dingen scoren voor zo min mogelijk geld: nieuw in de sale of tweedehands via Facebookgroepen, Instagram of ‘gewoon’ Marktplaats . Ik word er ontzettend gelukkig van!

img_6066
Mijn verjaardag
Zaterdag ben ik alweer jarig, wat gaat de tijd snel. Twee jaar geleden deed ik op mijn verjaardag een positieve test (ik vlogde zelfs die dag haha) en daar denk ik nog steeds over na wanneer ik jarig ben. Het blijft toch iets bijzonders, positief testen op je verjaardag! Ik vier mijn verjaardag eigenlijk niet serieus, maar mijn familie, schoonouders en Manon & co komen wel gezellig langs dus dat is wel erg leuk!

img_6306Verder heb ik het enorm druk met m’n werk, genieten van de kinderen en werken aan de toekomst. Ik ben heel erg blij dat ik op mijn nieuwe werk er wat uurtjes bij gekregen heb (overdag) en dat ik wat minder in de avond ben gaan werken. De avonden vond ik erg lastig, omdat ik merk aan de kinderen dat ze het fijn vinden als ik in de avond thuis ben. Vandaar de keus dat ik in de avonden wat minder werk. Oma gaat tot River naar school gaat (WAAH) één dag per week oppassen en daar ben ik enorm blij mee en waardeer ik echt heel erg.

Dit betekent ook dat ik echt minder tijd heb om te bloggen en dit hebben jullie waarschijnlijk al gemerkt. Wat minder blogs en video’s van mijn kant en wat meer van lieve zwangere Manon. Op dit moment ligt mijn prioriteit bij de kinderen, mijn gezin en mijn werk. Ik droom van een mooi huisje in de woonplaats van Manon en ik focus erop dat dat mijn doel gaat zijn voor de aankomende jaren. Verder wil ik meer genieten van de kleine fijne momentjes met de kinderen en mijn vriend en dat betekent dat ik wat minder tijd wil en kan vrij maken voor het bloggen. Dit hebben we wel eens eerder aangegeven maar wil het jullie toch nog even vertellen. Ik vind het bloggen nog steeds super leuk en wil het ook echt niet stoppen maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik soms liever met de kindjes leuke dingen doe dan achter de laptop kruip.

➡️Waarom staat er vandaag geen video online? Zoals jullie wel hebben kunnen lezen in Bibians update vandaag heeft ze een aantal uur op haar baan erbij gekregen Tel dit op bij haar kindjes, vriend, huishouden, sociale leven, tijd voor ontspanning...‍‍‍ Ook ik, Manon, ben ondertussen in het laatste trimester van de zwangerschap beland wat veel energie vraagt, heb ook mijn gezinnetje en huishouden We zullen dus niet meer iedere donderdag uploaden omdat we dit gewoonweg niet redden qua tijd en prioriteiten We hebben 265 (!!!) video's op ons kanaal staan en we durven te wedden dat jullie die niet állemaal gezien hebben We uploaden de komende tijd wanneer we een video hebben, niet op een vaste dag ofzo! We hopen dat jullie dit begrijpen ! Liefs

➡️Waarom staat er vandaag geen video online? Zoals jullie wel hebben kunnen lezen in Bibians update vandaag heeft ze een aantal uur op haar baan erbij gekregen Tel dit op bij haar kindjes, vriend, huishouden, sociale leven, tijd voor ontspanning…‍‍‍ Ook ik, Manon, ben ondertussen in het laatste trimester van de zwangerschap beland wat veel energie vraagt, heb ook mijn gezinnetje en huishouden We zullen dus niet meer iedere donderdag uploaden omdat we dit gewoonweg niet redden qua tijd en prioriteiten We hebben 265 (!!!) video’s op ons kanaal staan en we durven te wedden dat jullie die niet állemaal gezien hebben We uploaden de komende tijd wanneer we een video hebben, niet op een vaste dag ofzo! We hopen dat jullie dit begrijpen ! Liefs

Op dit moment liggen de kindjes lekker te slapen en ga ik de laptop weg doen om even tijd voor mezelf te maken. Hopelijk genieten jullie nog van de blogjes van mijn kant, tot snel <3
img_6290

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Nicole 16 februari 2017 om 06:36

  Fijn om weer iets van je te lezen maar ook begrijpelijk dat je dat niet te vaak doet, ‘mis’ je wel hoor al zijn de stukjes van Manon ook erg leuk. Super fijn dat je meer overdag kan werken en oma een dag oppast!
  Nicole onlangs geplaatst…Oh ja, ik ben (ook nog) zwanger!My Profile

 • Reageer Dita 16 februari 2017 om 06:37

  Kinderkleding is ook 1 van mijn hobby’s geworden! 🙂 En groot gelijk dat je minder blogt en meer tijd voor je gezin hebt dan. Leuk om dit blogje te lezen.
  Dita onlangs geplaatst…Nieuwe poster op Mila haar kamerMy Profile

 • Reageer Josan 16 februari 2017 om 06:44

  Ik begrijp je hoor Bibian. Sinds ik werk, merk ik ook dat mijn dromen en ambities een beetje verschoven zijn. Natuurlijk is bloggen leuk, maar ik wil mij ook op andere vlakken ontwikkelen en uitdagen. En zeker als je een baan hebt die onwijs leuk is, is het dat uitdagend.
  Josan onlangs geplaatst…Hallo meisje, is je moeder thuis? Eh ik ben de moeder….My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 16 februari 2017 om 06:45

  Ik snap heel goed dat je minder blogt vanwege je gezin. Ik doe dat ook regelmatig door alle omstandigheden die in ons leven gebeuren.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Capsule kast: Winter 2017My Profile

 • Reageer Wilmaaa 16 februari 2017 om 07:14

  Hihi ook zeker mijn grootste hobby, te leuk om te shoppen! Leuk om wat van je te lezen 🙂 lekker ook tijd nemen voor jezelf, is mega belangrijk!
  Wilmaaa onlangs geplaatst…Yarah´s fotoalbum van fotofabriekMy Profile

 • Reageer Malou 16 februari 2017 om 07:33

  Ik hou ook echt van kinderkleding! En begrijpelijk dat je weinig tijd hebt om te bloggen hoor 🙂
  Malou onlangs geplaatst…Mijn zorgenkindjeMy Profile

 • Reageer Fleur 16 februari 2017 om 08:12

  Wat een fijne positiviteit! Ik hoop dat jullie snel een leuk huisje gaan vinden maar geniet nu vooral van alles wat goed voelt. Dan komt de rest vanzelf:)

 • Reageer Leonie 16 februari 2017 om 09:47

  Oh dat shoppen.. herken ik wel! Jouw kindjes zien er altijd zo leuk uit!
  Lekker de tijd nemen om te genieten.. t vliegt al zo snel voorbij allemaal.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #25 – Onrustige nachten en pleziergilletjes!My Profile

 • Reageer Madelaine 16 februari 2017 om 12:30

  Je hebt volkomen gelijk hoor Bibian! Je gezin is het belangrijkste :). En kleding scoren vind ik ook altijd heel leuk, het is een soort ‘sport’ haha
  Madelaine onlangs geplaatst…QUICK TIP – INVISIBOBBLEMy Profile

 • Reageer Shanty 16 februari 2017 om 18:25

  Groot gelijk Bibian dat je daarvoor kiest!! Dat is het belangrijkste en ik (wij) lezen graag van jullie beide blogs maar het moet te doen blijven ☺ Super hobby hihihih en ik hou er ook van 😄 Veel geluk met jou gezinnetje en het werken naar een mooi huis!! 😃

 • Reageer Anneleen 17 februari 2017 om 12:15

  Helemaal te begrijpen, Bibian. Je moet vooral doen waar jij je goed bij voelt en ik kan me voorstellen dat het ’s avonds leuker is om even met Novelle en River te spelen i.p.v. achter je laptop te kruipen om te werken en een blokje te typen. Geniet van je gezinnetje en de kindjes want ze worden zo snel groot! Alvast een hele gelukkige verjaardag toegewenst! Ik herinner me die vlog van 2 jaar geleden nog heel goed! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Terug in de tijdMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge