Fashion, New In, Shoplog

Shoplog (in foto’s) van de Negenmaanden- en huishoudbeurs

Vorige week vrijdag ben ik samen met mijn moeder, zusje en Bibian naar de Negenmaandenbeurs en een klein stukje van de Huishoudbeurs geweest! We gingen niet als “pers” of als blogger maar gewoon als “onszelf”. Lekker keutelen met z’n viertjes, lachen, gieren, brullen op de Huishoudbeurs en leuke aankoopjes doen op de Negenmaandenbeurs voor onze kinderen! We hadden wel een ontzettend leuk berichtje gekregen van Sifra van Ukje.nl want we mochten allebei een mooie (auto)stoelhoes uit het assortiment uitkiezen, zo lief en attent! Verder hebben we alles zelf betaald voor de duidelijkheid: de entreekaartjes, eten/drinken en alle aankopen zelf. Ik vroeg op Instagram of jullie een shoplogje wilden zien van mijn aankoopjes en daar werd voluit JA op geantwoord dus bij deze!

Prijzen weet ik écht niet meer, heb ook geen bonnetjes meer dus daarvoor excuses…

foto-25-02-17-08-57-26
Bij Little Dutch slaagde ik eindelijk voor een leuk hoeslaken voor het ledikant! Een oudroze met een grafische print. Ik heb verder alleen de muur een oudroze kleur, de rest is grijs en wit (ook de lakentjes en de deken) dus iéts roze erbij op de kamer mocht wel nog vond ik! Ook kocht ik een mooie luieretui voor luiers en doekjes voor in mijn luiertas (tankleurige cowboysbag). Ik kreeg er gratis een washandje bij!

foto-25-02-17-08-57-46
Dit is de hoes die ik bij Ukje uitzocht. Ik koos een hoes voor de Maxi Cosi: oudroze met witte sterretjes, helemaal in stijl ;-). Bibian koos een hoes voor de Tripp Trapp stoel: wit/grijs chevron!

foto-25-02-17-08-58-05
Op de Huishoudbeurs kocht ik een flesje Bio-Oil voor het insmeren van m’n buik. Ze hadden een goede aanbieding en het scheelde heel erg veel geld met de winkel!
Ik wist bij de zwangerschap van Nilo amper af van verzorgingsmerken voor baby’s/kinderen. Ik ging dus voor Neutral en wat Zwitsaldingetjes. Niks mis mee, Nilo reageerde er prima op en heb er nooit rare dingen mee gehad maar de afgelopen jaren zijn er zoveel nieuwe merkjes bijgekomen voor mijn gevoel dat ik dat voor deze baby ook wel wil proberen. NAÏF had een 3=2 aanbieding dus ik besloot 3 dingetjes te kopen: de nurturing cream (van alles crème), diaper cream (billencrème) en zonnebrandcreme aangezien ze in mei geboren wordt. Ik kreeg een proefje mee van de washgel! Ik ben erg benieuwd straks.

foto-25-02-17-08-58-41
Bij de Kleine Keuken kocht ik een potje chocoladepasta voor Nilo en kreeg daar een zakje Toverstokjes gratis bij! We hebben het potje nog niet open gemaakt maar ik proefde al wel zelf op de beurs. De pasta smaakt een stuk noteriger dan bijvoorbeeld Nutella maar wel heel chocolade-achtig en ik vind ‘m serieus erg lekker!
Bij Nuby kocht ik nog een setje met bakjes. Die gebruik ik nu nog steeds en ik vind ze ideaal. Ze kunnen in de vaatwasser, magnetron en in de vriezer. Ook makkelijk voor een gesneden appeltje mee te nemen of noem maar op.

foto-25-02-17-08-59-28
Ik kocht een drinkbeker van Munchkin voor Nilo. Ik vind hem nou écht te groot worden voor een tuitbeker en hij kan helemaal goed uit een gewone beker drinken maarja: dat knoeit zo als dat gewoon op tafel in huis staat en je let even niet op. Hij knoeit met het drinken zelf niet maar met neerzetten gaat het net wat te hard of hij gaat er mee aan de haal. Hier zit een systeem op waardoor de beker een deksel heeft maar je er wel gewoon uit kan drinken. Ideaal voor rondom huis. Aan tafel krijgt hij trouwens wel gewoon een normale beker.
Bij Dixap kocht ik twee Dixappen (duh), dat wordt hier gewoon alleen maar gedronken dus ik maakte gebruik van de aanbieding.

foto-25-02-17-08-59-50
Op de Huishoudbeurs stond ook een stand van Fred&Ed. Hier zijn we fan van de anti-knoeidop appelstroop en volgens mij was de aanbieding 3 stuks voor 3 euro dus ik koos leverworstjes van Kips, gewone stroop en een bakpakketje voor cakejes. Niet supergezond maar wel lekker en leuk. Ik kreeg een proefworstje mee waar 50% groente in zit. Ben benieuwd!

foto-25-02-17-09-00-32
Van mijn moeder kreeg ik dit setje van Done By Deer voor haar eerste kleindochter! Een bordje, bakje en een setje van een vork en lepel. De zijkanten en onderkant van het bordje en bakje zijn dezelfde kleur roze als de verpakking van het bestek!

foto-25-02-17-09-01-10
Ik kocht nog een extra aankleedkussenhoes in een bleekroze kleur. Ik heb alleen maar grijze en voor de afwisseling is roze ook wel leuk. Bij BabyDump nog twee broekjes in maat 50 want dat had ze nog niet echt (serieus!).

foto-25-02-17-09-02-25
Bij een van-alles-wat-stand kocht ik 6 hydrofielen voor 5 euro (dacht ik). Wederom: ik had alleen nog maar grijs/wit/afdankertjes van Nilo dus een beetje roze erbij vond ik leuk! Allemaal andere printjes, lief he!

foto-25-02-17-09-02-44
Nog wat spuugdoekjes in hydrofielstof. Nilo gebruikt deze doekjes als tutdoekjes dus misschien zijn zus ook wel ;-).

foto-25-02-17-09-03-31
Bij FRESK slaagde ik voor het eerste pakje! Zo, zo, zo lief en schattig. Een oudrozig pakje met witte walvisjes en pinguins. Kan niet wachten om haar hier in te zien!
Bij Hema kon je een romper laten drukken met de naam erop. Ik had de naam al verklapt aan Bibian dus die kon even mee naar de balie haha. Mama en mijn zusje moesten even ergens anders wachten ;-). Leuk voor de heb vind ik zoiets!

foto-25-02-17-09-03-47
Nog wat spuugdoekjes. Volgens mij waren deze 50 cent per stuk. “Kost nie duur” was onze uitspraak de hele dag #huisvrouwentaal hahahaha (ja we weten dat die uitspraak niet klopt maar je hoort het zoveel daar).

foto-25-02-17-09-04-05-1
Last but not least kocht ik bij Goodiez een blik met tussendoortjes. Nilo eet dit nog steeds met veel smaak dus prima deal. Ik had al een blik van vorig jaar dus mijn moeder nam het blik van dit jaar. Op de Huishoudbeurs kocht ik voor 3 euro (KOS NIE DUUR!!!!) 4 Milkadingetjes en dat is altijd goed.

We hebben een hele leuke, gezellige dag gehad met z’n vieren. Ik was wel echt kapot aan het eind van de dag: zo’n hele dag lopen met 29 weken zwanger is geen zoete koek meer maar het was het dubbel en dwars waard. Ik ben helemaal blij met alle babyaankoopjes en kon een heleboel afvinken van “de lijst”.

Hebben jullie nog leuke aankoopjes gedaan als jullie geweest zijn?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Josan 28 februari 2017 om 07:00

  Fresk is zo leuk. Die toverstokjes ben ik nu ook heel benieuwd naar.
  Josan onlangs geplaatst…Het Zwangerschaps ABCMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 28 februari 2017 om 07:02

  Wat een leuke spulletjes. Dat eerste pakje is zo ontzettend lief! Die hydrofiel luiers zijn ook heel erg mooi. Ik ben niet geweest. Wilde er graag heen als ik zwanger zou zijn, maar ja, dat is nog niet het geval.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Make-over palletbord. Van 1 rekje naar 2 rekjes!My Profile

 • Reageer Martina 28 februari 2017 om 07:52

  Echt fijne, praktische aankopen!
  Martina onlangs geplaatst…11 Februari 2017 – Alles omvattende verantwoordelijkheidMy Profile

 • Reageer Nicole 28 februari 2017 om 07:56

  Ik had wel pers kaarten en had 1 afspraak maar ben verder niet echt als blogger geweest. Maar heb ook niet zoveel geshopt eigenlijk. Zelf nog geen overzicht wat ik wel of niet had plus vond sommige beurs aanbiedingen niet echt een aanbieding haha.
  Nicole onlangs geplaatst…5x favoriete tv programma peuterMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 28 februari 2017 om 09:26

  Goede aankopen hoor. Die oud roze maxi cosi hoes is echt de bom. Heel erg gaaf.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Dit WIL ik, dankzij social media…My Profile

 • Reageer Leonie 28 februari 2017 om 09:43

  Ah! Wat een leuke aankopen; dat eerste pakje, zo tof.
  Ik ben dit jaar niet geweest… vorig jaar wel echt genoten om daar te lopen met m’n zwangere buikje.
  Leonie onlangs geplaatst…Geen artikel?!My Profile

 • Reageer Shirley 28 februari 2017 om 10:11

  QAh, dat pakje van Fresk hangt hier ook klaar in het blauw <3 goed geslaagd!
  Shirley onlangs geplaatst…Een oppas voor je kindje zoekenMy Profile

  • Reageer Manon 1 maart 2017 om 16:14

   Oooh echt waar!? Toevallig hahaha. Hij is leuk 😀

 • Reageer Jessica 28 februari 2017 om 10:27

  Wat een leuke spulletjes, Dat pakje van fresk heeeel erg leuk
  Jessica onlangs geplaatst…Het besef kwam binnen, genieten!My Profile

 • Reageer Anneleen 28 februari 2017 om 11:09

  Dat pakje van Fresk is zo schattig en lief! Daar zal jullie meisje vast mooi mee staan! 🙂 En wat bijzonder dat Bibian de naam al weet, lijkt me leuk om het samen ‘geheim’ te houden 😉 Heeft Bibian nog wat leuks gekocht?
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

  • Reageer Manon 1 maart 2017 om 16:14

   Hahaha ja ik MOEST even een andere mening dan mijn vriend weten… Zo moeilijk om een naam te bepalen zonder ook met anderen te overleggen joh!

 • Reageer Femke 1 maart 2017 om 09:57

  Heel leuke dingen heb je gekocht! Ik zou me meteen ook zo laten gaan als ik op een beurs met babyspulletjes was 🙂 Op één of andere manier heb ik een zwak voor hydrofiel doeken, die die je gekocht hebt zien er supermooi uit !! Ook dat bordje met bestek vind ik prachtig …
  Femke onlangs geplaatst…Wat staat er op mijn eigen wishlist?My Profile

  • Reageer Manon 1 maart 2017 om 16:13

   Jaaa die hydrofielen zijn leuk he <3

 • Reageer Judith Groen 2 maart 2017 om 21:40

  Wauw dat pakje! Ik smelt Hihi.
  De pasta is hier echt geen succes (behalve met hagelslag er op).
  De volgende keer moet ik ook echt naar de 9 maanden beurs, het lijkt me zo leuk!
  Judith Groen onlangs geplaatst…Klussen: Een groot bed met huis frame – bedhuisjeMy Profile

 • Reageer Lylieke❤ 15 maart 2017 om 19:20

  Echt super duper leuk weer
  Altijd weer blij van jullie!❤❤
  XXX
  Lylieke

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge