Babypraat, Filmpje, Zwanger

Het geboortekaartje: we hebben ‘m!

hippe-geboortekaartjesEcht, een van de dingen die ik bijna het moeilijkst vind om uit te kiezen vind ik toch wel het geboortekaartje. Het is maar iets kleins maar toch iets “belangrijks”. Ik hou van geboortekaartjes en ook al weten we tegenwoordig een uur na een bevalling dat er een baby is geboren inclusief de naam, gewicht, lengte en soms al het halve bevallingsverhaal, blijf ik die kaartjes leuk vinden. Ik heb er bij Nilo ook echt iets leuks van gemaakt, al zeg ik het zelf, en zijn geboortekaartje staat nu nog met trots op zijn peuterkamer te pronken. Net zoals bij Nilo’s zwangerschap, mag ik ook dit keer weer een kaartje uitkiezen bij hippe-geboortekaartjes.nl, iets waar ik grandioos blij mee ben want ik heb zelf ervaren dat de kaarten van mooie kwaliteit zijn, een fijne en sneller service en genoeg keuze!

In onderstaande video neem ik jullie mee op mijn zoektocht naar een geschikt kaartje en pak ook de proefdruk uit die ik heb besteld. Uiteindelijk hebben we hét kaartje gevonden, ontworpen, aangepast en helemaal naar onze wensen eigen gemaakt! Kunnen we dat ook weer afvinken van de to-do-lijst. De enveloppen zijn ondertussen besteld en liggen klaar om geschreven te worden…

Wist je dat hippe-geboortekaartjes ook nog twee super leuke andere kaartenshops heeft? Op hierbenik.nl vind je ook een uitgebreid assortiment aan (goedkope) geboortekaartjes en ik moet zeggen: hier zitten ook écht leuke en betaalbare kaartjes tussen. Na de geboorte komt er natuurlijk ook een bijzondere eerste verjaardag en voor leuke uitnodigingen kun je terecht op hipdesign.nl. Hier vind je allerlei kaarten voor verschillende gelegenheden zoals verjaardagen, een huwelijk maar ook rouwkaartjes.

Onderstaande video is in samenwerking met Hippe-Geboortekaartjes.nl

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Elisabeth 21 maart 2017 om 06:33

  Zo jullie zijn er op tijd bij! Netjes hoor
  Elisabeth onlangs geplaatst…De kans op een miskraam in het eerste trimesterMy Profile

 • Reageer Nicole 21 maart 2017 om 06:40

  De video doet het nog niet dus kom later terug.. Zelf ga ik daar ook op zoek naar een kaartje maar inderdaad meeeega moeilijk. Bijna net zo moeilijk als een naam bedenken haha!
  Nicole onlangs geplaatst…Whats in my bag | weekendje weg met peuterMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 21 maart 2017 om 06:43

  Leuke kaartjes. Ik vind het nu een stuk makkelijker om een kaartje te vinden dan toen ik zwanger was van onze jongens.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Geld besparen: Besparen op je boodschappen.My Profile

 • Reageer Melanie 21 maart 2017 om 06:44

  Leuk! Ik ga ook zeker even kijken.
  Over 10 weken (met 20 weken echo) weten we wat het word, dus dan kunnen we ook gaan brainstormen over de naam en de kaart 😃

 • Reageer Nicole 21 maart 2017 om 08:51

  Wij hebben ons kaartje ook daar vandaan. Erg leuke site!
  Nicole onlangs geplaatst…Hoe reageert Spencer op zijn kleine zusje?My Profile

 • Reageer Dina 21 maart 2017 om 11:18

  Oeeeh leuk!

 • Reageer Anneleen 21 maart 2017 om 12:43

  Lijkt me een heel handige site! Wat moet het moeilijk zijn geweest om de naam van jullie dochtertje in deze video geheim te houden… Nu ben ik wel heel erg benieuwd naar het geboortekaartje! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Sandra 21 maart 2017 om 15:27

  Leuk, ik kreeg vandaag toevallig de proefdruk van deze site binnen. Ben zeer tevreden!

 • Reageer Jodi - liefthuis 21 maart 2017 om 18:22

  Oooo jaaaa dat moeten we over een tijd ook weer. Ik vond dat ook een lastige en toch belangrijke keuze. Ga ook eens bij hippe geboortekaartjes kijken
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate videodagboek….week 4 t/m 12…+ fantastische bekendmakingMy Profile

 • Reageer rebecca 22 maart 2017 om 13:55

  hoi manon

  leuk he al die kaartjes bekijken.
  ben ook zo benieuwd welke naam jullie je dochtertje geven.
  maar ik heb een vraagje. over die wereld kaart die op nilo,s kamertje komt te hangen.
  ik vind hem echt super leuk en wil deze ook voor mijn zoontje gaan bestellen
  maar vroeg me af welke maat jij heb gekozen. want ik wil hem dus ook in zo poster ophangsysteem hebben
  als dat jullie hebben gedaan maar waar zijn die te koop ?
  ik kan nergens de maat vinden die ik nodig heb. ben van plan 90×60 te kopen.
  alvast bedankt voor je reactie. en zet hem op de laatste weekjes!

 • Reageer Corinne | Hippe-Geboortekaartjes.nl 23 maart 2017 om 11:46

  Wát een leuke video is dit geworden, we kunnen niet wachten om je kaartjes te drukken!

 • Reageer Het geboortekaartje van Loa | Little Wonder World 15 mei 2017 om 06:00

  […] had jullie al een tijdje terug een beetje een voorproefje gegeven van ons geboortekaartje die we uitgekozen hadden voor . Net zoals het kaartje van Nilo en Novelle, […]

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge