Fashion, OOTD

Is het al lente? OOTD van Nilo!

Aaah, we gaan nu volgens mij echt richting het lenteweer. ’s Morgens als we voor de ochtend echt begint gewekt worden, schijnt er al licht door de gordijnen naar binnen, het zonnetje schijnt steeds vaker en het wordt gewoon steeds zachter buiten. HEER-LIJK. Ik krijg dan meteen zin om de dikke wintervesten op te bergen en de t-shirtjes tevoorschijn te halen, vooral bij Nilo want dat kind heeft me toch lekkere blote armpjes (en benen en voetjes in sandalen ♥). Maar laten we dat nog maar niet doen… Ik had wat nieuwe kledingstukken gekregen/gekocht voor het voorjaar en hiermee een hele stoere maar toch schattige outfit gemaakt die ik graag met jullie wil delen.

img_9023Is het geen plaatje? Ik hou wel van deze kledingstijl: lekker casual en comfortabel maar toch fatsoenlijk en “put together” zoals ze dat in Amerika zeggen.

img_9038 img_9033Hoe leuk is deze blouse! Ik vond ‘m per toeval toen ik laatst bij de Hema aan het rondsnuffelen was en ik was niet meteen verkocht hoor. Maar ik vind blousjes zo enorm schattig staan bij kleine jongetjes maar ik houd dan absoluut niet van die stijve blousen en al helemaal niet van kraagjes. Deze van de Hema is best sportief, een hele soepele stof én het heeft geen kraagje. Ik nam ‘m mee, rolde de mouwen een beetje op (is altijd wel sexy bij mannen he, die blote onderarmen ;-)) en ik kon m’n ventje wel opvreten!

img_9037De skinny die hij draagt is al een “oudje” van de Zara. De blouse oogt een beetje spijkerachtig en (blauwe) spijker op spijker vind ik nooit zo geslaagd dus ik koos voor een grijze denim jeans. Stoer toch? Onder deze outfit draagt hij trouwens een korte mouwenromper van de Hema -altijd goed-.

img_9029 img_9030 img_9036Tot slot nieuwe schoenen! De voeten van Nilo groeien als kool en hij groeit ondertussen al uit z’n maat 23. We mochten nieuwe kinderschoenen uitkiezen bij Nelson, een webshop waar ik altijd blij van word omdat ze een uitgebreide collectie hebben voor (kleine) jongens. Ik word altijd zo treurig van schoenenwinkels waar ze altijd dezelfde stappers/modellen hebben die verre van modern/hip zijn. Ik koos voor een wat lichter model omdat we de lente tegemoet gaan, geen zware stappers meer!

Het werden deze makkelijke klittenbandschoenen van Converse. Hij kan ze bijna zelf aandoen dus dat is echt ideaal voor deze zwangere moeder die niet meer zo gemakkelijk kan bukken 😉 haha. Dat rode randje maakt het net even wat speelser, al zeg ik het zelf en ik én Nilo zijn er blij mee!

Verder heb ik nog niet echt lentekleding in huis voor Nilo, misschien 2 t-shirts maar dat is het ook wel dus ik mag binnenkort weer gaan shoppen! Hebben jullie al een lentegarderobe?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

12 reacties

 • Reageer Nicole 15 maart 2017 om 06:32

  Wat een coole outfit! Die schoenen zijn tof!!
  Nicole onlangs geplaatst…Het leed dat reflux heetMy Profile

 • Reageer Nicole 15 maart 2017 om 06:34

  Wat heb je toch een knap ventje! Hier ook nog amper lente kleding.. Zelfs geen sandaaltjes. Dus ik moet nog even aan de slag! (Wacht op kinderbijslag haha)
  Nicole onlangs geplaatst…Arretjescake met caramel, zeezout en oreokoekjesMy Profile

 • Reageer Josan 15 maart 2017 om 07:19

  Die gympies zijn leuk. Voor de lente ben ik ook op zoek naar een aantal sneakertjes voor dreumes.
  Josan onlangs geplaatst…Wat trek je aan tijdens een bevalling?My Profile

 • Reageer Loes Johanna 15 maart 2017 om 08:19

  Echt een heerlijke outfit. <3
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Norah één maand oudMy Profile

 • Reageer Leonie 15 maart 2017 om 08:41

  Wat een knappe vent! Heerlijke outfit, staat ‘m prachtig.
  Ik wil ook graag nog wat shoppen voor de lente.. de items die ze nu heeft ben ik wel beu.. maar hoe lang blijft ze nog in dit maatje zitten he, haha. Altijd lastig.
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #29 – Voetjes, tandenpoetsen en mopperenMy Profile

  • Reageer Manon 15 maart 2017 om 10:09

   Ja dat vind ik ook zo lastig: welke maat koop ik en wanneer begint het echte korte broeken en sandalen weer hier in Nederland…

 • Reageer Jodi - liefthuis 15 maart 2017 om 11:37

  Jaaaa ik wil ook lente. Ik hou heel erg van spijker bloesen voor onze kleine man. Maakt iedere simpele outfit leuk. Ik moet nog wel even goede schoenen vinden voor hem.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate…12 weken; termijnecho, ik heb je gevoeld en eerste aankopenMy Profile

 • Reageer Jessica 15 maart 2017 om 19:42

  Wat een knappe vent is het toch! En wat ziet die er leuk uit, ik hou echt van jou style manon!
  Jessica onlangs geplaatst…To do List klussen in/om het huisMy Profile

 • Reageer Sophie87 16 maart 2017 om 10:48

  Leuke outfit! Ja wat je zegt over schoenen voor jongens! Helemaal waar altijd een zoektocht om leuke stoere stappers te vinden die ook nog een beetje passen bij de kledingstijl. Ik ga zo even lentekleding shoppen voor mijn kleine man. Had een leuk lichtgrijs spijkerbroekje gezien bij Name it!

 • Reageer Sara 17 maart 2017 om 07:30

  Waar is baby Nilo gebleven haha. Wat een stoer ventje en leuke outfit!

 • Reageer Anneleen 17 maart 2017 om 15:47

  Knappe outfit, knappe schoentjes, knappe Nilo! <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

  • Reageer Manon 18 maart 2017 om 11:37

   Lief!!!

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge