Fashion, OOTD

Lente- en zomeroutfits voor de kids

Vorige week hebben we onwijs mooie dagen gehad en o, wat verlangde ik daar naar! Jammer dat het nu alweer dagen nat en vies weer is… Ik kreeg tijdens de mooie dagen wel enorm veel inspiratie van de kledingkasten van de kinderen. Heerlijk om weer nieuwe outfits te bedenken voor zowel de lente als de echte, warme zomerdagen. Ik dook samen met mijn camera de kasten in en besloot wat leuke outfits te delen van beide kinderen. Laat de zomer maar komen!

Outfit River 1:
img_8654We beginnen met een outfit die echt favoriet is hier en dan vooral de skinny jeans met verfspetters en het zwarte vest. Beiden zijn geweldig te combineren en River heeft ze dan ook vaak aan. De skinny jeans is van Zara en het vest is Beau Hudson via Marktplaats. Verder bij deze outfit het insectenshirt van Mini Rodini. Dit shirt is ook super te combineren door de vele kleuren die erin zitten, top! We maken de outfit af met Adidasjes.

Outfit River 2:img_8655We gaan even door naar een lekkere zomerse outfit. Het shirt is van Mingo en hebben we al enorm lang. De nieuwe collectie van Mingo heeft nu een andere pasvorm dus ik hoop dat River dit shirt nog even gaat passen maar ik betwijfel het. Verder een korte broek van joggingstof met leeuwen van Mini Rodini (favoriet van River natuurlijk!) en wederom de Adidas schoenen.

Outfit River 3:img_8657Daar is hij weer: de skinny jeans van Zara, hij is gewoon super leuk haha. Dan dit leuke shirt met groene kikker van Mini Rodini en wederom een vest van Beau Hudson in dezelfde kleur groen als de kikker. De vesten van Beau Hudson zijn trouwens super fijn en lekker lang voor een wat speelsere “look”. We maken het weer af met de Adidas schoenen.

Outfit River 4:
img_8656Dan deze heerlijke zomerse outfit. We beginnen bij het shirt: deze is van Mingo en sluit heel mooi aan en heeft een hele fijne zachte stof. Daaronder een blauwe korte broek van H&M en tot slot deze toffe Vans die wij kregen van Nelson.

Outfit River 5:
img_8658
Als laatste deze outfit. Deze jeans komt wederom van de Zara, we vinden de spijkerbroeken gewoon super fijn en ze sluiten mooi aan bij River. Wel gaan de broeken met “gaten” waar een stukje stof achter zit wel snel kapot maar verder zijn ze super. Boven deze jeans een shirt met de leeuwen van Mini Rodini en daaronder de Vans.

We gaan verder met de lente- en zomeroutfits die ik super tof vind uit Novelle haar kast. Ze heeft een boel gave items dus het was lastig kiezen waar foto’s van de te maken. Wel wil ik even zeggen dat ik houd van print op print bij Novelle en daar houdt niet iedereen van en dat mag. Nou hier komen ze!

Outfit Novelle 1:
img_8660We beginnen met deze outfit, één van mijn favorieten. Jullie konden deze outfit ook al spotten op Instagram en ja I love it. Het vestje is van Mini Rodini en is echt favoriet hier. Geweldige stof en het staat haar ook heel leuk. Daaronder een toffe romper wederom van hetzelfde geliefde merk. En het leuke is: dit rompertje heeft van die waterval mouwen, te schattig! Onder deze outfit een Mingo legging uit een oude collectie die ik scoorde op een Facebookgroep. De legging heeft precies dezelfde blauwe kleur als de onderdeeltjes in het rompertje! Tot slot deze gele laarsjes van Bergstein.

Outfit Novelle 2:
img_8662Dit jurkje van Mini Rodini scoorde ik vorig jaar zomer in de sale, en ik had de maat goed gegokt. Deze zomer gaat die precies passen en daar ben ik blij om. Leuke hoge kousen van Collegien eronder en lage All Stars en ready to go! (Oké moet ze nog wel even leren lopen ;).)

Outfit Novelle 3:
img_8661Dan deze outfit, you hate it or you love it. De legging is wederom van Mini Rodini (oh hebben jullie in de gaten welk merk voor Novelle ik echt geweldig vind haha). Verder ook dit basic shirtje van hetzelfde merk en daaronder simpele blauwe All Stars.

Outfit Novelle 4:
img_8663Dan deze heerlijke zomerse outfit. Het broekje is van een oude collectie van Mini Rodini en kocht ik via Instagram over. Het is tevens een zwembroekje dus ideaal. Daarboven een hemdje van Mini Rodini met leeuwen, zien jullie deze al “getwinned” worden met River? Tot slot de blauwe All Stars om het af te maken, oh en zon zou ook fijn zijn!

Outfit Novelle 5:
img_8664Oh jullie worden er vast moe van, maar ook deze outfit is helemaal van mijn favoriete merk Mini Rodini. Het vestje is van een oude collectie en kocht ik via Marktplaats. De legging is van huidige collectie en ik kan niet wachten tot het weer mooier wordt en Novelle gaat lopen, dan komt deze legging nog beter tot zijn recht haha. Onder de outfit wederom All Stars.

Outfit Novelle 6:
img_8665Tot slot de outfit die ze vandaag, nu ik dit schrijf aan had. Ik dacht ach waarom ook niet en daarom is de broek en de romper iets verkreukeld. De broek kocht ik bij de Zara en vind ik echt super tof. Die bloemenstiksels zijn helemaal in en het staat ook nog een super stoer. De romper kreeg ik van een lief meisje op Instagram en is van Mini Rodini. Wederom All Stars om het af te maken.

Zo dat waren de outfits die ik met jullie wilde delen. De kinderen hebben nog meer leuke items in de kast hangen maar als ik overal foto’s van zou moeten maken was ik over 5 uur nog bezig haha nee geintje. Ik hoor graag wat jullie favoriete merken zijn, blijven jullie ook hangen bij dezelfde favorieten of hebben jullie echt heel veel soorten merken in de kast liggen? En natuurlijk wil ik weten, wat is jouw favoriete outfit van hierboven?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

14 reacties

 • Reageer Jantien 24 maart 2017 om 06:35

  Super leuke kleertjes! Shirt kikker vindt ik het leukst, hier All stars ook favoriet. Hoe valt Mini Rodini voor de jongens?

 • Reageer Nicole 24 maart 2017 om 06:46

  Oh beide jeans broeken van River vind ik super! Voor m’n dochter slaag ik nooit zo goed bij de Zara maar zo te zien wordt dat voor de babyboy anders haha..
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 29 – “wauw jij bent vast al bijna uitgerekend”My Profile

 • Reageer Josan 24 maart 2017 om 06:52

  Ik vind het eenhoornjurkje met kniekousen leuk. Persoonlijk houd ok van kleding die iets minder bont is. Pomp de Lux, Mar Mar Copenhagen vind ik leuk. Als het bont mag zijn kies ik voor Mim-pi
  Josan onlangs geplaatst…De beste tips om te stoppen met de speenMy Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 24 maart 2017 om 06:57

  Leuke outfits, Ik hou wel van die stijl.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Update: kletspraatjes…waar blijft de tijd!My Profile

 • Reageer Channa 24 maart 2017 om 07:41

  Outfit nummer 3 en 5 voor River zou ik hier ook zo in huis halen!
  Channa onlangs geplaatst…Zwemles: wat vinden kinderen er eigenlijk van?My Profile

 • Reageer Dita 24 maart 2017 om 07:53

  Super mooie outfits! 🙂
  Dita onlangs geplaatst…Een kijkje in mijn leven – Maart 2017 #1My Profile

 • Reageer Nicole 24 maart 2017 om 08:25

  Heel erg leuk!!!! Mini Rodini is zo’n gaaf merk!!
  Nicole onlangs geplaatst…De babynamen die het niet haalden en meer! – Babynamen TagMy Profile

 • Reageer Cees 24 maart 2017 om 10:25

  Och wat heb je toch een leuke smaak, ik vind het allemaal helemaal geweldig. Kikker met groen vest is favoriet, alle meidendingen zou ik zelf ook nog wel willen dragen (die shirtjes! die printjes!). Ben overigens al lang uit de écht kleine kind, maar vind het leuk om mee te lezen. You go girls!

 • Reageer Viiiiie 24 maart 2017 om 14:18

  WoW die legging met eenhoorns (love it!)
  En de outfit met de hoge kousen vind ik ook super leuk!
  Je hebt er echt gevoel voor.
  Zelf vind ik het soms lastig combineren van kleuren., ook niet alles wat ik in m’n hoofd heb staat m’n dochtertje leuk. Ik haal zelf ook veel bij de Zara voor haar.

 • Reageer Anneleen 24 maart 2017 om 16:01

  Oh wat een superleuke outfits! 🙂 Die Adidasjes en Vans met plakkers lijken me ook zo handig. Bij ons op het werk lopen vele kindjes van River zijn leeftijd rond met mooie maar met zo’n onhandige schoenen met vetertjes! Sommige ouders lijken maar niet in te zien dat dit allesbehalve praktisch is… 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 24 maart 2017 om 18:24

  Ik ga meteen Zara site bekijken voor die broek. Want die is awesome.
  Hele gave outfits
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Zou het dan nu raak zijn? Zou ik zwanger zijn?My Profile

 • Reageer Pauline 24 maart 2017 om 19:42

  Heerlijke items en outfitjes.. ze zullen shinen erin <3
  Xx
  Pauline onlangs geplaatst…Dear Diary #10 & #11My Profile

 • Reageer Nynke 24 maart 2017 om 20:57

  Mini Rodini is voor mij vaak toch net wat te druk, haha. De broekjes van River vind ik wel heel tof!
  Wat ik me trouwens afvroeg, heeft Novelle altijd schoentjes aan? Ik zie de All Stars ook best vaak op Insta voorbij komen. Vind ze echt onwijs tof, maar niet echt de beste schoentjes om op te leren lopen.. De peach kleurige All Stars zijn wel te cute, haha.

  • Reageer Bibian 25 maart 2017 om 21:10

   Thuis in de ochtend heeft ze vaak schoentjes aan, all stars inderdaad. Verder draagt ze in de middag vaak niks na haar slaapje. River heeft ook leren lopen op All Stars en inderdaad het zijn niet de beste maar i love it so. Ze heeft trouwens ook hele gave Bunnies (die blijken dan beter te zijn maar merk eigenlijk qua “lopen” niet veel verschil)
   Bibian onlangs geplaatst…Lente- en zomeroutfits voor de kidsMy Profile

  Laat een reactie achter

  CommentLuv badge