Persoonlijk

Q&A – Welke mascara, tweede naam en trouwen?!

Dat is lang geleden, sorry allemaal. Ik ben echt enorm druk en moet soms echt keuzes maken waar ik mijn tijd voor in deel. Het is nu dinsdagavond (gisteren dus) en ik ben net thuis van mijn werk. Ik plofte op de bank en het leek mij nu het juiste moment de leukste vragen die ik op Instagram kreeg met jullie te delen. Zijn jullie klaar voor wat leuke vragen, daar gaan we!
1. Hoe bevalt het gezinsleven met twee kinderen en heb je nog tips voor mama to be’s van twee kinderen?
Het bevalt ontzettend goed, we hebben onze draai gevonden en weten niet meer beter. In het begin kon ik mij ontzettend druk maken hoe ik in hemelsnaam om half 8 de deur uit kon komen met twee kinderen maar als je eenmaal een routine hebt is dat een eitje. Verder is het ook zoveel gezelliger, de kinderen spelen super lief samen en kunnen elkaar goed vermaken. Verder een tip voor mama to be’s van twee kinderen, even denken… Probeer voor beide kinderen op een dag tijd vrij te maken om samen wat te doen, daar genieten ze enorm van.

img_6446
2. Hoe gaat het met de ontwikkeling van Novelle?

Het gaat goed met Novelle, ze is in alle opzichten heel anders dan River en heeft echt haar eigen tempo. Waar River al liep met 13 maanden begon Novelle pas te kruipen. Ze doet gewoon lekker haar ding en heeft echt haar eigen tempo. Ik zie in alles dat ze vooruitgang boekt dus ik ga er vanuit dat ze met de zomer wel kan lopen. Ik kon mij er in het begin erg druk om maken maar  ik zie dat ze goed ontwikkelt, dus waarom zou ik mij dan in hemelsnaam druk maken. Verder kletst ze de oren van de kop, snapt ze onwijs veel en is ze in mijn ogen ook erg slim.

3. Wil je ooit trouwen?

Ik wil zelfs heel graag trouwen, maar je moet natuurlijk wel eerst gevraagd worden. Wel vind ik dat je pas moet gaan trouwen als je genoeg geld hebt om het feest van je dromen te geven. Ik wil graag een feest en een mooie jurk en dat doe je niet van 20 euro. Eerst sparen en dan komt ooit de vraag vanzelf…

4. Heb jij een doel opgesteld die je wilt bereiken, waar je over 30 jaar op terug kijkt en denkt; het is mij gelukt?!
Ik heb zeker een doel opgesteld, 30 jaar klinkt wel erg ver maar sinds ik een leuke baan heb is mijn doel wel wat bijgesteld. Mijn doel voor de aankomende jaren is om heel hard te werken zodat wij kunnen verhuizen naar een mooie woning. Een woning die wij echt mooi vinden en waar we oud willen worden. Het is misschien een gek doel maar ik droom ervan en zou er echt gelukkig van worden. Een beetje het “huisje boompje beestje” verhaal dus. En het lijkt voor sommige misschien heel makkelijk maar van werkloos thuis zitten naar dit doel zit voor mij best een grote stap.

5. Hoe had River geheten als het een meisje was en hoe had Novelle geheten als het een jongetje was?
Deze vraag is vaak gesteld en ik geloof dat ik dit al vaker heb gedeeld. River zou Vajen geheten hebben en als Novelle een jongetje geweest was had ze Lerin geheten.

img_6287
6. Wat is het lievelingseten van de kinderen?

Hier kan ik heel kort in zijn, ik kan de kinderen wakker maken voor stampot. Als het maar aardappelen en groentes zijn. Aardappels met pompoen, broccoli, wortels, andijvie. Ze smullen ervan en kan het niet vaak genoeg maken. Heerlijk!

7. Welke mascara gebruik je?
Heel lief, maar ik gebruik geen mascara ik heb mooie wimpers van mezelf. Haha nee geintje, ik heb wimperextensions en ben er onwijs blij mee. Het scheelt me zoveel tijd in de ochtend dat ik ze al zeker een half jaar heb en ik kan ook echt niet meer zonder. Nooit meer een blotebillengezicht!

8. Hebben de kinderen een tweede naam?
River heeft geen tweede naam, we hadden er geen reden voor en om een naam te verzinnen vonden wij niet nodig. Novelle heeft wel een tweede naam, zoals de meeste weten is mijn moeder overleden toen ik 16 was. Ik heb altijd gezegd: “als ik een dochter krijg vernoem ik haar naar mijn moeder” en dat hebben we dus ook gedaan. Novelle heet voluit dan ook: Novelle Wilma.

img_2122
9. Wat is je favoriete winkel waar je voor de kinderen shopt?

Hier kan ik heel kort over zijn, dat is Big en Belg in Amsterdam. I love de winkel, het personeel en de sfeer. Ik rijd natuurlijk niet elke keer heen en weer naar Amsterdam maar de lieve mensen van deze winkel sturen mij de kleertjes gewoon op. En 2 keer per jaar tijdens de sale rijd ik naar Amsterdam om naar hartelust te winkelen <3!

10. Op wie vinden jullie de kinderen het meest lijken?
Ze lijken enorm op mijn vriend, tenminste dat zegt iedereen en ook ik zie vaak trekjes van mijn vriend terug bij de kinderen. Wel vind ik dat ze mijn neusje hebben en dat vind ik wel super schattig om te zien. Zien jullie dingen van mij in de kinderen?

fullsizerender

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. De vraag over wat outfits van de kinderen kwam ook voorbij, dit zal ik binnenkort wanneer ik hier de tijd voor heb zeker met jullie delen, enne morgen komt er ook nog een vlog van mij online!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

10 reacties

 • Reageer chucky1012 8 maart 2017 om 06:22

  Fijne antwoorden op de leuke vragen 😉

 • Reageer Josan 8 maart 2017 om 06:51

  Ik dacht ook dat jij hele goede mascara had 🙂 Ontdek steeds aker dat devehad en zeker als ik geen mascara draag is het kalig.
  Als het goed is trouw je 1x en dan moet je er inderdaad het beste van maken. Het is ook gewoon heel leuk voor je gasten als het wat meer sjeu heeft.
  Josan onlangs geplaatst…Als je in het verkeerde lichaam bent geboren bof je maarMy Profile

 • Reageer Nicole 8 maart 2017 om 06:58

  Ohhhh hier ook al de mascara vraag! Lijkt me ook wel iets voor mij alleen moet je dan niet om de drie weken ofzo laten bijwerken?
  Nicole onlangs geplaatst…Mijn guilty pleasures deze zwangerschapMy Profile

 • Reageer Channa 8 maart 2017 om 07:14

  Ohh Vajen vind ik ook een hele mooi naam! 🙂
  Channa onlangs geplaatst…Zou onze dochter een echt ‘meisjemeisje’ worden? #deel2My Profile

 • Reageer Jennifer 8 maart 2017 om 11:17

  Hallo, Novelle is gewoon uit de kopiërmachine gekomen!! Echt twee druppels water, echt helemaal een mini-bibian!
  Jennifer onlangs geplaatst…De #PileavanJen – Gaat de pilea dood?My Profile

 • Reageer jodi - liefthuis 8 maart 2017 om 11:58

  Van de beelden die ik heel af en toe voorbij het zien komen vind ik de kinderen zeker op je vriend lijken. En die foto, hoe bizar, kleine kopietjes.
  jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate: De eerste weken…My Profile

 • Reageer Vanessa 8 maart 2017 om 12:50

  Leuk om te lezen! Ik ben alvast benieuwd naar de vlog van morgen 🙂
  Vanessa onlangs geplaatst…Winactie: Tropilex hangmat of hangstoel naar keuze!My Profile

 • Reageer Jeanne 8 maart 2017 om 18:43

  Wat leuk, weer eens een Q&A!
  Ik las eerst alleen het eerste deel van je antwoord over mascara, dus gelijk teruggescrold naar een foto van je, helemaal verbaasd en jaloers, maar toen las ik het tweede deel… Haha!
  Ben benieuwd naar je vlog morgen 🙂

 • Reageer levende autist 8 maart 2017 om 20:00

  Wat een leuke Q&A! Fijn dat het zo goed met jullie gaat. Doe je rustig aan en geniet van de momenten!!

 • Reageer Anneleen 10 maart 2017 om 11:10

  Wat leuk om te lezen! 🙂 En wat bijzonder dat Novelle vernoemd is naar je moeder, heel erg mooi!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge