Babypraat, Fashion, Lifestyle, Webshop

Things I Like #11: Baby, peuter & mama

Ik vind het altijd leuk om favorieten van andere (mama’s) te bekijken en zo nieuwe dingen te ontdekken dus ik deel vandaag ook weer eens een “things I like” artikel met daarin items voor de baby, voor onze peuter en ook voor mezelf natuurlijk!

taftoys

foto-12-03-17-08-39-21Beetje bij beetje komt de uitzet van de baby hier het huis in. Alle echte belangrijke dingen zijn wel binnen dus nu is het ook tijd voor wat plezier. We hergebruiken echt ontzettend veel van alle aankoopjes van Nilo, maar het is ook leuk om deze baby wat “eigens” te geven. Zo hebben we voor in de box nog het boxkleed van Nilo, de boxmobile en echt 0,0 nieuw babyspeelgoed nog. Maakt helemaal niks uit want een baby speelt de eerste tijd toch nog niet en elk stuk speelgoed voldoet maar gewoon, voor het idee. Ik mocht van de webshop TafToys iets uitkiezen en mijn oog viel op dit leuke activiteitencentrum voor in de box.

Het “boek” heeft heel veel te ontdekken: voelen, zien, horen! Ook bevat het speelgoed licht en geluid als je op de neus van de beer drukt. Lekker kleurrijk en contrasterend: ideaal voor kleine kinderen.

Wil je ook bij deze hele leuke webshop iets bestellen? Vergeet dan niet onze code te gebruiken voor 10% korting op je hele bestelling. Vul de code “little 17” in en voila, 10% korting! De korting is de hele maand maand geldig 🙂

foto-12-03-17-08-37-04Dan een product waar ik erg over te spreken ben voor de wat oudere kinderen. Ik liet het al zien in de shoplog van de Negenmaandenbeurs en ik heb het over een drinkbeker van het merk Munchkin. Ik kocht de Miracle 360° beker met het idee om het maar eens te proberen en ben na een paar weekjes gebruiken echt fan! Nilo kan heel goed uit een normale beker drinken en doet dit dan ook tijdens het eten aan tafel (ontbijt, lunch, avondeten). Maar tijdens het spelen heeft hij ook dorst. Hij dronk dan altijd uit een tuitbeker omdat hij dan niet de rust heeft om even rustig te gaan staan/zitten om wat te drinken uit een beker. Dit resulteerde in geknoei en omgevallen bekers. Niet iets waar ik blij van word haha. Ik vond hem toch echt te groot worden voor een tuitbeker en dit is ook niet heel best voor de tanden en mondontwikkeling dus ik was op zoek naar iets anders. Deze beker heeft dus een deksel die de beker helemaal afsluit (hij sluit ook écht helemaal af, geen lekkende beker als je ‘m op de kop of scheef houdt) maar waar je -net als bij een gewone beker- uit kan drinken. Ik heb het zelf getest en het werkt echt goed. Nilo had het ook meteen door dus dat was wel heel prettig haha. Ja, I like!

schermafbeelding-2017-02-27-om-16-11-35Dan tot slot nog iets waar ik ontzettend blij mee ben: een zwangerschapstuinbroek! Ik vond het voor de zwangerschap van Nilo al geweldig om te zien: zwangere vrouwen in een tuinbroek. Toen ik zelf zwanger van hem was heb ik nooit zelf zo’n broek aangeschaft (why????). Nu had ik ook elke keer de gedachte: “nah, nergens voor nodig….” maar laatst waren mijn vriend en ik in de stad en ik liep tegen een tuinbroek aan bij de MAMA-lijn van H&M. Ik wilde ‘m gewoon even passen en toen ik ‘m aan had dacht ik: “fuck it, dit is de allerlaatste keer dat ik de kans krijg om zelf zwanger een tuinbroek te dragen dus afrekenen die handel”. En ik ben er zo blij mee, hij zit zo lekker en comfortabel, m’n buik wordt lekker ondersteund door die spijkerflap en er is nog een beetje room to grow dus hopelijk kan ik ‘m nog lekker lang aan en heel veel foto’s maken haha. Deze komt van de H&M dus en was €49,90.

Wat is iets van afgelopen tijd waar jij blij mee bent?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

13 reacties

 • Reageer Nicole 14 maart 2017 om 06:17

  Ja die tuinbroek is fantastisch! Alleen vind ik hem echt te duur voor die paar maanden dat ik hem dan nog aan kan haha. Als iemand me nu even een vervroegt verjaardagscadeau geeft.. 😂
  Nicole onlangs geplaatst…Opeens stond ze naast me, ik schrok me rot!My Profile

 • Reageer simpel, met een snufje liefde 14 maart 2017 om 06:38

  Ik vind de tuinbroek erg leuk, ik ben zelf niet echt een tuinbroeken mens.
  simpel, met een snufje liefde onlangs geplaatst…Minder plastic….meer glas.My Profile

 • Reageer Josan 14 maart 2017 om 07:02

  Die beker is wel een goede tip. Hier heeft dochter het al een paar keer gepresteerd haar beker van grote hoogte te laten vallen waardoor hij echt helemaal open sprong en de vloer nat was.
  Josan onlangs geplaatst…Over speelafspraakjes: Nee, liefje met dat kindje mag je niet spelenMy Profile

 • Reageer Channa 14 maart 2017 om 07:08

  Heel tof die tuinbroek. Staat je prachtig!
  Channa onlangs geplaatst…Op zoek naar een kinderfiets, zo doen wij dat!My Profile

 • Reageer Melissa 14 maart 2017 om 08:00

  Hier zweer ik ook bij de beker! Zoontjelief drinkt er al uit toen die 8 maanden was! Nu 14 maanden

 • Reageer Nicole 14 maart 2017 om 08:39

  Wat leuk dat ding voor in de box. Ziet er echt vrolijk uit. Die bekers hebben wij ook! Tuinbroek is niet echt mijn smaak 🙈
  Nicole onlangs geplaatst…“Ik heb een kloon gebaard!”My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 14 maart 2017 om 14:50

  Die beker heb ik afgelopen jaar in Amerika gekocht. Hadden ze toen nog niet in Nl, tenminste ik had hem nog nooit gezien. Super fijne bekers
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Eerste echo….wat een spanning en ontlading….nu moet ik er om lachen…My Profile

 • Reageer Heleen 14 maart 2017 om 21:52

  Staat goed die tuinbroek! Mijn moeder heeft die van haar nog, van toen ze zwanger was van mij… En tsja, een foto met die tuinbroek komt komt er binnenkort zeker aan! Zelf heb ik op de 9 maanden beurs de “Hangloose” gekocht waar ik heeeul blij mee ben!
  Heleen onlangs geplaatst…10 dingen die ik niet meer kan/wil aanhoren tijdens mijn zwangerschap!My Profile

 • Reageer Fem 15 maart 2017 om 13:55

  Die broek staat je fantastisch!

 • Reageer Anneleen 17 maart 2017 om 15:32

  Die tuinbroek staat je echt heel erg leuk, Manon! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Margriet 20 maart 2017 om 22:18

  Mooie broek! Hier is de OBall een favoriet om mee te spelen. En ook de bloem met allerlei texturen van Playgro is een groot succes. Die beker die je tipt lijkt me heel handig.
  Margriet onlangs geplaatst…Een dagje met AnnebelMy Profile

 • Reageer Rachel 21 maart 2017 om 22:35

  Die beker lijkt me inderdaad heel handig. Mijn knul is te onbesuisd om normaal met een beker om te gaan. Hij kan prima uit een beker drinken, maar op een gegeven moment gaan de handen in de beker of wordt er geschuid met de beker. Na een slokje is dus heel het huis nat. Ik heb al zo’n soort beker, maar daar kan hij ook prima mee kliederen. Dit is dus wel het proberen waard. Vooral nu hij met bijna 2 jaar nog steeds de fles heeft om uit te drinken. Oeps…..
  Rachel onlangs geplaatst…Broodje echt gezondMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge