Zwanger

Zwangerschaps/gezinsfotoshoot op de hei!

Zondagavond kreeg ik onze zwangerschapsshootfoto’s binnen! Ik was zo benieuwd naar het resultaat en wist niet hoe snel ik m’n laptop erbij moest pakken toen ik zag dat ik mail had.

Zoals ik al verteld had in mijn zwangerschapsupdate van afgelopen maandag, hadden wij met precies 36 weken zwangerschap een fotoshoot op de hei (de Posbank in Rheden) met Simone Nijssen. Via Twitter volg ik Simone al een hele lange tijd en zodoende kwamen we met elkaar in contact voor een leuke, casual fotoshoot. Haar fotografiestijl omschrijf ik persoonlijk als: fris, “clean”, echt en “gewoon normaal”. Ik vind die Pinterestachtige shoots met gekrulde haren, bloemenkronen, witte lappen en halfliggend in de branding ook echt wel prachtig bij sommigen maar dat zijn wij gewoon niet als gezin. Haar stijl sprak me meteen aan dus al snel was de afspraak gemaakt.

Simone heeft zelf ook een zoontje én jarenlange ervaring met het fotograferen van (kleine) kinderen en dat kon je ook heel goed merken. Nilo had die dag niet helemaal z’n dag dus ik was al bang voor peuterbuien maar eenmaal buiten klaarde de donkere wolk boven zijn hoofd al snel op. Ook Simone zelf heeft een open, vriendelijke uitstraling dus het was al snel dikke mik haha. Ze gaf Nilo kleine opdrachtjes, complimenten en betrok hem ook bij het foto’s maken van (papa en) mama. Nilo deed het fantastisch (al zeg ik het zelf) en ook Simone’s houding droeg hier zeker aan bij.

Oké, genoeg geluld, hier komen een aantal foto’s van de shoot die ik met jullie wil delen. We kregen echt een heleboel foto’s maar mijn vriend hoeft niet zo nodig met z’n hoofd online en Nilo ook liever niet maar zo krijgen jullie wel een beeld van de shoot. En het gaat natuurlijk om de zwangere buik ;-)!

We hebben de kosten van de fotoshoot gewoon zelf betaald, ik schrijf dit blogje uit enthousiasme!

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone Nijssen Fotografie

Simone, nogmaals bedankt voor deze prachtige herinnering!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

19 reacties

 • Reageer Nicole 26 april 2017 om 07:32

  Oooh die laatste twee zijn echt prachtig. Of ja eigenlijk allemaal wel, maar die in het bijzonder <3 Door jouw foto's kan ik niet wachten op de mijne aangezien het ongeveer in zelfde setting is gemaakt!
  Nicole onlangs geplaatst…No words tagMy Profile

 • Reageer Dominique 26 april 2017 om 08:07

  Wat wordt nilo al groot!🙀

 • Reageer Channa 26 april 2017 om 08:20

  Prachtige foto’s en wat heb je ook een prachtige buik!
  Channa onlangs geplaatst…Shoppen voor de leukste kinderkleding bij VinginoMy Profile

 • Reageer Joyce 26 april 2017 om 08:25

  Prachtige foto’s! Nu begin ik toch weer te twijfelen om samen foto’s te laten maken haha
  Joyce onlangs geplaatst…Recept | Pizza sticksMy Profile

 • Reageer Tineke 26 april 2017 om 08:30

  Wat een prachtig resultaat, lijkt me heel bijzonder om zulke foto`s te hebben.
  Liefs

 • Reageer Leonie 26 april 2017 om 08:34

  Wauw. Echt alle foto’s vind ik prachtig. Als ik ooit weer zwanger mag raken, hoop ik ook zo’n gezinsshoot te doen!
  Leonie onlangs geplaatst…Mamaupdate #35 – Een derde tandje!My Profile

 • Reageer sara 26 april 2017 om 09:02

  Wat heeft Nilo toch ook een prachtig koppie!

 • Reageer Lisette 26 april 2017 om 09:15

  Prachtige foto’s zijn het geworden!
  Lisette onlangs geplaatst…Recept # 4. Panini broodjes.My Profile

 • Reageer Malou 26 april 2017 om 09:55

  Wat een mooie foto’s!
  Malou onlangs geplaatst…Toch weer die koemelk..?My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 26 april 2017 om 10:08

  Jaaaa zo mooi. Goed dat je het weer vast hebt laten leggen. Ga ik denk ik ook weer doen tegen het einde.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 17 & 18: Flauwvallen, harde buik en dik of zwanger???My Profile

 • Reageer Lara 26 april 2017 om 10:18

  Prachtig! En wat hebben jullie een knap mannetje zeg! 😍

 • Reageer Simone 26 april 2017 om 10:30

  Jullie bedankt voor de gezellige shoot en de leuke middag! Ik vond het erg leuk jullie vast te leggen en kijk uit naar de geboorte van jullie kleine meisje. Heel veel succes nog met de laatste loodjes!

 • Reageer Kim 26 april 2017 om 10:48

  Wat een mooie foto’s!
  Kim onlangs geplaatst…Ik kan niet bellenMy Profile

 • Reageer Loes Johanna 26 april 2017 om 14:03

  Echt prachtig! ❤️
  Loes Johanna onlangs geplaatst…Onze kraamweekMy Profile

 • Reageer willie-anne 26 april 2017 om 14:05

  Prachtige foto’s! En wat is Nilo toch een knapperd!

 • Reageer Dita 26 april 2017 om 14:22

  Wat een mooie foto’s! Zelf hebben we ook een zwangerschapsshoot gedaan. Zo blij mee. Een van mijn beste vriendinnen is fotograaf dus daar ben ik wel erg blij mee 😉
  Dita onlangs geplaatst…Recept – Gevulde paprika met Griekse couscoussaladeMy Profile

 • Reageer Anne 26 april 2017 om 16:05

  De foto’s zijn echt prachtig! Wat een mooie herinnering!

 • Reageer Sabrina 26 april 2017 om 17:36

  Wat een mooie foto’s

 • Reageer Anneleen 27 april 2017 om 11:06

  Wauw! Wat een mooie foto’s, van een prachtig gezinnetje!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge