Fashion, New In

Outfits: Slippers & Sandalen

Ah, het zomerse weer laat zich steeds vaker zien. Lekker blote benen, blote armen en open schoenen. We vinden het allebei nog best een klus om leuke zomerse schoenen te vinden, voor onszelf maar ook voor onze kinderen want veel is echt niet onze smaak. We kregen laatst een mailtje van Ziengs (je weet wel, die schoenenwinkel) of we allebei een paar Birkenstocks wilden uitkiezen. Ik, Bibian, koos een paar slippers voor mezelf en Manon koos een superhandig sandaaltje voor de peuter. We laten zien hoe wij ze combineerden!

Zoals jullie weten houd ik van lekker basic (voor mezelf dan haha). Niet te gek, gewoon wat basics combineren. Natuurlijk heb ik zo mijn uitschieters maar toen ik deze rok van een collegaatje kreeg (Superstar) vond ik hem gelijk leuk! Een basic zwart shirt erop, deze stoere slippers eronder en de outfit is af. De slippers zijn dus van Birkenstock en ze hebben de naam Arizona Zwart, je vindt ze hier.

Niet heel bijzonder maar dat hoeft toch ook niet? De slippers zijn best “grof” maar dat vind ik juist wel gaaf! Je kan ze overal onder dragen als je het mij vraagt. Wat dacht je van een toffe skinnyjeans of een mom jeans met deze slippertjes, heel gaaf!

Ik vind de slippers wel wat kleiner vallen, mijn schoenmaat is 39 en heb van deze slippers een 38. Ik wist dat ik een maat kleiner moest nemen omdat ik ook een rood paar van deze slippers heb. Wat betreft de webshop van Ziengs is het heel snel binnen en een duidelijke webshop, heel fijn!


Voor Nilo koos Manon een paar sandaaltjes uit in het donkerblauw (ze heten Birkenstock Rio Blauw). Ze zijn helemaal van rubber wat het i-de-aal maakt voor de warme dagen waarin de kleintjes veel met water spelen. Blote voeten is toch vaak wel wat link omdat ze zo in splinters, steentjes, rommel of prikplanten trappen. Ook scheelt dit met uitglijden en bloedhete zwarte tegels.


De outfit is niet heel bijzonder maar wel lekker kleurrijk, zomers en speels. Ze combineerde de sandalen met een leuke korte broek in het turquoise van de H&M uit de sale (€3,99 maar!). Heerlijk dat we weer die lekkere blote beentjes kunnen zien!


Het t-shirt wat hij draagt komt ook van de H&M en is echt in de “Nilo-geel” kleur. Wederom een vrolijk, zonnig kleurtje en lekker zomer in combinatie met het korte broekje.

Ja, wij zijn blij met onze zomerse schoenen en aangezien het dit weekend súper zomers weer wordt, komen ze zeker van pas!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

11 reacties

 • Reageer Nicole 26 mei 2017 om 06:45

  Ik ben weg van Birkenstocks. Loop er nu ook al een tijdje op weer, met als excuus dat ik m’n schoenen niet meer aan krijg. Maar stiekem vind ik het zelf gewoon heel fijn lopen haha!!
  Nicole onlangs geplaatst…Zwangerschap | week 38 – weer een week voorbijMy Profile

 • Reageer Lisette 26 mei 2017 om 07:05

  Ik zit altijd in dubio met die birkenstocks. Ze lopen heerlijk maar ik vind het bij volwassenen niet heel fashionable zeg maar… voor de kids zijn ze wel ideaal!
  Lisette onlangs geplaatst…I want to break free… gedachten van een huisvrouwMy Profile

 • Reageer Leonie 26 mei 2017 om 07:56

  Birkenstocks, heerlijk. Ik loop niet ergens anders op in de zomer.. tijdens mn zwangerschap ook veeeel gedragen. Deze zomer weer tijd voor een nieuw paar.
  Leonie onlangs geplaatst…Het ritme van: Jente & SilkeMy Profile

 • Reageer Tineke 26 mei 2017 om 08:19

  Hele leuke outfit, die rok is erg mooi!
  Liefs

 • Reageer Michelle 26 mei 2017 om 09:45

  Oh die sandaaltjes van Nilo vind ik echt héél leuk! Ik heb voor Morris soortgelijke van leer, maar deze lijken me ook wel heel ideaal!
  Michelle onlangs geplaatst…LOVE MY VEGGIESMy Profile

  • Reageer Manon 26 mei 2017 om 11:14

   Jaa voor in/om het huis met water kliederen vind ik ze ook heel fijn! Ook als “waterschoen” zeg maar. Ik heb ook een leren variant voor hem haha.

 • Reageer Nicole 26 mei 2017 om 13:35

  Ik loop altijd op Birckenstocks in de zomer! Heerlijk!
  Nicole onlangs geplaatst…Ik heb het een beetje te drukMy Profile

 • Reageer Sintha 26 mei 2017 om 22:59

  Ik ben echt gek op Birkenstocks! Voor deze zomer heb ik het Yara model met een extra bandje om mijn enkel. Arizona vind ik ook erg leuk! Alleen klopt de tekst bij de foto wel? Ze vallen kleiner uit? Je hebt een 38 terwijl je normaal 39 hebt? Dan vallen ze toch juist groot uit? 😉

 • Reageer Jessica 27 mei 2017 om 13:07

  Die schoentjes van Nilo zijn super leuk! Zal heel fijn zijn deze dagen
  Jessica onlangs geplaatst…Last van heimwee, ken je dat?My Profile

 • Reageer Anneleen 27 mei 2017 om 20:46

  Ik vind jouw outfit en slippers zo leuk, Bibian! Je ziet er goed uit ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Mirjam 29 mei 2017 om 09:30

  Jaaa eindelijk sandaaltjes gevonden die niet uber neurderig zijn haha. Deze zijn best leuk en ideaal dat ze zo flexibel zijn. Heb ze gelijk besteld. Thnx Manon voor de tip!

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge