Filmpje, Vlogs, Zwanger

Zwangerschapsdagboek #9: (week 36 t/m het einde!) – De laatste loodjes, geboorte & kraamweek

Nou, mijn laatste zwangerschapsdagboek in videovorm… Ik neem jullie mee in de laatste -hele luie- weken van mijn zwangerschap. De laatste loodjes en natuurlijk de geboorte van ons meisje. Raar hoor, dat het nu voorbij is! Ik vind het zo ontzettend leuk om alle video’s terug te zien en mezelf te zien veranderen, alle ups & downs te herbeleven en alles eromheen. Tranen bij de gender reveal, uitslag van de NIPT en babyshower, een knoop in m’n maag bij het praten over de NIPT en overall een big smile. Ik hoop dat jullie het ook leuk vonden om allemaal te volgen en mijn avontuur mee te maken in de vorm van deze dagboekjes 🙂 Bedankt voor al jullie lieve reacties de afgelopen periode!

Alle zwangerschapsdagboeken op een rij
Zwangerschapsdagboek #1: De eerste weken zwangerschap
Zwangerschapsdagboek #2: Combinatietest, NIPT & de uitslag
Zwangerschapsdagboek #3: Gender Reveal Party!
Zwangerschapsdagboek #4: Kletsen & Kinderkamers
Zwangerschapsdagboek #5: Bloed prikken, buikkusjes & zorgen
Zwangerschapsdagboek #6: Even bijkletsen
Zwangerschapsdagboek #7: Babyshower & cadeautjes
Zwangerschapsdagboek #8: Harde buiken en kijkje in de vluchttas

* Het geboortekaartje heb ik gekregen van Hippe-Geboortekaartjes

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

3 reacties

 • Reageer Kim 23 mei 2017 om 20:46

  Ik vond het erg leuk om alles te volgen over je zwangerschap en ik wil jullie heel veel geluk en gezondheid wensen met jullie mooie kleine meisje ♡

 • Reageer Caro 24 mei 2017 om 00:17

  Wat leuk dat we even mogen meegenieten! Proficiat met jullie prachtige dochter!

 • Reageer Anneleen 30 mei 2017 om 14:41

  Ik heb ook heel erg genoten van je zwangerschapsdagboekjes! 🙂 Wat is Loa toch prachtig! Genieten, genieten, genieten nu! <3
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge