Lifestyle, Persoonlijk, Vlogs

Een weekendje weg in Limburg – Maasduinen (+VLOG)

Even lekker weg in Nederland, als je het mij vraagt kan het niet vaak genoeg. Het is heerlijk om even te genieten zonder de dagelijkse rompslomp. Afgelopen weekend was het zover, iets waar River al enige tijd naar uit keek. Op vakantie met opa en oma. En zo gingen we na school te auto in richting Limburg. Limburg heeft een speciaal plekje voor ons. Mike en ik hebben elkaar leren kennen op stage in Limburg, dus komen we er nog regelmatig om herinneringen op te doen. Dit keer gingen we naar Belfeld, DroomPark Maasduinen. Niet al te ver rijden, wat fijn is voor de kinderen, maar toch het gevoel ver weg te zijn. Noem mij gek, maar het voelt in Limburg altijd zo anders.

Eenmaal aangekomen op Maasduinen reden we naar onze accommodatie. Een mooie zes persoons chalet van alle gemakken voorzien. Groot genoeg voor vier volwassenen en twee kinderen.

We zaten aan een een doorgaande weg wat de kinderen geweldig vonden. Novelle heeft twee dagen lang “hallo” geroepen naar iedereen die langs kwam, en dat toverde weer een glimlach op elk gezicht.

Van binnen is het chalet voorzien van 3 slaapkamers, een woonkamer en keuken, een douche en een apart toilet. Dat laatste vind ik altijd prettig wanneer je met meerdere mensen weg bent.

Nadat we alles gesetteld en uitgepakt hadden, besloten we even een rondje te lopen over het park. River en Novelle keken hun ogen uit, een mooi uitzicht, speeltuin en zelfs twee wallabys en cavia’s. Elke ochtend werden de dieren dus even begroet.

We zijn natuurlijk ook Belfeld even in geweest, Arcen bezocht en heerlijk gezwommen in het zwembad op het park. Eigenlijk hoef je het park in een weekend helemaal niet af als het aan de kinderen ligt. Er was genoeg te doen bij de animatie, speeltuin, zwembad en ze hebben, wat heerlijk is met de zomerse dagen, zelfs een buitenmeer. Er waren op zondag enorm veel mensen aan het zonnen en zwemmen, een en al gezelligheid.

Wij hebben twee dagen enorm genoten van elkaar, van het weer en het mooie Limburg. Zeker een aanrader! Wil je weten wat we precies allemaal gedaan hebben, kijk dan onderstaande korte vlog!

DroomPark Maasduinen heeft nog veel meer leuke chalets en bungalows, neem zeker eens een kijkje op www.droomparken.nl en ontdek alle elf de parken!

Waar gaan jullie wel eens een weekendje weg? Laat het mij weten in de comments!

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

5 reacties

 • Reageer Gigi 15 juni 2017 om 07:15

  Ik woon in venlo dus kom ook geregeld in belfeld want belfeld is gemeente venlo en ik kom ook geregeld bij maasduinen

 • Reageer Josan 15 juni 2017 om 07:20

  Hahaha buiten fitnessen…met nadruk op ‘als mama zin heeft’ . Limburg voelt ook een beetje als buitenland.
  Josan onlangs geplaatst…Gescheiden gymlessen voor jongens en meisjesMy Profile

 • Reageer bart 15 juni 2017 om 14:58

  leuk! Wij wonen zelf in Tegelen, hemelsbreed 3 km van het park af. Op het campinggedeelte hebben wij het hele voorseizoen onze caravan staan. Ideaal om met de kinderen op woensdagmiddag even te gaan en zeker voor de (lange tijdens Pasen, Pinksteren en hemelvaart) weekenden. Even helemaal eruit op een mooi park in ons eigen bos.

 • Reageer Lisette 19 juni 2017 om 07:16

  Ziet eert leuk uit zeg! En helemaal mee eens: limburg voelt als het buitenland. Zeker ook omdat de mensen niet te verstaan zijn 😉
  Lisette onlangs geplaatst…115 x wat een loedermoeder denkt tijdens een weekendje Center ParcsMy Profile

 • Reageer Anneleen 22 juni 2017 om 19:31

  Wat een mooi vakantiepark met mooie huisjes! Ziet er een gezellig weekendje weg uit ! 🙂
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge