Babypraat, Moeder zijn, Persoonlijk

10x Jankende emo-moeder

Simone Nijssen Fotografie

Huilen is echt wel een ding voor moeders denk ik. Vanaf het moment dat je je allereerste positieve zwangerschapstest in handen hebt, nemen de hormonen het van je over… Sinds een jaar of 3 (NEE!? ZO LANG AL?) ben ik echt een em0-moeder van tijd tot tijd. Ik jank (of een brandende traan die ik heel hard wegknipper) namelijk als…

…ik het geboortealbum doorblader, die herinneringen…
…mijn zoon me spontaan een (zeldzaam) kusje of knuffel geeft
…ik een bevalling op tv zie en het kindje wordt echt geboren
…mijn kind een prik op het cb krijgt
…mijn baby huilt en ik weet niet waarom
…ik liedjes over kinderen hoor (zoals ‘terwijl jullie nog bij me zijn’ van Ali B of ‘take your time girl’ van Niels Geusebroek)
…ik heel diep in gedachten verzonken ben over hoe snel de tijd gaat
…ik na een pittige dag een zoet kindje op de babyfoon zie slapen, wat zijn ze eigenlijk toch lief hè?
…ik ontzettend gefrustreerd ben en m’n dag niet heb en alles tegenzit wat betreft de kinderen
…ik bedenk dat ik mama ben van twee prachtkinderen ♥

Vertel… Ben jij ook wat emotioneler geworden sinds je moeder bent?

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

6 reacties

 • Reageer Lisette 18 juli 2017 om 08:14

  Misschien ben ik keihard, ik huil bijna nooit! En ik ben toch al meer dan 10 jaar moeder…
  Lisette onlangs geplaatst…Lisette’s weekoverzicht: bezoek aan Bollo, Jul en de spoedapotheekMy Profile

 • Reageer Fenna 18 juli 2017 om 08:25

  Jup, schuldig haha! Of alleen al als je je beseft hoe geweldig het is om mama te kunnen zijn.. smelt
  Fenna onlangs geplaatst…Mama Praat | De (on)zin van een uitzetlijst.My Profile

 • Reageer Jodi - liefthuis 18 juli 2017 om 08:45

  Teveel willen terwijl ik met 30 weken gewoon niet meer zoveel kan. Super frustrerend en toen hield de stofzuiger er mee op 😂😂😂 maar t was een waar tranendal.
  Jouw momenten zijn overigens ook heel herkenbaar.
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Bumpdate week 29 & 30: Zomervakantie, spannende tijden en het aftellen is begonnen…My Profile

 • Reageer Michelle 18 juli 2017 om 08:46

  Precies dit had ik dus verwacht, want altijd al zo’n emo weekdier geweest. Tot ik zooo gewenst zwanger raakte! Geen traan bij de test, niet tijdens de zwangerschap, niet toen Morris geboren werd en zelfs de kraamtranen zijn aan m’n deur voorbij gegaan. Zo bizar! Het voelt heel vaak alsof ik moet huilen van geluk, maar dan komt er gewoon helemaal niks. Dat kan dus ook al!
  Michelle onlangs geplaatst…NOPPIES SUMMER ESSENTIALSMy Profile

 • Reageer Ellen 18 juli 2017 om 09:06

  Oh echt wel, ik houd het moeilijker droog dan voorheen. Waar ik bij bijvoorbeeld een programma love is in the air altijd dacht ‘och wat mooi en wat fijn voor die mensen’, zonder te huilen. Kan ik nu soms gewoon gaan janken bij het zien van dit programma 😅

 • Reageer Nicole 19 juli 2017 om 06:52

  Mega emo hier!! Alleen niet bij geboortealbum want die heb ik nog steeds niet! (Van Fay ook niet)
  Nicole onlangs geplaatst…Winactie: Fun in the Sun (3x goodiebag)My Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge