Persoonlijk

Onze laatste blog, we stoppen met LittleWonderWorld

Ja, dat lezen jullie goed in de titel. We stoppen met onze blog LittleWonderWorld.nl. Misschien merkten jullie het al de laatste weken/maanden. Het gouden randje was eraf en we hebben geprobeerd om af en toe een blogje te publiceren maar we kregen dat gezellige gevoel wat we eerder hadden niet meer terug…

Bijna drie jaar geleden zijn we begonnen met onze blog en we groeiden best wel snel. Toen we begonnen met bloggen, zag ons leven en onze blog er toch wel anders uit. We deelden veel over ons WeightWatchersavontuur, huis-, tuin- en keukenblogjes, shoplogs en we begonnen ook met af en toe vloggen. We waren met z’n tweetjes en alleen River als kind. Bibian was op zoek naar een baan en Manon had net ontslag genomen bij haar baan om wat anders te zoeken. Tijd genoeg en inspiratie om te bloggen! Hoe anders is het nu? We hebben ondertussen vier kinderen in ons midden, Bibian werkt 32+ uur in de week, Manon is ook weer op zoek naar werk… Ook wij zijn als persoon veranderd, prioriteiten liggen anders, interesses zijn veranderd en ja, daar hoort bloggen ook bij.

Tijd is maar een klein onderdeel van de reden waarom we stoppen. Eerlijk gezegd hebben we “gewoon geen zin meer”. Het voelde als moeten, weinig inspiratie, steeds minder behoefte om ons leven en kinderen te delen, het wereldje rondom bloggen is gewoon niet echt leuk meer. Je MOET zoveel, je MOET elke dag publiceren, je MOET 101 disclaimers vermelden, je MOET je altijd zo verdedigen als je over gevoelige onderwerpen praat, je MOET social media bijhouden en noem maar op. Natuurlijk MOET het niet maar als je het niet doet krijg je zoveel commentaar en dat is niet echt leuk, vinden wij. Het plezier is er een beetje vanaf en ja, stoppen zat al een poosje in onze hoofden. Eigenlijk wilden we al stoppen toen we dit blogje schreven in oktober. Maarja, meteen opgeven voelde ook niet goed dus we gingen nog een poosje door maar “the joy” is nooit echt teruggekomen.

We hebben afgelopen weken allerlei zaken afgerond, advertorials online gezet die we nog hadden staan/lopen, losse eindjes aan elkaar geknoopt en zo is het goed. We vonden het ook niet goed voelen om zomaar te stoppen zonder iets te melden, dus vandaar dit blogje met uiteraard een verklaring 🙂

We hebben door onze blog ontzettend veel leuke, lieve meiden ontmoet en leren kennen en dat staat voor ons wel op nummer één van wat deze blog ons gebracht heeft. Ruim twee jaar geleden startten we een appgroepje en hier en daar is er wat veranderd maar de meiden die er nu nog in zitten beschouwen we echt als vriendinnen. We delen lief en leed, geluk en verdriet en dat is zoveel waard.
Naast dit appgroepje zijn er vanuit onze blog/social media ook waardevolle vriendschappen ontstaan die we anders nooit gehad hadden!

Dat contact met anderen op nummer 1 staat hebben we natuurlijk ook de nodige dingen mogen doen voor onze blog. Zo waren we uitgenodigd voor de Sound of Music, mochten we naar CenterParcs, kregen we een combipas voor WeightWatchers, mochten we naar de Negenmaandenbeurs en naar verschillende openingen van Primarken (inclusief giftcard).
Ook hebben we heel wat producten gekregen waar we nu nog steeds gebruik van maken en/of mega blij zijn. We kregen voor Nilo, Novelle en Loa onze geboortekaartjes, kreeg Bibian een TrippTrapp, de Stokke Scoot kinderwagen, fietsstoeltjes maar kregen we ook ontelbaar veel schoenen, kleding, handige dingetjes voor de kinderen, eten en drinken, speelgoed en spulletjes voor in en om het huis. Hoe je het went of keert: dat is áltijd leuk en we hebben alles wat we gekregen hebben ook daadwerkelijk goed gebruikt.

Onze blog en de video’s blijven gewoon online staan voorlopig dus we gaan niet offline. Natuurlijk willen we jullie, onze lezers ontzettend hard bedanken: jullie maakten (en maken) het schrijven en filmen voor onze blog het leukst. Altijd leuke reacties, lieve woorden, tips, leuke gesprekjes, noem maar op. Ook hebben we de afgelopen periode nog wat geld verdiend met banners, advertorials etc. dus daarmee willen we in 2018 naar Londen samen en ook dát is mede mogelijk gemaakt door jullie, net zoals ons tripje vorig jaar! Dus bij deze DANK JULLIE WEL! You are the best!

Vorige blog

Ook leuk om te lezen!

56 reacties

 • Reageer Martina 28 juli 2017 om 06:29

  Jammer meiden! Maar zo goed dat jullie deze keuze wel durven te maken en doen wat voor jullie het beste is!
  Martina onlangs geplaatst…15 Juli 2017 – Onze vakantie in foto’sMy Profile

  • Reageer Lotte 1 augustus 2017 om 21:40

   Awhh wat jammer dit! Ik ga river,nilo,novelle en loa wel missen . p.s verwijderen jullie je insta??

 • Reageer Marleen 28 juli 2017 om 07:01

  Heel erg jammer meiden! Vond het altijd heel leuk om jullie te volgen. Maar wel heel goed dat jullie het hebben uitgesproken. Volg jullie hart en heel veel geluk in de toekomst.

 • Reageer Caro 28 juli 2017 om 07:02

  Oh ik vind het verschrikkelijk jammer… Jullie waren mijn favoriete bloggers! Bij jullie zag alles er altijd heel leuk, gezellig en ‘gewoon’ uit. Ik heb zelf 2 kindjes van 4 en 2 dus alles was heel herkenbaar. Ik hield van de onderwerpen, schrijfstijl en vlogs. Maar ik begrijp en respecteer jullie keuze zeker! Bedankt voor de fijne jaren! Ik wens jullie veel succes en geluk toe in jullie verdere leven!

 • Reageer Manon 28 juli 2017 om 07:04

  Super jammer meiden, maar de keuze is heel begrijpelijk. Ik heb jullie blog in ieder geval altijd met heel veel plezier gevolgd😊
  Heel veel geluk met alles!
  Manon onlangs geplaatst…Wishlist voor de babyMy Profile

 • Reageer Renate 28 juli 2017 om 07:17

  Lieve meiden, wat jammer! Ik heb onwijs veel aan jullie blog gehad toen ik moeder werd. Jullie nuchtere kijk op het ouderschap deed me goed. Wat in de andere comments ook wordt gezegd.. jullie zijn zo fijn “gewoon”. Ik hoop dat jullie gemaakte blogs en artikelen nog even online blijven en andere moeders (to be) er ook iets aan hebben.
  Tegelijkertijd merkte ik natuurlijk ook al dat bijv. Loa niet veel in beeld was gekomen en kan ik dat ook alleen maar toe juichen. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn met je kindjes op internet denk ik en bijv. River wordt natuurlijk ook steeds ouder.
  Ik hoop alleen heel erg dat jullie geen nare nasmaak over houden aan het hele “moeten” en nare reacties op jullie posts en Instagram foto’s ofzo. Wat ik daar las was soms echt niet ok. Veel geluk voor jullie toekomst en voor jullie gezinnen!
  Renate onlangs geplaatst…Stoppen met je baan, zonder een nieuwe baan te hebbenMy Profile

 • Reageer Nicole 28 juli 2017 om 07:25

  Hey lieverds, ik zag het al een beetje aankomen maar toch als het dan definitief is dan is het wel even slikken. Heb jullie met veel plezier gevolgd en zelfs de eer gehad jullie een paar keer te mogen ontmoeten. Hopelijk blijven jullie op social media wel nog ietwat actief zodat ik jullie toch een beetje kan blijven volgen. Dikke knuffel en goed besluit denk ik zo!
  Nicole onlangs geplaatst…Het leeftijdsverschil tussen 2 kindjes, wat is ideaal?My Profile

 • Reageer Joyce 28 juli 2017 om 07:48

  Jammer meiden maar ergens is het natuurlijk geen nieuws. Lekker focussen op wat jullie willen. Liefs!

  • Reageer Manon 28 juli 2017 om 08:25

   Hoezo? Zag je het aankomen?

 • Reageer Madelon 28 juli 2017 om 07:59

  Lieve Manon en Bibian, wat ontzettend jammer. Ik snap jullie keuze heel goed. Ik wil jullie heel veel geluk wensen en volg je hart in alles wat je doet. Veel liefs, Madelon.

 • Reageer Vlienelien 28 juli 2017 om 08:25

  Dank jullie voor de fijne verhalen. Ik heb genoten van jullie blog!
  Geniet van de vrije tijd en het niet meer moeten. Hopelijk blijven jullie op de socials gewoon doen zoals jullie nu doen. Dan zien we elkaar daar!

 • Reageer Joyce 28 juli 2017 om 08:27

  Oef, deze komt even binnen zeg… Ik ben een mommy to be en ben eigenlijk pas net begonnen met het lezen van jullie blog. Overigens heb ik wel bijna alles al gelezen hahaha.

  Hoe jammer ik het ook vind, ik begrijp jullie keuze ZOOOO goed!! Ik heb geen facebook en foodie instagram meer om precies om dezelfde reden die jullie noemen. Het leuke was eraf omdat je de druk voelde elke dag iets te posten. Deed je dat niet, verloor je gewoon volgers.

  Ik ga jullie nuchtere kijk en relaxte manier van schrijven ontzettend missen. Er is gewoon geen blog zoals dat van jullie!! Lieve meiden, ik wens jullie alle liefde, geluk en plezier met jullie gezinnetjes toe!! Liefs, Joyce

 • Reageer Lisette 28 juli 2017 om 08:43

  Jammer zeg! Maar als de lol er vanaf is, dan is het ook gewoon klaar. Groot gelijk dus!
  Lisette onlangs geplaatst…Ons bezoek aan Omniversum Den Haag: geweldige grotten!My Profile

 • Reageer Anneleen 28 juli 2017 om 08:48

  Lieve Bibian & Manon, ik krijg hier even kippenvel door haha… Ik volg jullie vanaf het begin, toen er idd alleen nog maar River was als kindje. Ik vond het heel erg fijn telkens te mogen mee kijken in jullie leventje. Maar kar voorstellen dat jullie levens er nu helemaal anders uit zien dan toen en jullie dus ook andere prioriteiten hebben. Ik wil jullie bedanken voor de leuke blogjes, de gezellige vlogs en het allerbelangrijkste voor mij: bedankt voor steeds de persoonlijke antwoorden/ berichten! Liefs!
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Reiny 28 juli 2017 om 08:50

  Jammer! Vond jullie altijd gezellig om te volgen.. in tussentijd zelf moeder geworden dus was va as k blij met jullie verhalen en tips!
  Maar snap het ook wel…
  Hoop jullie nog een beetje te kunnen volgen op social media enzo… lijkt me leuk!
  Bedankt voor jullie leuke blog en filmpjes! 😍

 • Reageer Milou 28 juli 2017 om 08:51

  Wat ontzettend jammer! Heb jullie gevolgd sinds dat alleen River er nog maar was. Altijd gevolgd maar weinig gereageerd. Ik was altijd de stille lezer. Heb zelfs nog is een Noppies pakje via instagram gewonnen. Snap jullie keuze heel goed. Wens jullie alle goeds met alles wat er op jullie pad komt. Succes!

 • Reageer Rowan 28 juli 2017 om 09:06

  Wat jammer! Ik volg jullie al vanaf het begin en heb genoten van jullie blog. Ben zelf mama van 2 kids en werk daarnaast ook vanuit huis, ik begrijp heel goed dat het te druk werd en de lol er een beetje af is. Goed dat jullie vooe jezelf en je gezin kiezen. Ik wens jullie heel veel geluk verder!

 • Reageer Jodi - liefthuis 28 juli 2017 om 09:29

  De ongedwongen heid, echtheid, gekheid en gezelligheid zal ik missen…goed besluit. Volg je hart
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn favoriete merken voor onze new born baby…My Profile

 • Reageer Shifra 28 juli 2017 om 09:30

  Ahhh, ik ga jullie missen! Ik vond jullie zo leuk, lekker down-to-earth, nuchter en eerlijk. En ik vond het knap dat jullie dat ook zo bleven gedurende de tijd. Maar ik voel ook dat het wel een opluchting moet zijn voor jullie om ‘deze bal’ te laten vallen, een bal die zo zwaar wordt als je er veel energie in moet stoppen en er niet meer uithaalt. 🙁 Ik hoop dat jullie wel lekker blijven Instastorieeën en instaprammen! 🙂 Veel liefs en een dikke knuffel! XXX

 • Reageer Natasja 28 juli 2017 om 09:32

  Nee! Wat jammer! Wel heel begrijpelijk en keuzes maken hoort erbij. Ik wens jullie beiden heel veel succes met wat er nog op jullie pad mag gaan komen. Xxx
  Natasja onlangs geplaatst…MOVIE REVIEW || Spider-man: HomecomingMy Profile

 • Reageer Zara 28 juli 2017 om 09:33

  Ik had al een vermoeden. Jammer, maar begrijpelijk. Succes!

 • Reageer Fem 28 juli 2017 om 09:41

  Lieve Bibian en Manon,
  Dank jullie wel voor al jullie leuke blogs en vlogs. Het is niet gelogen dat jullie vanaf het moment dat ik jullie begon te volgen (vlak na de geboorte van Nilo) mijn favoriete blog waren. Jullie waren en bleven juist in vergelijking met andere bloggers down to earth, als de meisjes nextdoor. Erg toegankelijk, niet zo commercieel, en dan voelt het bijna alsof ik jullie echt ken. Ik heb veel van jullie geleerd tijdens mijn zwangerschap, veel aan jullie tips gehad en erg met jullie meegeleefd. Dank jullie wel!

  Ik snap jullie keuze helemaal. Tijd voor je gezin, privacy en je goed voelen is het allerbelangrijkste in het leven! Toen ik een keer doorklikte naar jullie instagram (ik heb zelf geen account) schrok ik van alle irritante reacties. Ik zou daar echt gek van worden en kan me voorstellen dat dat ook niet meehelpt in ongedwongen, hobby-like, bloggen. De middenweg bestaat blijkbaar niet. Zo jammer. Ik ga jullie missen, maar gun jullie absoluut het allerbeste in het leven. Veel geluk met elkaar, jullie fantastische kindjes en de tijd en ruimte die het in jullie hoofd zal opleveren.

  Oh en als laatste, een kleine sorry van mijn kant voor de eenzijdige ‘vriendschap’ 😉 al die jaren.
  Ik heb zelf jaren persoonlijk geblogd tot 2010 (voor het commerciele tijdperk) en vond dat altijd het lastigste. Allerlei heel persoonlijke dingen online gooien en niet weten wie het allemaal las.

  Het ga jullie goed!

 • Reageer Lotte 28 juli 2017 om 09:44

  Ik vind het echt niet leuk ik was zo fan van jullie omdat ik heel veel van kleine kinderen hou en zo leuk om jullie te volgen😭😭😭 maar ik snap het ook wel hoor

 • Reageer Tamara 28 juli 2017 om 09:48

  Lieve bibian en manon,

  Wauw, kippenvel momentje.. Wat vind ik het jammer zeg! Maar natuurlijk snap ik de keuze 100%!
  Met super veel plezier heb ik altijd jullie blogs gelezen, en wat heb ik ook altijd veel aan jullie gehad, tips, jullie kijk op iets. Jullie zijn tijdens mijn zwangerschap ook wel een beetje mijn hou vast geweest, vaak heb ik dingetjes terug gelezen en gekeken, van hoe deden jullie dat!!
  Kort om, jullie zijn 2 fantastische meiden! En ik wens jullie al het mooiste toe, rust en veel geluk! Dank jullie wel voor alles!
  Liefs tamara

 • Reageer yvonne 28 juli 2017 om 10:01

  Hoi meiden, jammer maar heel begrijpelijk. Ik ben nooit zo’n reageerder maar voor deze laatste keer wel. Bedankt voor alle leuke blogstukjes en video’s!

 • Reageer yvonne 28 juli 2017 om 10:02

  Hoi meiden, jammer maar heel begrijpelijk. Ik ben nooit zo’n reageerder maar voor deze laatste keer dus wel. Bedankt voor alle leuke blogjes en vlogjes!

 • Reageer Lifesabout 28 juli 2017 om 10:06

  Dapper besluit maar doen wat goed voelt! Wat heb ik gelachen toen met de samenwerking voor de moederdagvideo! Jullie input en humor waren geweldig.
  Bedankt voor de leuke blogjes en video’s en alle goeds voor de toekomst!
  Lifesabout onlangs geplaatst…Persoonlijke update: ontslagen, allergisch en positief nieuws.My Profile

 • Reageer Monique 28 juli 2017 om 10:17

  Als toch trouwe lezer van jullie blogs, maar ik reageerde maar weinig, vind ik het natuurlijk erg jammer. Jullie zijn leuke meiden om te volgen en ik heb in mijn aanloop naar het zwanger worden en nu zwanger zijn, veel aan jullie filmpjes en blogs gehad en nog steeds. Ik wens jullie heel veel geluk met jullie gezinnetje en de dingen die nog op jullie pad gaan komen. Veel liefs!

 • Reageer Jolanda 28 juli 2017 om 10:17

  Jammer meiden! Maar ik begrijp het wel. Ik heb jullie met veel plezier gevolgd 😊 Veel geluk met alles!

 • Reageer Sanne 28 juli 2017 om 10:21

  Allereerst wil ik ook graag zeggen dat ik de blogs en video’s zal gaan missen, die waren altijd erg leuk! Ik volg jullie (stilletjes) vrij vanaf het begin. Ondertussen ben ik zelf ook moeder geworden en in verwachting van de tweede. Ik heb ontzettend veel respect voor jullie dat jullie nog zo lang door gegaan zijn. Ik zou het niet kunnen. Ook ik heb de reacties gelezen (met name op youtube) en snap heel goed hoe vervelend dat moet zijn. Dat andere mensen (kinderen voornamelijk volgens mij…) vinden recht te hebben op JULLIE kinderen (want daar gaat het om). Daarbij denk ik niet dat mensen snappen hoeveel tijd er gaat zitten in een blog. In combinatie met kinderen en werk lijkt het mij bijna onmogelijk. Aan het eind van de dag, werk, kindje, huishouden, ben ik blij dat ik even kan zitten. Kan me niet voorstellen dat ik daarna nog een paar uur bezig ‘moet’ zijn met editten, inspiratie opdoen voor artikelen, blogs schrijven enz. Kortom gewoon heel veel respect voor jullie allebei om je gezin op 1 te zetten. Jullie zijn toppers!

 • Reageer Dees 28 juli 2017 om 10:33

  Ik heb jullie blog een tijd met plezier gelezen, de laatste tijd was te merken dat de lol
  en/of inspiratie weg was. Stoppen is dan een verstandig besluit.

 • Reageer Janske 28 juli 2017 om 10:34

  Wat jammer, maar dapper en goed besluit. Plezier hebben in het bloggen en vloggen is waar je het voor doet. Ik blijf jullie graag volgen via social media. Bedankt voor alle vrolijke blogs en vlogs! Ik heb echt van jullie genoten! Veel liefs!
  Janske onlangs geplaatst…De pijnlijke rede waarom ik moest stoppen met de borstvoedingMy Profile

 • Reageer Rosan 28 juli 2017 om 10:40

  Hee Bibian en Manon,

  Ik reageer eigenlijk bijna nooit op blogs, video’s of op insta gram. Maar nu moet ik natuurlijk wel even reageren!

  Super jammer dat jullie stoppen. Ik volg jullie al bijna vanaf het begin en ik heb jullie met veel plezier gevolg! Jullie zijn 2 leuke, lieve, spontane vrouwen met humor met intotaal 4 hele leuke en lieve kinderen! (Nu ken ik Loa natuurlijk niet echt vanuit de vlogs ect. Maar die zal ongetwijfeld ook heel leuk en lief zijn hahah) .

  Jullie zijn of noja waren een van de weinigen die ik zolang en nog steeds volop volg. Het was natuurlijk de laatste tijd al rustiger rondom de blog en youtube dus heel onverwachts vond ik het niet.

  Ik wens jullie samen met jullie gezinnen veel geluk in de toekomst. Succes met alles wat nog op jullie pad gaat komen (Manon succes met het zoeken van een nieuwe baan of succes als je inmiddels een baan hebt). Geniet van alles wat nog komen gaat en natuurlijk ook van alle kleine dingen. (Lijk wel ’n oud wijf hahah maar ik ben 19 en heb al best wat meegemaakt dus geniet!!!)

  En oja heeeel veel plezier in Londen!!! 😍 Ik ben er jaren geleden geweest met school ik wil er in de toekomst ook ooit nog weer is heen!

  Bedankt voor de leuke jaren met blogs en video’s ect. Jullie zijn toppers!! 😍😘

  Liefs,
  Rosan 😘😘😘😘😘

  • Reageer Rosan 28 juli 2017 om 10:44

   Ahh ik kan niet tegen die foutjes die er in de tekst staan hahaha. Dat krijg je als je tussendoor dingen veranderd hebt 😂😜

 • Reageer Lucia 28 juli 2017 om 10:54

  Hallo meiden,

  Wat jammer dat jullie stoppen ik heb jullie jaren met veel plezier gevolgd.
  En veel gehad aan jullie blogs toen ik zwanger was van mijn dochtertje en tijd daarna.
  Heel veel succes en veel geluk in de toekomst!

  Warme groet van Lucia

 • Reageer Marije 28 juli 2017 om 10:57

  Heel erg jammer maar ik begrijp het super goed! Ik zag dit stiekem al een beetje aankomen jullie uploaden de laatste tijd heel erg weinig maar er kwam pas een Shoplog online toen dacht ik yes ze zijn er nog.. maar het is jullie eigen keus natuurlijk!! Ik hoop dat al jullie video’s niet weg zullen gaan dan kan ik ze nog een keertje terug zien! Ik heb van jullie blogs met heel veel plezier bekeken! Xxxx

 • Reageer Marloes 28 juli 2017 om 11:01

  Jammer dat jullie stoppen, ik heb jullie altijd (vrij vanaf het begin) met veel plezier gevolgd maar als de lol eraf is, dan is het gewoon klaar natuurlijk :)! Bedankt voor alle leuke blogjes, het soms huilen van het lachen om momenten in de vlogs en veel succes en geluk met wat jullie nu allemaal gaan ondernemen!

 • Reageer Dominique 28 juli 2017 om 11:42

  Ik vindt het heel erg jammer dat jullie stoppen. Ik las jullie blog al een jaar en acht maanden. En jullie youtube kanaal keek ik al een jaar en een maand. Het gaat jullie goed en heeeel misschien tot een volgende keer.

 • Reageer Sara 28 juli 2017 om 11:44

  Ohh wat jammer! Ik begrijp jullie keuze en het was te merken het afgelopen halfjaar. Toch genoot ik van die blogjes die dan af en toe verschenen. Ik checkte alsnog elke ochtend of er misschien wat nieuws stond.
  Dank voor de leuke blogjes de laatste jaren. Ik heb superveel gehad aan jullie weigtwatch avonturen en genoten van het proces waarin jullie (opnieuw) moeder werden. Wij proberen nu om zwanger te worden, heel spannend allemaal!

 • Reageer Sanne Marijn 28 juli 2017 om 14:25

  Lieve Bibian en Manon,

  Volg jullie nu al heel erg lang en reageer eigenlijk nooit. Vandaag wel want, wat zal ik jullie missen zit echt met tranen in m’n ogen 🙁
  Jullie zijn echt een voorbeeld voor mij geweest, bijna als een soort vriendinnen/ grote zussen.

  Wens jullie en jullie prachtige gezinnetjes het allerbeste toe♡♡

  Liefs,
  Sanne Marijn

  • Reageer Sanne Marijn 28 juli 2017 om 14:27

   Lieve Bibian en Manon,

   Volg jullie nu al heel erg lang en reageer eigenlijk nooit. Vandaag wel want, wat zal ik jullie missen zit echt met tranen in m’n ogen 🙁
   Jullie zijn echt een voorbeeld voor mij geweest, bijna als een soort vriendinnen/ grote zussen.

   Wens jullie en jullie prachtige gezinnetjes het allerbeste toe♡♡

   Liefs,
   Sanne Marijn

   http://sannemarijn.nl
   Sanne Marijn onlangs geplaatst…Revalideren is TopsportMy Profile

 • Reageer Fardau 28 juli 2017 om 14:36

  Ik heb dus bijna nooit wat neergezet. Ik vond het heerlijk om tijdens mijn twee waardeloze zwangerschappen met Hyperemesis Gravidarum (hevig zwangerschapsbraken en misselijk gedurende 40 wkn.) jullie blog te lezen. Zo kon ik toch nog wat ‘doen’. Ik vond het ook zo lekker herkenbaar omdat jullie altijd jullie zelf zijn gebleven en niks hebben geregisseerd! Ga maar lekker weer verder met de volgende stap in jullie leven!! Liefs Fardau Meijer.

 • Reageer Mieke 28 juli 2017 om 15:35

  Vooruit dan. Ik ben een stille lezer. Zo een die altijd leest maar nooit reageert. Deze keer wel! Om jullie te bedanken 😁 Jullie hebben veel baby dilemma’s voor me opgelost en me vaak aan het lachen gebracht haha dus dank daar voor! En ik begrijp het hoor: ik krijg met 1 kind & werken af en toe niet eens mn kont gekrabt dus laat staan een blog bijhouden. Veel liefs!!

 • Reageer Bertine 28 juli 2017 om 16:00

  super jammer maar ik snap het wel! ik zit namelijk met hetzelfde idee in mijn hoofd, maar ik wil het niet haha! ik wens jullie alle goeds toe met jullie mooie gezinnen!

 • Reageer Trotse mama van Milan en Luca 28 juli 2017 om 17:07

  Jammer maar ik snap het volkomen!
  Bedankt voor alle leuke filmpjes en blogjes
  Ik wens jullie een heel mooi en prettig leven
  Groetjes Hilda,

 • Reageer astrid nab 28 juli 2017 om 19:28

  Jammer maar ik snap het wel bedankt voor alle leuke filmpjes en blogjes ik wens jullie alle goeds toe groetjes astrid

 • Reageer Zoë 28 juli 2017 om 23:01

  Jamer dat jullie er mee stoppen ik lees al jullie blogs en kijk al jullie vlogs

 • Reageer Margriet 29 juli 2017 om 10:18

  Ik zag het ook wel aankomen en als je er geen plezier meer in hebt, is het maar het beste om ermee te stoppen. Nu focussen op alle andere dingen die op jullie pad komen! 🙂

  Heb vaak met veel plezier jullie blogs gelezen.

 • Reageer Maartje 29 juli 2017 om 13:08

  Ha Bibian en Manon, met heel veel plezier heb ik vanaf het begin van jullie blog genoten. Dat er af en toe minder blogs en filmpjes waren was voor mij geen probleem. Jullie zijn (of waren) een blog die zijn eigen identiteit behield en waarbij er niet alleen maar gesponsorde blogs waren. Het plezier straalde eraf en ook ik zag dat jullie minder gingen posten en misschien het plezier wel kwijt raakten, toch kon ik alsnog genieten van jullie blogjes. Nu jullie gaan stoppen moet ik opzoek naar een andere eigenzinnige en gezellige blog waarbij je niet wordt overspoeld door alle reclame. Dames geniet enorm veel van jullie kinderen en wie weet hebben jullie over een paar jaar weer heel veel zin in om jullie leven met ons te delen en anders vaarwel 😉 Helemaal uit het blog wereldje kunnen jullie vast niet opeens stappen, de vriendschappen die jullie door jullie blog hebben gekregen zijn natuurlijk onuitwisbaar. Nogmaals veel geluk met jullie mannen en kinderen

 • Reageer dineke 1 augustus 2017 om 02:52

  Ik had dit eigenlijk wel verwacht de artikels lekken steeds meer een moetje. Je kon ook echt zien dat de lol eraf was. ( niet gemeen bedoeld trouwens ) maar begin vorig jaar was er meer energie op de blog te vinden. Veel succes met alles. En bedankt voor de leuke artikels.

 • Reageer Myriam 6 augustus 2017 om 14:10

  Bedankt voor jullie leuke blog, ik heb jullie lang gevolgd en jullie zijn echt de leukste en ‘normaalste’ bloggers!
  Heel veel geluk toegewenst op de nieuwe weg die jullie inslaan!

 • Reageer TravelBanana 13 augustus 2017 om 21:43

  Jammer meiden! Hoewel ik jullie blog graag las, snap ik jullie besluit. Veel succes in de toekomst met jullie volgende bezigheden!
  TravelBanana onlangs geplaatst…Een auto huren op CuraçaoMy Profile

 • Reageer Tamar 24 augustus 2017 om 16:28

  Niet stiekem een blogje over hoe het is om niet te bloggen ;)?
  Grappie! Hoop dat het jullie goed vergaat :).

  • Reageer Manon 24 augustus 2017 om 20:55

   Hahahaha. Eerlijk? Ik vind het een opluchting en HEERLIJK die “vrijheid” hahaha en dan “moeten” niet meer.

   • Reageer Tamar 4 september 2017 om 22:51

    Dat geloof ik Manon! Gewoon lekker kunnen genieten van je gezinnetje 🙂

 • Reageer Joepie Zwanger! 3 oktober 2017 om 12:35

  Och, wat jammer dat het blog ophoudt. Maar heel veel succes!
  Groetjes,
  Fabienne

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge