Fashion, OOTD

Outfit inspiratie – Outfits van de afgelopen weken

Ik haal ontzettend veel inspiratie uit outfits van andere kinderen. Ik zie deze in Facebook groepen, Instagram en natuurlijk in real life. Het leek me daarom leuk eens wat outfits van de kinderen te delen die ze afgelopen weken gedragen hebben. Wie weet kunnen jullie er weer inspiratie uit halen.

Deze outfit van River vind ik hem geweldig staan. Het colbertje dat van de Zara komt, maakt de outfit netjes maar de nette grijze joggingsbroek maakt de outfit weer stoer. De joggingsbroek komt tevens van de Zara. Het shirt met haaien komt van de H&M en de schoenen zijn van Adidas. Oh en dat jongetje die zo lief lacht, die is van mij;).

Dit is een outfit, die je geweldig vindt of echt vreselijk. Sorry voor de speen maar ik moest deze outfit toch even showen. De trui, de legging en de sokken zijn allemaal van Mini Rodini. Ik scoorde het in de sale, en het is zo lekker matchy matchy! De schoentjes zijn van Jochies.

Oh, I love it. Deze outfit rockt ze gewoon. De rok en sokken zijn beiden van Mingo en scoorde ik tweedehands. Misschien zijn ze nog wel ergens in een webshop te krijgen. Het shirtje is van Mini Rodini en het haarbandje (eigenlijk alle haarbandjes van Novelle) komen van Nilah Mae.

Dan deze zomerse outfit. De sokken zijn van Collegien en zijn echt geweldig. Het rokje en romper zijn van Mini Rodini.

Het colbertje heb je in de eerste outfit al voorbij zien komen, het shirt is van Mini Rodini en de lekker zittende joggingsbroek is van de Zara. De schoenen zijn van Vans.

Ik zie in deze foto echt een mini-me. Zodra ik het foto album erbij pak schreeuwt het Bibian haha. Het shirtje is van Stella, het broekje en sokken van Mini Rodini en de schoenen van Converse.

Weer een leuke outfit die eigenlijk super simpel is. Een skinny jeans met een gat in de knie van Zara en ook de mintgroene dunne sweater die ook van de Zara komt. Daarbij de Adidasjes waar River het liefst op loopt.

De laatste outfit in deze reeks. De romper en de tuinbroek komen beiden van Mini Rodini. Jullie zullen beide items binnenkort ook in een shoplog zien die heel snel online gaat komen. I love tuinbroeken, het staat zo schattig, stoer en tevens blijven ze dan zo lekker klein.

Welke outfit is jullie favoriet? Hebben jullie nog tips voor smalle skinny jeans, River heeft eigenlijk lengte 110 nodig maar in de breedte kan hij 98/104 nog wel hebben, dilemma’s haha. 

Vorige blog Volgende blog

Ook leuk om te lezen!

15 reacties

 • Reageer Rowan 20 juli 2017 om 08:33

  O wat heb je toch een ontzettende leuke smaak voor de kids!. De eenhoorn legging wil ik ook nog scoren voor mijn meisje.

  • Reageer Bibian 20 juli 2017 om 13:37

   Dankjewel! Jaa moet je doen, hij is te leuk!

   • Reageer Damaris 28 december 2017 om 18:45

    Wat is novelle gegroeid zeg echt leuk mijn kindje is 6 maanden

 • Reageer Jodi - liefthuis 20 juli 2017 om 10:00

  Ooow die rokjes outfits van novelle 😍 Love it
  Jodi – liefthuis onlangs geplaatst…Mijn nieuwe, prachtige, leren luiertas van MOZZ – Ocho8My Profile

 • Reageer Lois 20 juli 2017 om 11:08

  Wauw wat een leuke outfits! En wat is River lekker bruin zeg! Vind de colbertjes ook super leuk staan!

 • Reageer Tamara 20 juli 2017 om 14:11

  Ahhw ik vind je kids echt zo op elkaar lijken! Wat zien ze er leuk uit. Zo lekker vrolijk.

 • Reageer Steef 20 juli 2017 om 18:20

  Wat een mooie outfits allemaal! Ik vind de broekjes van Tumble n dry wel smal vallen bij de taille.

 • Reageer Anneleen 20 juli 2017 om 22:38

  Die tweede outfit van Novelle is hier favoriet, zo zo zo ontzettend lief! <3 En wat poseert River al leuk ! 😉
  Anneleen onlangs geplaatst…Uit mijn winterslaapMy Profile

 • Reageer Kim 21 juli 2017 om 00:57

  De we verkoopt super spijker broeken daarvoor
  Heb het met me zoontje ook altijd en die zijn top daarvoor

 • Reageer Dominique 21 juli 2017 om 08:07

  Als er elastiek in de broek zit dan moet je dat heel strak aantrekken. Anders aan je schoonmoeder vragen of ze er elastiek in kan stoppen en desnoods doe je een riem om. Ik hoop dat je wat aan de tips hebt.

  Liefs Dominique

 • Reageer Leonie 21 juli 2017 om 13:49

  Oh zo leuk! Die tweede outfit van Novelle; love it!
  Leonie onlangs geplaatst…Afbouwen van nachtvoedingenMy Profile

 • Reageer Nicole 22 juli 2017 om 06:53

  De laatste outfit van River vind ik echt geweldig! Maar komt door het kleurtje denk ik.. Die haarbandjes bij Novelle vind ik ook super! Fay wil nooit haarbandjes in, vanaf jongs af aan niet. Zo jammer!!
  Nicole onlangs geplaatst…Deze producten maakten mijn kraamtijd gemakkelijkerMy Profile

 • Reageer Fenna 22 juli 2017 om 20:45

  Die tweede outfit van Novelle is mijn favoriet! Super leuk 🙂
  Fenna onlangs geplaatst…Foodie Friday | kaneel en suiker popcornMy Profile

 • Reageer Dorien 23 juli 2017 om 10:10

  Qua meisjesstijl is het mij persoonlijk wat te druk maar die bordeaux rode outfit vind ik echt super gaaf! River zn stijltje vind ik altijd fantastisch!

 • Reageer Patricia 23 juli 2017 om 22:33

  Wat een super leuke outfits! Ik vind de outfit dat je dochter op het kistje zit het leukst😊
  Patricia onlangs geplaatst…Review: Etos Skin oilMy Profile

 • Laat een reactie achter

  CommentLuv badge