Over ons

LWWTEAM
Welkom op LittleWonderWorld.nl. Onze plek op het internet waar wij ons ei kwijt kunnen. Wij zijn Manon en Bibian, twee beste vriendinnen van 27 jaar. Bibian heeft een zoontje: River (juni 2013) en dochter: Novelle (november 2015). Manon heeft een zoontje: Nilo (november 2014). Wij bloggen over verschillende onderwerpen maar het hoofdonderwerp van onze site is toch wel moeder zijn. Daarnaast vinden we het enorm leuk om video’s te maken, af en toe een klein beetje (kids)fashion, lifestyle en persoonlijke verhalen. Kom dus elke dag even langs voor jouw portie WonderWorld.

Manon

Hoi! Ik ben Manon en ik ben geboren op 1 oktober 1989, dus op dit moment ben ik 27 jaar. Ik woon sinds november 2011 samen met mijn vriend en zoontje Nilo (november 2014) in Zevenaar. Samen met de drie leukste, liefste & grappigste katten van de wereld (ik blog ook over onze katten op PAWsome).

Sinds mei 2012 mag ik mijzelf ook basisschooljuf noemen maar helaas heb ik hier geen baan in kunnen vinden. Ik heb samen met mijn vriend besloten dat ik voorlopig thuis blijf om voor ons gezinnetje te zorgen.

nilomanon3

Bibian

Hoi! Mijn naam is Bibian en ben 27 jaar oud. Woon samen met mijn vriend en zoon River (juni 2013) en dochter Novelle (november 2015) in een leuk rijtjeshuis in Didam, een plaatsje vlakbij Arnhem. Na mijn studie als pedagogisch medewerker en Leisure & Hospitality Executive ben ik gaan werken op campings en bungalowparken. Toen ik in verwachting bleek te zijn van ons zoontje zijn we een andere weg ingegaan en zijn we op zoek gegaan naar wat meer vastigheid. Op dit moment werk ik parttime bij een zwembad en een vakantiepark en geniet ik volop van het moederschap.

rivnovbib

Advertorials

We krijgen soms de vraag waarom we advertorials schrijven en deze publiceren op onze blog. Nou, zoals jullie weten kost bijna alles in het leven geld ;-). Ook het draaien van een blog kost ons geld. Om dit te kunnen betalen plaatsen wij dus advertorials. Daarnaast kost het bijhouden van een blog veel tijd en hiervoor is het natuurlijk wel leuk als we er ook wat aan verdienen. Bloggen is niet ons werk maar blijft een leuke hobby!

Zo hebben we van het verdiende geld bijvoorbeeld een goede camera en een een vlogcamera gekocht. We proberen altijd advertorials aan te nemen die goed bij onze blog passen en we schrijven áltijd zelf onze advertorials, zijn altijd eerlijk als het gaat om reviews en proberen we altijd onze advertorials zo te schrijven dat onze lezers er ook iets aan hebben. Negen van de tien keer is een advertorial op onze blog ook een extra artikel die dag. We hopen op het begrip hiervoor! Voor vragen en opmerkingen kun je ons altijd mailen op info @ littlewonderworld.nl